Fórum témák
» Több friss téma |
Épp most nézegetek a témába
![]() Ha van tiped ami esetleg megfelelne és könnyen össze dobható lenne azt is nagyon megköszönném ![]() Áramot és a feszt multival tudnám mérni.
Hát a legegyszerübb talán az ha fogsz valamilyen viszonylag stabil 12 voltos tápot és sorbakötsz vele 12 Volt 2 Watt körüli izzót és ugy kötöd rá a kütyüt akkor az izzó lesz az áramkotlát. Ha nincs nagy baj ,nem melegszik akkor odateszel egy másik izzót a helyére mondjuk 10 wattosat és ha akkor sincs gáz, nem melegszik, és nem virit az izzó akkor nincs zárlat akkor de csak akkor ráeresztheted a tápot direktbe.
Ennél egyszerübb nincs. Megcsinálhatod ugyanezt izzó helyett ellenállásokkal is, azzal pontosabban be lehet lőni az áramot,viszont izzóval látod azt ha virit az izzó mint a barom akkor zárlatos valami. Ja és első pillanatokban viritani fog az izzó mig fel nem tölti a pufferkondit/kat/ attól ne ijedj meg.
Na, már kezdem kapizsgálni a dolgot
![]() Ettől egyszerűbb tényleg nincs ![]() Végülis a legrosszabb esetbe, vissza adom a lelkét a fetalálójának ![]()
Ha korlátozod az áramot akkor kicsi az esély a lélekvándorlásra. Én a TDA 7383-al próbálnám meg.
Ha ezt megépítem, jó lessz
![]() Talán nem lessz lélekvándorlás ![]()
Üdv.
Azt szeretném megkérdezni,hogy mi az az alkatrész ami egy kapcsolóüzemű adapter bemenetén (230V-on) a túlfeszültségvédő varisztorral van sorbakapcsolva. Úgy néz ki mint egy 1W-os ellenállás. Jelölés: HMR, JRW-FLOW, 100J vagy 10ΩJ Lehet, hogy ez vmilyen beültethető biztosíték?
Sajnos fényképezőgép most nincs kéznél.
Ja kimaradt, hogy fekete színű.
Sziasztok!
Szerintem el fér itt, van egy oválhangszóróm: 8ohm, 90-13000Hz 4VA. Ki lehet számolni valahogy ezekből az adatokból, hogy hány wattos? A típusa és a száma alapján nem találtam róla semmilyen információt a neten, azt se tudom miből lett kiberhelve.
Helló
Ha valaki látott már ilyet akkor kérem segítsen! IOR 68 -6649 9346 ITALY Van egy hűtőbordára szerelhető ház abból lóg ki egy nagyonvastag saruzott piros vezeték amiből kilóg egy vékony piros vezeték ez mellett van egy másik vékony fehér vezeték.
Helló
Ha valaki látott már ilyet akkor kérem segítsen! IOR 68 -6649 9346 ITALY Van egy hűtőbordára szerelhető ház abból lóg ki egy nagyonvastag saruzott piros vezeték amiből kilóg egy vékony piros vezeték ez mellett van egy másik vékony fehér vezeték.
ezt speciel nem tudom, de te láttál már olyant, ami két nagy fekete izéből és egy kis fehér bigyóból áll, és ha beteszem a mikróba, akkor a kossuth jön rajta?
képet, ha lehet plíz!
Ezt a kérdést te se gondoltad komolyan,ugye ???
A kért képek !
Hát nekem ez egy jópár Amperes nagyáramú triaknak vagy tirisztornak tűnik. Mivel a piros vezeték ugyanoda csatlakozik mint a vastag az valószinüleg csak mérőpont vagy hasonló lehet. valószinű a fehér a gate.
Ezt a témát azért nyitottam, hogy a régtől előkerült rejtélyes modulokat újra életre lehessen kelteni és megtudni mire is jó.
Ezeket nem rég találtam de nem tudom mik ezek. A segítséget előre is köszönöm. ![]()
szia!
szerintem ez zárolva lessz mégpedog azért mert van egy olyan topic hogy Idézet: „ez milyen alaktrész” ![]()
Én azért nyitottam mert belelapoztam a „ez milyen alkatrész” című topic-ba én nem láttam modulokat, panelokat csak alkatrész ezért mertem megnyitni ezt a topic-ot.
![]()
háth akkor próba szerencse h a moderátor mit szól hozzá ha nem zárolják akkor bocsi
![]()
Jó 5let modulra csinálni ilyen topikot, csak kicsit reménytelen hogy mindegyikre találjunk magyarázatot/leírást/stb.
Részint, mert az "Ez milyen alkatrész" c. fórumtéma már létezik, itt, részint, mert a modulok esetében, ha a kereső(k) nem ad(nak) semmi értékelhető eredményt, igen nehéz lesz azokat újraéleszteni, ezt a témát zárolom.
Az, hogy a fenti topicban nem "modulok", hanem "csak" alkatrészek vannak, nem jelent igazán semmit, nyugodtan oda lehet tenni ezeket a modulokat is.
Helló. én az iskolából hoztam egy ilyen csövet, de foggalmam sincs hogy mi ez, és hogy mire jó. A válaszaitokat várom. Kösz
Ez egy AZ 11-es egyenirányító cső.
Hacsk nem építessz csöves erősítőt akkor nem sok mindenre...
hát nemigen fogok épiteni erősitőt. ! ha másra nem jó akkor zéttöröm, és megvizsgálom.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |