Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Pontosan de a lényegre tapintottál! A sprint-nál thermálpad csak a teljes rézfelületben működik. Én sokat használom ezt a funkciót más programnál, mivel annál akár felszeletelve a rézfelületet bárhová rakhatok ilyen kötéseket oda és úgy ahogy nekem tetszik . A Sprintlaynál nem tudom, hogy miért nem orvosolják ezt a problémát. Ha ezt megoldanák akkor ez a program lenne az etalon (számomra). Azt nem értem hogy miért nem lehet a zonába is ezt a funkciót beépíteni..( a lefagyás a törtverziójú programoknál szokott előfordulni) .
Szia !
Idézet: „ A sprint-nál thermálpad csak a teljes rézfelületben működik. felszeletelve a rézfelületet bárhová rakhatok ilyen kötéseket oda és úgy ahogy nekem tetszik . A Sprintlaynál nem tudom, hogy miért nem orvosolják ezt a problémát. ” Felszeletelhető a teljes rézfelület ! Ezért nem kell mást használni. Tehát nincs probléma. Üdv!
Hogyan szeleteled? Nyomtatásnál nem lesz bibi? Máshogy fogalmazok.. Gondolom a "ground plane" opcioval kell mahinálni. Idáig rendben is van a dolog, csak ez éppen fordítva működik. Amit megkell rajzolni fóliaalakot- elméletileg abba kellene az alkatrészeket belehelyezni. Itt meg ezzel kell az üres helyeket kibabrálni (elnézést a furcsa fogalmazásért). Szóval érthetően: ha csinálni akarok egy háromszög alakú fóliát és abba akarok alkatrészt elhelyezni akkor elméletileg a teljes fóliafelületet ki kell radíroznom. Szerintem elég bizarr egy megoldás: 17:24 van Mindjárt jövök..
Szia !
Nyomtatás felnagyitva. Bibi Nem látok bibit Ugye, ha a PCB féle tutorial videot megnézted volna..... Üdv!
Na itt is vagyok . Ezt csináltam 5 perc alatt , és még konvertáltam+ kicsinyítettem.
Na szóval, például ha tápegység fóliát rajzolunk 1 kép . Valahogy ebben a formában történik . Zona aktiválva..de ide thermálkapcsolat nem helyezhető-pedig ide kellene
2 kép telifólia , amit a gruond plane opcióval lehetne szétbontani, de sajna ez így ebben a formában nem a legjobb megoldás..sőt egyáltalán nem jó megoldás
Szia !
De igy jó ? Csak létre kell hozni egyszer egy ilyen PAD -et és kicserélni...rátenni ahova kell...stb. Üdv!
Na most ezt nem értem! Kicsit részletesebben ha leírnád.
Szia !
Ezt az alkatrészt veszed körül. Üdv!
Már leesett.. Azt a módszert már próbáltam , letettem róla, valahogy nem az igazi..
Szia !
Ezt most te fejtsd ki bővebben, miért ? Üdv!
Mert ha elmozdítom az alkatrészt, akkor kezdhetem elölről az alkatrész lábának a kőrberajzolását, ez meg egy kicsit unalmas dolog..
Szia !
Akkor igen. Én ezeket a műveleteket mindig a végén csinálom már meg. Üdv!
Üdv!
Nem tudjátok, hogy lehetséges lenne valahogyan frissíteni a programnak az alkatrész listáját?
csá
csak a tokozások kellenek , tehát alkatrészlista??? minek hova? egyedi tokot meg megszerkesztesz, és elmented .... csá
Szia !
Nem tudom kinek mi a koncepciója, de én valamikor régen mikor az első rajzot készítettem, a hozzá való alkatrészeket lemértem és megrajzoltam magamnak. Aztán minden rajzolásnál minden még nemlétező alkatrészem egyesével, kettesével megrajzoltam. Most van kb 30 saját alkatrészem, amit használok. Ha van valami spec alkatrész ami még nincs meg, azt megrajzolom, ez az update, (a legjobb) mert minden rajzjel pad távolsága akkora amit a boltban árulnak, igy nincs meglepetés, nincs bele erőszakolás, lábnyújtogatás...stb Ezt tudnám javasolni mindenkinek. Üdv!
Szia !
Talán egy jó hír a Sprint Layout 5.0 használóinak, lesz magyar fordítás pár héten belül ! Üdv!
Szia !
Kis segítség kellene: "Knoten entfernen" "Neuer Knoten" Ezek hol találhatóak ? Üdv!
rámész egy tröréspontra, és jobbgomb..
Szia !
Nemsokára a teszt darab elkészül, a maga kisebb - nagyobb hibáival. Tesztelésre remélem lesz jelentkező Üdv!
Eddigi munkádhoz gratula, nagyon jónak néz ki!
Szia !
Egy újabb apró segítséget kérek Ha valaki leírná fentről lefelé a meghatározásokat, nem kellene végig próbálgatnom ....... Üdv!
Ha tudsz angolul, akkor a mellékletet másold be a SL könyvtárába, és angol lesz a progi.
De sajnos direktbe nem tudom megmondani neked, mert a német tudásom kimerül a sör kérésben
Szia !
Tesztelésre feltettem a fájlt. Aki válalkozik, hogy az esetleges hibákat, hiányosságokat feltárja, annak 3 napos verziót tettem fel, ha minden ok akkor lesz örökélet ! Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |