Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi. Megpróbálom nagyobb súllyal, hátha, de úgy emlékszem régebben nem volt ilyen probléma.
Kösz a tippet Botesz,meg neked is Palko 0125, megmozgattam a tachogenerátor csatlakozoját és ugy tűnik hogy a probléma megoldódott,
űdv. kozmi
Sziasztok!
Napokban javítottam egy Indesit WITP 102 típusú mosógépet. Szénkefe problémája volt. Nem ment a vízbeeresztés után semmi, megállt. Ezt nem is taglálom. Szénkefét cseréltem minden rendbe jött. Azután hív a tulaj, hogy nem megy a gép, úgymint: nem mossa be az öblítőt és nem centrizik. Elvittem haza a gépet (az én lakásomra) elindítottam és minden rendben. Két napon keresztül mostam vele. Minden része teljesen hibátlanull működik. Visszavitték a gépet, azután megint hívnak, hogy nem működik, erre én azt mondtam, akkor hozzátok vissza. Ahogy kivettük az autóból, be a házba, bekapcsoltam és tökéletesen működik. Tehát nálam megy, nála nem. Kérdéseb az lenne, hogy lehet e ilyen probléma forrása a nem megfelelő földelés, vagy akármi? Én csak ilyesmire tudok gondolni. Minden jót Palkó.
Szia Palko!
Esetleg a lakásban a nem megfelelő elektromos hálózat(hibás korrodált kötések,rossz dugalj,stb)terhelésnél nincs meg a 220. Nálam viszont megint új probléma keletkezett.Kétszer kimosott a gép hibátlanul,harmadszorra félprogramnál megállt,hibajel ,most a 4. és 5. led világít.Hol lehet megnézni hogy ezek a hibakódok mit jelentenek?
Szia.
Három dolog van ilyenkor ami változik: A bemenő viz, a kifolyó viz, és a hálózati feszültség, tehát megkel nézni leszerelt csőnél a viz nyomását, a kimenőt próbálni külön edénybe engedni és feszültséget mérni. Laci!
Szia.
Itt mutatja egy helyen x-jelöli a ledeket.http://www.cooltrend.hu/?page=content&content_id=5 Laci!
Köszönöm a választ!
A kifolyó vízzel nincs gond, mert kádba ürít. Befolyó vízzel sincs probléma, azt ellenőriztem. Akkor marad a feszültség. Azt ugyan nemmértem, mert ilyennel még nem volt dolgom, de akkor utánanézek. Kösz még1x Bye Palkó.
Szia!
Linket már kaptál lukovicsek kollégától. Viszont én nem találtam rajta olyat, hogy 4. és 5. led világít! Ezt nézd meg mégegyszer. Köszi Bye Palkó.
Nos, két hét hallgatás után jelentem, hogy az AEG 74850-es mosógépem működik. A hiba, mint ahogy azt a korábbi szólásomban lukovicsek mester segedelmével vélelmeztem, a táp részben volt. Az LNK305-ös kapcsoló IC, valamint a 8.2 ohm-os biztosítékellenállás cseréje eredményre vezetett. Ugyan a gép egy Ef0-ás hibával indult, de némi oldalra döntés, és a vízérzékelő kocogtatása után, most rendesen működik.
Üdv, Attila
Én találtam olyat hogy erre hogy F12 fűtőbetét hiba.De nem tudom hogy ehhez a géphez jó az a táblázat.
heló Whirpool mosógépem nem indul tegnap előt még mostam vele de már előte is úgy indult ha a tetején a le záró résznél oda kellet verni neki most pedig sehogyan sem
Valószínűleg a zárat kell megvizsgálni.
f érjem meg nézte és meg van füstölődve
de sajnos nedves helyen is van a gép
Akkor ki kell cserélni. A mosógép nedves helyre van kitalálva az nem baj.
Bocsika a gépetnese cseréljem ki mert nem zár le rendesen mennyibe kerülne egy zár bele köszike Marika
3-4000Ft. Itt megkeresheted a pontos árat, ha van a készleten ehhez a géphez. Ha nem találod hívd fel őket segítenek. Bővebben: Link Egy ajtózár hiba miatt nem dobnám ki a gépet.
Inkább gondolj 6500,-Ft-ra (eredeti), az utágyártott 6000,-Ft. Az Orciban most van eredeti, az utágyártottat meg kell rendelni.
Sziasztok.
Használtan vettünk egy Indesit wt 102-es mosógépet. A mosással nincs semmi probléma, de centrifugálásnál iszonyú hangos,ütvefúró szerű hangot hallat. Mi lehet a probléma? Aki tud, kérem segítsen!
Szia Valószínű,hogy csapágy problémás,esetleg ha kézzel forgatod a dobot és akkor is kerepelő hangot ad ki, akkor lehet idegen tárgy a dobba PL(melltartó merevítő)
Sziasztok!
Fiamék mosógépe program közben lecsapta az automatát,és onnan kezdve,ha áram alá helyezzük,próbál indulni,megmozditja a dobot,de ismét lecsapja a megszakítót.Milyen hibára tippeltek? Jó lenne ha meg tudnám javitani nekik!
Szia.Hogy segíteni tudjunk,lehet hogy tudni kéne hogy milyen gépről van szó.üdv szepi003
Gondoltam,csak az a baj,elfelejtettem a gép tipusát.
Valamilyen Német gép az biztos,azt gondoltam,hogy lehet általánositani a hibajelenségből! Nemsoká megyek náluk és pontosan leirom az adatokat.
A kérdéses gép Elin 160 LED ez van ráirva.
Hirtelen ötlettől vezérelve egy erősebb megszakítőról hosszabbítón vittem áramot,szépen kiszivattyuzta a vizet,ujratöltött és miután forgatni akarta a dobot hangos kattanással elsötétült.Innentől kezdve be sem lehet kapcsolni. Nagyobb kárt csináltam?
Hát valószínű hogy már nagyobb gond van.Eddig szerintem csak a motor volt zárlatos de szerintem most már a vezérlőbe is bele kell nyúlni.Lehet hogy a proci is elszállt tőle.
A holnapi kibontás után okosabb leszek.
Vezetéklazulásra gondoltam,azért vittem máshonnan az áramot.Utolsó próbámnál nem oldott le a biztositék.
Üdv!
Szerintem a vezérlő panelen a gréc hid és triac zárlatos.
Hali!
hol keressem a bűnösöket? Na és ha megtaláltam,hogy tudom kimérni?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy új vezérlőpanel ( A kis panel széttaposott százlábúja: Link a képre. ) beszerzésében vagy egy új kontroller felprogramozásában. A mosógép tipusa: INDEZTI WIN9 (46549220000) ( BL2006C ) Remélem pontosak az adatok. A kontroller sajnos telesen zárlatos lett. Így a benne tárolt adatok elvesztek. A vezérlő panel beszerzésében most a Google nem volt a barátom. Várom a segítőkész ötleteket és javaslatokat. Köszönöm.
Az elektrotanyán: Link Mint "Arcadia_submodul" emlegetik a kis panelt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |