Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Majd leírod, hogyan készült? Mik vannak benne? (A kavics anyaga, a díszítőelemek, minden).
Ajánlom figyelmedbe az akvarista.hu -t.Sokmindent tanulhat ott az ember.A szavaidból azt veszem ki,hogy kirámolod az egész akváriumot és elmosod a kavicsokat,pedig azt TILOS!Ha tévednék akkor bocsi.
Köszi a figyelmeztetést tudod ha egy hétvége alatt 1 ilyen oldalt összedobok akkor sok hiba lehet, pláne hogy elég bonyolult az oldal számomra, mivel kezdő vagyok.
Most, hogy a másik szobában az üresen álló akvárium közel azonos méretű, mint a linkben szereplő kb 200 literes, ezért valami hasonlót szándékozok majd létrehozni.
Bővebben: Link Apropó: mennyibe kerül egy 120x60 centiméter alapterületű állvány elkészítése? A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Ez ugye törékenyként lesz feladva?
Az ilyenekkel kár vitázni.. Az a baj, hogy nyilván úgy sem ismeri be, hogy csalás, de aki egy kicsit is ért ehhez, vagy veszi a fáradtságot és utánanéz, úgy is rájön, hogy kamu. Aki meg nem az szerintem meg is érdemli.
A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2012
Szevasztok. Ti hogyan keresnétek emebekre, akik Bulgáriában élnek, de tudnak magyarul?
Tehát egy más országban lévő ember, aki tud magyarul. Bulgáriából kellene elhozni valamit, így keresnék embert, aki ott lakik-ott van, és jár néha haza. Facebookon, vagy google segítségével, esetleg valamilyen más oldalon?
Rendőrségen? Hátha ott is vannak magyar ajkú csempészek...
Én neten gondoltam a keresést És nem feltétlenül csempészés, EU tagállam
Add fel egyszerűen élőállatként és rajzolj rá egy kígyót, tuti nem fogja a postás kibontani
Az emebekek egy magyarul beszélő népcsoport?
Az emebekek azok néptáncosok De most komolyan...
Ti hogy keresnétek rá?
Szálláshirdetés? Aki Magyarországon hirdet szállást Bulgáriából az nagy eséllyel tud magyarul. Csak olyat kell találni aki arrafelé lakik amerre neked van dolgod.
Sziasztok!
Valami csak nem jó ezzel az apróhírdetéses dologgal, már 3 sms-t küldtem, meg e-mail-t is, de se eredmény, se válasz
Topi ezt írta:Bővebben: Link
Ugyanúgy adtam fel, mint eddig, de nem sikerült. Igazából nem is ez bosszant, hanem az, hogy írtam egy e-mailt, de arra sem jött válasz.
Majd jön. Gondolom kicsit elvan havazva. Szerintem mostanában naponta sok emailt kap, így elsikkad néhány a lényegesek közül is.
Grandpa-val kapcsolatban tudtok valamit? Ma kellett volna megjavítani a gépét a neten keresztül, de nem tudtam utolérni. Állandóan arra panaszkodott, hogy lassú a gép meg lefagy.
Gondolom akkor behalt a gép, apámét hétvégén javítom, meghalt benne a winchester , kár érte ... egy Sata 1 320Gb , bár legalább tudom milyet nem kell venni többször
Jut eszembe; Ma (20 perce) jöttem haza Fótról , és onnan is hittanról , és mielőtt kérhettem volna a saját kis 125ft-os buszjegyem, előttem felszállt 5 nem magyar nyelvű srác, simán elmentek volna fizetés nélkül, ha a vezető nem szól rájuk , ekkor visszajöttek, a vezető erre: -Bérlet ,jegy? - ooooooo mmmmmm Odaadtak egy 50 euróst de a vezető ezt nem vehette el, és mivel nem kaptak jegyet, leszálltak. Én meg túl mentem egy megállót, ami távolsági busznál nem kis táv
Ha jó üzletet akartál volna csinálni, akkor az 50 eurósért adsz nekik cserébe 5 jegyet, amit te veszel meg ott helyben. Egyből nyertél volna a dolgon vagy 12 ezret, és ők is boldogan utaztak volna.
Nem volt nálam ennyi hogy megvegyek 6 jegyet :O de nem rossz ötlet.
Nincs kiképezve az Euro analizálására és feldolgozására. A JMF típusú pénznem biztos nagyobb hatással lett volna a tekintetére és hozzáállására.
Szerinted a fogyasztóvédelem mit szólna egy ilyen "termék" feljelentéséhez? A vatera sz@rik rá, már többször is jelentettem ilyet, érvekkel alátámasztva, és nem törölték a hirdetést. Most komolyan gondolkodom, hogy gyártok ilyeneket. A drága kondi sem kell bele, olcsóbb gipszel kiönteni, hogy jó nehéz legyen. E mellett jóval támadhatatlanabb, és emészthetőbb szöveget tudnák írni. Amellett tényleg összetudnák rakni olyan kütyüt, amivel valóban lehetne spórolni és 5000-ből kijönne haszonnal együt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |