Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Meghal egy gazdag bankár. A gyászmenetben a skót sír a legkeservesebben. A mellette haladó férfi megkérdezi tőle:
- Elnézést uram, talán a rokona volt a bankár úrnak? - Sajnos nem. Azért sírok ennyire.
Tipikusan, amikor megmacskásodott a gépem. Ahelyett, hogy száguldana, csak lustán dorombol és az mp3-ak is nyávognak...
- Hogy találták fel a rézdrótot?
- ??? * Törölve, többször nem szólok ezek miatt!
A moderátor szíves figyelmébe....
Mennyivel lenne jobb, ha a drótos vicc skótokkal lett volna írva? Ez egy nagyon-nagyon régi klasszikus vicc. No offense...
Jogos... ezért is választottam a leglájtosabbat, de úgy tűnik még ez is sok.
Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy a "tudjuk kik" kifejezést kikre lehet érteni?
A norvég cserediák jó válasz?
Ennek azért van valami oka, nem?
Gondolom, előtte azért kimérte, hogy melyikbe van a fázis
Ez olyan "magas labda" volt, hogy nem hagyhattam ki
Kitalálja valaki, hogy mi ez? (Első kép)
Annyit segítek, hogy szakmai vizsgán fűrészelésből ezt kellett volna csinálni, de nekem ez sikerült belőle. Amit csináltam akkora vidámságot okozott mindenki arcán, hogy azt öröm volt nézni. Sőt, mondták egy páran, hogy annyira jól sikerült, hogy Pat és Mat (második kép) biztosan megirigyelné.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ezt nem tudom nem elmondani...
Idézet: Ez egy valamilyen munkadarab lenne, amit nem tudtál megcsinálni, ami azért szégyen, hogy ilyen alap dolgokat nem tud az ember, ha elvégre ezt tanulta, minek tanulod ezt ha nem tudsz 3 furatot elkészíteni, meg kifűrészelni amit ki kell? Ez azért siralmas inkább mint vicces, én a helyedbe be se merném mutatni, nem még dicsekedni vele „Kitalálja valaki, hogy mi ez?”
Elektromos csellentyűcske...? Bővebben: Link
Bármi is ez sörnyitónak biztos jó!
De mostmár fordal a kíváncsiság! Mond el , hogy mi is lett volna?
Esetleg párhuzamos darabolást kellett volna elkészíteni?
Milyen szakma? Mert én hegesztő és szerkezetlakatos létemre se tudom megmondani mi lenne Szerk.: A szakmai vizsgán nem engednélek át sőt megkérdőjelezném az oktatód szakmai tudását is ha vizsgára eljuttatott...
Hát, talán egy jól elq.. kalapács?
Túl jól
Idézet: „sőt megkérdőjelezném az oktatód” Vagy inkább az oktatottat de jó erősen, hogy minek van ott ha nem megy, nem fér a fejembe... :bummafejbe:
Annyira azért nem, mert "kis" utómunkával(sok-sok reszelgetéssel...) szöghúzós még lehet belőle...
Olyan amúgy sem létezik, hogy valami nem sörnyitó.
Minden sörnyitó kivéve a kazánt.
Már miért volna a kazán kivétel ilyenkor nyáron nem forró.
Egyszer letört rajta a sörösüvegem nyaka..azóta az kivétel nálam
|
Bejelentkezés
Hirdetés |