Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Keresek megfizethető árú, kézben tartható nyomó kapcsolót. Olyasmire gondoltam mint a starter gomb, csak elég nekem a sima kisáramú kapcsoló is.
Hosszas keresgélés után sem találtam olyan led drivert,ami 700mA tud, bemenő feszültsége 24V,vagy afölötti és ami a legfőbb kritérium: a ledsor (5db fehét) katódja a negatív tápfeszültséggel azonos potenciálon van, (az áramfigyelő ellenállás sem lehet e két pont között).
Ha a fórumozók közül tud valaki segíteni, megköszönném!
Egy-IC-s megoldást szeretnél, vagy kapcsolás is jó? Mert ezt azért össze lehet rakni.
Cél ic-vel szeretném megoldani, mert egyrészt helyszűke van. másrészt ezekben van hőmegfutás,esetlegesen szakadásvédelem is.
Jelenleg PT1445-el üzemel, de a hálózati táplálás elengedhetetlen, abból is kapcsolóüzemű, védőföldeléssel ellátott változata. Ezeknek viszont a negatív pontjuk össze van kötve a védőfölddel. Bonyolítja a helyzetet a lámpatest ami alumínium, és a ledsor katódja fémesen csatlakozik hozzá, tulajdonképp ez az egyik hozzávezetés.
Köszönöm az infót!
Sajnos csak LM4752 TS van nekik. Ezt sajnos nem tudom a T helyére applikálni (T hagyoimányos a TS SMD tokzású. A probléma a hűtéssel van.)
Üdv mindenkinek!
SF4-DC18V (Nais) - polarised,monostable safety relay relé tipust keresek. Esetleg tudna valaki segiteni a fekutatásában? A Farnellben és a Bürklinben van Panasonic gyártmányú SF4D-DC(05v,12v,24v)de 18v-os sehol. Hát itt a bökkenő.Ez egy biztonsági relébe kellene ami ujonnan kb 300euró (relécserével jócskán csökkenthető lenne a végösszeg). Előre is kösz minden segitséget.
Szia szerintem nem éri meg külföldröl ha van is,inkább valami más kapcsolás linkje érdekelne amivel megoldható lenne az is kisegítene köszönöm.
Ha 12V változat hozzáférhető, a tekerccsel sorbakötött 120/150 Ohm ellenállás lehet egy megoldás?
Hát igen az ellenállás-zener kombinációra már én is gondoltam,csak az a kérdés,hogy áramfelvétel szempontjából megfelelő lenne-e a dolog,mivel az applikáció szerint a 12v-nek 288 ohm az értéke,a 18v-nek pedig 648 ohm.
Kapcsolási rajz nélkül csak az áramkör mérésével derül ki. Ha sikerül kideríteni, hogy az áramkörben a jelfogó csak kapcsol, vagy a tekercs egyéb tulajdonságát is használják, jobb lesz a helyzet. Az biztos, hogy a jelfogók 50 % körüli túlfeszültséget általában elviselnek a meghúzás idejére. A tartási áram akár a névleges áram fele, vagy harmada. Az áramforrásban van tartalék teljesítmény?
Ragaszd fel a hűtőlapra vagy próbálj ki valamilyen leszorítós megoldást.
Üdvözlök mindenkit. Most egy kéréssel fordulnék a budapesti elektronikásokhoz. A lomexből szeretnék vásárolni, de nem szeretnék 2000Ft postaköltséget fizetni, a vonattal ugyancsak ennyi lenne az út, autóval meg inkább ne is beszéljünk róla. Tehát szeretnék pár alkatrészt vásárolni, nem sok csak 3 féle és ezekből is 3 db fajtánként, tehát összesen 9 alkatrészre lenne szükségem. Ezek sajnos nem kaphatóak a kecskeméti boltokban, ha meg igen akkor 3szoros áron és 1 hónapot kell rá várni. Előre utalnék pénzt a megadott számlaszámra a borítékra és a postára is. A posta ajánlott levélként durván 300Ft, a boríték postán 50-100Ft. Az alkatrészek össz. értéke nincs több 1500Ft-nál. Valaki fel tudná ajánlani a segítségét? Köszönöm!
Üdv Amd mobil sempron 3600+ processzort keresek socket 754 foglaltba.
Hello!
Mikor lenne aktuális az alkatrészek beszerzése / elküldése?
Helló. Nekem igazából minél előbb, de igazodnom kell, ahhoz, aki felajánlja a segítségét. Esetleg Te tudnál nekem ilyenben segíteni? Egyébként ha jövő héten ilyenkorra ideér az már segítség nekem.
Hello!
Írd meg mi kell és hétfőn tudom küldeni!
Üdv mindenkinek!
Csak jelezni szeretném,hogy a probléma orvosolva. A Conradban találtam megfelelő relét.
Sziasztok!
Vennék én egy SFD-147B típusú biztit. Már ha találnék valahol. Ha tudtok egy helyet, nagyon megköszönném a segítséget! Esetleg mivel tudnám kiváltani, még ha ideiglenesen is mert elég sürgős lenne (de utálom én ezt írni ). Köszi előre is!
Sziasztok Keresek p-sdip28-as foglalatot.2db re lenne szükségem használt is jó köszönöm szepi003
Szia.Sajnos ez egyik sem jó,amit keresek az kisebb, a dip és az smd között van.
Sziasztok. Nem tudjátok, a chipcad-nél van lehetőség személyes átvételre?
Ezt kifejthetnéd ennél bővebben.
SPDIP tokozás egyetlen egy méretben létezik. Ha te nem ilyen méretűt akarsz, akkor az nem SPDIP. Pontosan milyen eszközt is akarsz beledugni?
DIP28 tok 600 mil (6 reszter), az SDIP28 300 mil (3 raszter) lábtávolságú. Amit belinkeltem, az a 300 mil -es (3 reszteres) változat.
Szia .Köszönöm szépen,tényleg az a foglalat kell nekem.Ez egy kávégép processzor ic TMP47p433 köszönöm még egyszer üdv szepi003
Sziasztok!
Mecafer olajmentes kompresszoromban eltört a hengerfejre sajtolt membránlemez. Hol lehet ilyet beszerezni?
Sziasztok!
Hol találok Bp-en vagy Pest megyében olyan szervízt, vagy szakit aki meg tudna javítani egy tápegységet? Két helyen voltam és kérdezgettem, többet is senki se vállalja el mert home-made. Nagyon megköszönném, ha össze futhatnék egy ilyen szakival. Üdv Tibi |
Bejelentkezés
Hirdetés |