Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Gyerekek, azt ugye tudjátok hogy ma van anyák napja?
![]()
Így is lehet, és még szóköz sem kell.
Van egy két vicces benne, de van olyan is ami kifejezetten ízléstelen
![]()
Hát igen sajnos van egy-két ízléstelen poén, ezért elnézéseteket kérem...
Levan. :yes: Beállítási probléma volt.
Pár praktikus műszaki cikk.
Elég érdekes hurkatöltő lehet az a húsdaráló....
![]()
Az háztartásban egy szerszám. :yes: Csak tesznek az elejére egy szűkítő csövet.
Már bocsánat, hogy belevau, de a húsdaráló csigás része kiegészítve egy szűkítővel, sohasem lesz hurkatöltő... A hurkatöltő, inkább egy dugattyús prés. Bővebben: Link
Mi mindig azzal töltöttük. Még ezek között a képek között is van ilyen, Bővebben: Link De faluhelyen megy a kézi változat is.
Csak azért is kötözködök... A képen van egy húsdaráló, ezt akárki akármit, mond az az.
![]() Láttam már én is hurkatöltőt, én azt hívom annak amit Vicsys is mutatott..
Látod magad mondtad...
Idézet: „az egyik feltétje” Amíg az nincs rajta addig az egy daráló ![]() ![]()
Próbáltam csigás húsdarálóval, zsemlekockás véreshurkát tölteni. Sajnos, egy idő után visszapréselődött, akármilyen jó is a csiga. A dugattyús változatnál nem volt ilyen...
OK. Daráló vs. hurkatöltő, ki minek akarja, annak nevezi, de egy kicsit - az az érzésem - túl van "lihegve" a kérdés...
Nem akartam ilyen vihart kavarni. Rég ilyennel töltöttük a kolbászt, hurkát egy-egy hétvégi adagot. A csiga bent maradt, a kést és a tárcsát kivettük, és volt egy elé tehető horganyzott cső, amire a belet felhúztuk. A tárcsát azért kellett kivenni, hogy ne törje össze a tölteléket. A darálás (5 fok alatti hőmérsékletű alapanyagokból) és a hozzávalók keverése korábban történt.
Ki lehet sakkozni mi a helyes megnevezés, mellékelek ehhez egy sakkot. ![]() ![]()
Akár a korai orosz méretek lennének
![]()
Én sírásig röhögtem magam rajta. :nevetes2:
![]()
A Kétbalkezesek azaz Pat és Mat után szabadon.
Kérem, kövesse pontosan a megadott utasításokat!
Soha ne mondja ki hangosan amire éppen gondol! 1. Gondoljon egy egész számra 1-től 10-ig! 2. Szorozza meg ezt a számot 9-cel! 3. Ha az így kapott szám kétjegyű, adja össze a két számjegyet. (Ha csak egy számjegyű, akkor hagyja változatlanul.) 4. Az így kapott számból vonjon le 5-öt! 5. Válassza ki az ehhez a számhoz tartozó betűt az angol ABC-ből. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 6. Ezzel a betűvel gondoljon egy európai ország nevére! 7. Az ország nevének harmadik betűjével gondoljon egy színre! 8. A szín harmadik betűjével gondoljon egy négylábú emlős állatra ! Erre gondolt? (Ez alatti sort jelölje ki) Dánia - Narancssárga - Róka ![]()
(Hát) a róka kijött de Koszovóból és sárgából
![]()
No de Koszovó hogy jött ki?
![]() ![]()
Ugy, hogy reggel a nagy siettsegben 4+5=11 lett. Ne is mondjam, hogy 5-ot se vontam le ebbol. Nembaj a lenyeg a rokan van
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |