Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1969 / 3601
(#) jani1987 válasza bundibacsi hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Majd leírod, hogyan készült? Mik vannak benne? (A kavics anyaga, a díszítőelemek, minden).
(#) bundibacsi válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Ajánlom figyelmedbe az akvarista.hu -t.Sokmindent tanulhat ott az ember.A szavaidból azt veszem ki,hogy kirámolod az egész akváriumot és elmosod a kavicsokat,pedig azt TILOS!Ha tévednék akkor bocsi.
(#) Szabi1 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Köszi a figyelmeztetést tudod ha egy hétvége alatt 1 ilyen oldalt összedobok akkor sok hiba lehet, pláne hogy elég bonyolult az oldal számomra, mivel kezdő vagyok.
(#) jani1987 hozzászólása Szept 30, 2012 /

Most, hogy a másik szobában az üresen álló akvárium közel azonos méretű, mint a linkben szereplő kb 200 literes, ezért valami hasonlót szándékozok majd létrehozni.
Bővebben: Link
Apropó: mennyibe kerül egy 120x60 centiméter alapterületű állvány elkészítése?
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
(#) szamóca hozzászólása Szept 30, 2012 /

(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Mit írtál?
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Ez ugye törékenyként lesz feladva?
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Ezt-e, és válaszolt is.

csaló.jpg

(#) pepe091 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Az ilyenekkel kár vitázni.. Az a baj, hogy nyilván úgy sem ismeri be, hogy csalás, de aki egy kicsit is ért ehhez, vagy veszi a fáradtságot és utánanéz, úgy is rájön, hogy kamu. Aki meg nem az szerintem meg is érdemli.
A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2012
(#) jdani hozzászólása Okt 1, 2012 /

Szevasztok. Ti hogyan keresnétek emebekre, akik Bulgáriában élnek, de tudnak magyarul?
Tehát egy más országban lévő ember, aki tud magyarul. Bulgáriából kellene elhozni valamit, így keresnék embert, aki ott lakik-ott van, és jár néha haza. Facebookon, vagy google segítségével, esetleg valamilyen más oldalon?
(#) zolee1209 válasza jdani hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Rendőrségen? Hátha ott is vannak magyar ajkú csempészek...
(#) jdani válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Én neten gondoltam a keresést És nem feltétlenül csempészés, EU tagállam
(#) kokozo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Add fel egyszerűen élőállatként és rajzolj rá egy kígyót, tuti nem fogja a postás kibontani
(#) szamóca válasza jdani hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Az emebekek egy magyarul beszélő népcsoport?
(#) jdani válasza szamóca hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Az emebekek azok néptáncosok De most komolyan...
Ti hogy keresnétek rá?
(#) kokozo válasza jdani hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Szálláshirdetés? Aki Magyarországon hirdet szállást Bulgáriából az nagy eséllyel tud magyarul. Csak olyat kell találni aki arrafelé lakik amerre neked van dolgod.
(#) sunraw hozzászólása Okt 1, 2012 /

Sziasztok!
Valami csak nem jó ezzel az apróhírdetéses dologgal, már 3 sms-t küldtem, meg e-mail-t is, de se eredmény, se válasz
(#) zolika60 válasza sunraw hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Topi ezt írta:Bővebben: Link
(#) sunraw válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Ugyanúgy adtam fel, mint eddig, de nem sikerült. Igazából nem is ez bosszant, hanem az, hogy írtam egy e-mailt, de arra sem jött válasz.
(#) zolika60 válasza sunraw hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Majd jön. Gondolom kicsit elvan havazva. Szerintem mostanában naponta sok emailt kap, így elsikkad néhány a lényegesek közül is.
(#) sunraw válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Ez jó volt tanulópénznek Ennyi.
(#) jani1987 hozzászólása Okt 1, 2012 /

Grandpa-val kapcsolatban tudtok valamit? Ma kellett volna megjavítani a gépét a neten keresztül, de nem tudtam utolérni. Állandóan arra panaszkodott, hogy lassú a gép meg lefagy.
(#) silent15 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Gondolom akkor behalt a gép, apámét hétvégén javítom, meghalt benne a winchester , kár érte ... egy Sata 1 320Gb , bár legalább tudom milyet nem kell venni többször

Jut eszembe;

Ma (20 perce) jöttem haza Fótról , és onnan is hittanról , és mielőtt kérhettem volna a saját kis 125ft-os buszjegyem, előttem felszállt 5 nem magyar nyelvű srác, simán elmentek volna fizetés nélkül, ha a vezető nem szól rájuk , ekkor visszajöttek, a vezető erre:
-Bérlet ,jegy?
- ooooooo mmmmmm
Odaadtak egy 50 euróst de a vezető ezt nem vehette el, és mivel nem kaptak jegyet, leszálltak. Én meg túl mentem egy megállót, ami távolsági busznál nem kis táv
(#) Norberto válasza silent15 hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Ha jó üzletet akartál volna csinálni, akkor az 50 eurósért adsz nekik cserébe 5 jegyet, amit te veszel meg ott helyben. Egyből nyertél volna a dolgon vagy 12 ezret, és ők is boldogan utaztak volna.
(#) silent15 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Nem volt nálam ennyi hogy megvegyek 6 jegyet :O de nem rossz ötlet.
(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

A buszsofőr sem volt bizniszmen.
(#) Norberto válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Nincs kiképezve az Euro analizálására és feldolgozására. A JMF típusú pénznem biztos nagyobb hatással lett volna a tekintetére és hozzáállására.
(#) silent15 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Ez jó
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Szerinted a fogyasztóvédelem mit szólna egy ilyen "termék" feljelentéséhez? A vatera sz@rik rá, már többször is jelentettem ilyet, érvekkel alátámasztva, és nem törölték a hirdetést. Most komolyan gondolkodom, hogy gyártok ilyeneket. A drága kondi sem kell bele, olcsóbb gipszel kiönteni, hogy jó nehéz legyen. E mellett jóval támadhatatlanabb, és emészthetőbb szöveget tudnák írni. Amellett tényleg összetudnák rakni olyan kütyüt, amivel valóban lehetne spórolni és 5000-ből kijönne haszonnal együt.
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Okt 1, 2012 /

Marisnéni megtudná a tiédet különböztetni ettől?
Következő: »»   1969 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem