Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   196 / 439
(#) vicsys hozzászólása Júl 10, 2012 /

Sziasztok!
Keresek megfizethető árú, kézben tartható nyomó kapcsolót. Olyasmire gondoltam mint a starter gomb, csak elég nekem a sima kisáramú kapcsoló is.
(#) mex hozzászólása Júl 10, 2012 /

Hosszas keresgélés után sem találtam olyan led drivert,ami 700mA tud, bemenő feszültsége 24V,vagy afölötti és ami a legfőbb kritérium: a ledsor (5db fehét) katódja a negatív tápfeszültséggel azonos potenciálon van, (az áramfigyelő ellenállás sem lehet e két pont között).
Ha a fórumozók közül tud valaki segíteni, megköszönném!
(#) _vl_ válasza mex hozzászólására (») Júl 10, 2012 /

Egy-IC-s megoldást szeretnél, vagy kapcsolás is jó? Mert ezt azért össze lehet rakni.
(#) mex válasza _vl_ hozzászólására (») Júl 10, 2012 /

Cél ic-vel szeretném megoldani, mert egyrészt helyszűke van. másrészt ezekben van hőmegfutás,esetlegesen szakadásvédelem is.
Jelenleg PT1445-el üzemel, de a hálózati táplálás elengedhetetlen, abból is kapcsolóüzemű, védőföldeléssel ellátott változata. Ezeknek viszont a negatív pontjuk össze van kötve a védőfölddel. Bonyolítja a helyzetet a lámpatest ami alumínium, és a ledsor katódja fémesen csatlakozik hozzá, tulajdonképp ez az egyik hozzávezetés.
(#) oldman válasza kadarist hozzászólására (») Júl 10, 2012 /

Köszönöm az infót!
Sajnos csak LM4752 TS van nekik. Ezt sajnos nem tudom a T helyére applikálni (T hagyoimányos a TS SMD tokzású. A probléma a hűtéssel van.)
(#) BlackForce hozzászólása Júl 10, 2012 /

Üdv mindenkinek!
SF4-DC18V (Nais) - polarised,monostable safety relay relé tipust keresek.
Esetleg tudna valaki segiteni a fekutatásában?
A Farnellben és a Bürklinben van Panasonic gyártmányú SF4D-DC(05v,12v,24v)de 18v-os sehol.
Hát itt a bökkenő.Ez egy biztonsági relébe kellene ami ujonnan kb 300euró (relécserével jócskán csökkenthető lenne a végösszeg).
Előre is kösz minden segitséget.
(#) Swedhart válasza Omega1 hozzászólására (») Júl 10, 2012 /

Szia szerintem nem éri meg külföldröl ha van is,inkább valami más kapcsolás linkje érdekelne amivel megoldható lenne az is kisegítene köszönöm.
(#) nedudgi válasza BlackForce hozzászólására (») Júl 10, 2012 /

Ha 12V változat hozzáférhető, a tekerccsel sorbakötött 120/150 Ohm ellenállás lehet egy megoldás?
(#) BlackForce válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 11, 2012 /

Hát igen az ellenállás-zener kombinációra már én is gondoltam,csak az a kérdés,hogy áramfelvétel szempontjából megfelelő lenne-e a dolog,mivel az applikáció szerint a 12v-nek 288 ohm az értéke,a 18v-nek pedig 648 ohm.
(#) nedudgi válasza BlackForce hozzászólására (») Júl 11, 2012 /

Kapcsolási rajz nélkül csak az áramkör mérésével derül ki. Ha sikerül kideríteni, hogy az áramkörben a jelfogó csak kapcsol, vagy a tekercs egyéb tulajdonságát is használják, jobb lesz a helyzet. Az biztos, hogy a jelfogók 50 % körüli túlfeszültséget általában elviselnek a meghúzás idejére. A tartási áram akár a névleges áram fele, vagy harmada. Az áramforrásban van tartalék teljesítmény?
(#) kadarist válasza oldman hozzászólására (») Júl 11, 2012 /

Ragaszd fel a hűtőlapra vagy próbálj ki valamilyen leszorítós megoldást.
(#) foldvarid hozzászólása Júl 11, 2012 /

Üdvözlök mindenkit. Most egy kéréssel fordulnék a budapesti elektronikásokhoz. A lomexből szeretnék vásárolni, de nem szeretnék 2000Ft postaköltséget fizetni, a vonattal ugyancsak ennyi lenne az út, autóval meg inkább ne is beszéljünk róla. Tehát szeretnék pár alkatrészt vásárolni, nem sok csak 3 féle és ezekből is 3 db fajtánként, tehát összesen 9 alkatrészre lenne szükségem. Ezek sajnos nem kaphatóak a kecskeméti boltokban, ha meg igen akkor 3szoros áron és 1 hónapot kell rá várni. Előre utalnék pénzt a megadott számlaszámra a borítékra és a postára is. A posta ajánlott levélként durván 300Ft, a boríték postán 50-100Ft. Az alkatrészek össz. értéke nincs több 1500Ft-nál. Valaki fel tudná ajánlani a segítségét? Köszönöm!
(#) sanykaraj hozzászólása Júl 11, 2012 /

Üdv Amd mobil sempron 3600+ processzort keresek socket 754 foglaltba.
(#) Norberto válasza foldvarid hozzászólására (») Júl 11, 2012 /

Hello!

Mikor lenne aktuális az alkatrészek beszerzése / elküldése?
(#) foldvarid válasza Norberto hozzászólására (») Júl 11, 2012 /

Helló. Nekem igazából minél előbb, de igazodnom kell, ahhoz, aki felajánlja a segítségét. Esetleg Te tudnál nekem ilyenben segíteni? Egyébként ha jövő héten ilyenkorra ideér az már segítség nekem.
(#) vbalint válasza sanykaraj hozzászólására (») Júl 12, 2012 /

Szia!

Szerintem próbáld meg a hardveraprón. Bővebben: Link

Üdv,
Bálint
(#) Omega1 válasza foldvarid hozzászólására (») Júl 12, 2012 /

Hello!
Írd meg mi kell és hétfőn tudom küldeni!
(#) BlackForce válasza kadarist hozzászólására (») Júl 12, 2012 /

Üdv mindenkinek!
Csak jelezni szeretném,hogy a probléma orvosolva.
A Conradban találtam megfelelő relét.
(#) mps hozzászólása Júl 13, 2012 /

Sziasztok!
Vennék én egy SFD-147B típusú biztit. Már ha találnék valahol. Ha tudtok egy helyet, nagyon megköszönném a segítséget!
Esetleg mivel tudnám kiváltani, még ha ideiglenesen is mert elég sürgős lenne (de utálom én ezt írni ).
Köszi előre is!
(#) szepi003 hozzászólása Júl 15, 2012 /

Sziasztok Keresek p-sdip28-as foglalatot.2db re lenne szükségem használt is jó köszönöm szepi003
(#) Hp41C válasza szepi003 hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Szia!
Itt meg itt...
(#) szepi003 válasza Hp41C hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Szia.Sajnos ez egyik sem jó,amit keresek az kisebb, a dip és az smd között van.
(#) 06smici hozzászólása Júl 15, 2012 /

Sziasztok. Nem tudjátok, a chipcad-nél van lehetőség személyes átvételre?
(#) _vl_ válasza 06smici hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Van.
(#) _vl_ válasza szepi003 hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Ezt kifejthetnéd ennél bővebben.
SPDIP tokozás egyetlen egy méretben létezik. Ha te nem ilyen méretűt akarsz, akkor az nem SPDIP. Pontosan milyen eszközt is akarsz beledugni?
(#) Hp41C válasza szepi003 hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

DIP28 tok 600 mil (6 reszter), az SDIP28 300 mil (3 raszter) lábtávolságú. Amit belinkeltem, az a 300 mil -es (3 reszteres) változat.
(#) szepi003 válasza Hp41C hozzászólására (») Júl 16, 2012 /

Szia .Köszönöm szépen,tényleg az a foglalat kell nekem.Ez egy kávégép processzor ic TMP47p433 köszönöm még egyszer üdv szepi003
(#) reloop hozzászólása Júl 16, 2012 /

Sziasztok!
Mecafer olajmentes kompresszoromban eltört a hengerfejre sajtolt membránlemez. Hol lehet ilyet beszerezni?
(#) voodoo hozzászólása Júl 18, 2012 /

Sziasztok!
Hol találok Bp-en vagy Pest megyében olyan szervízt, vagy szakit aki meg tudna javítani egy tápegységet?
Két helyen voltam és kérdezgettem, többet is senki se vállalja el mert home-made.

Nagyon megköszönném, ha össze futhatnék egy ilyen szakival.
Üdv Tibi
(#) silent15 hozzászólása Júl 20, 2012 /

Sziasztok, megtudnátok mondani , hogy hol kaphatok
M55 és M74 -es vasmagokat, nagyon fontos lenne, köszi!
Következő: »»   196 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem