|
Fórum » Vicces - mókás történetek
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Te sem tudod, hogy mit csinál a macskád amikor nem látod? Szerelj rá kamerát megtudtahot! Bővebben: Link
Felvidítottad a napom!
Ez nagyon merész!
Hát ez tisztára jó minden szabványnak megfölel és még gazdaságos és ocso is és még a sok villogó izémé jól is néz ki
Mindent javító cég!
(#) |
vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») |
Dec 4, 2012 |
|
/ |
|
|
(#) |
vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») |
Dec 4, 2012 |
|
/ |
|
|
Váááááá. Ez fájt mint a lóharapás!
Nem semmi az admin sem. Idézet: „kérek mindenkit hogy feLYezzétekbe!”
Miket nem olvasol.
A sok agymosott!
Szörnyű, hogy egyre több ilyen van. A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2012
Pilu megmondta.
"Mert a fogyasztói társadalom egyetlen veszte, hogy a polcokról agyat azt nem vehetsz le."
Azé az agy aki megműveli.
Akkor ezeknél ez még szűz terület.
Hála a liberális oktatási rendszernek.
Január 1-től centralizálják az oktatást.
Milyen jól el lehetne adni az agyukat. Pl. ilyen szöveggel: "Sosem használt, vadonat új, kifogástalan állapotú emberi agy eladó. Memóriája még üres, feltöltése hasznos információkkal, programokkal az új tulajdonosra vár."
Nem tudom pár százszor még én is lenyomtam volna. Na de a tánc meg az 5000, az azért elég vad. Bár ha kihívásnak vesszük és a sikerélmény a lényeg akkor nagyon király. Szerintem jó ötlet. Fel dobták elég sok ember napját egy egész jó ötlettel. Bp-en a nagy terekre is tehetnének hasonlót.
Üdv.: Miki
Össze kéne kombinálni a nyomógombot egy kis dinamóval, ami tölti a szomszéd szolgálati pihenőhely kávéfőző automatájának a backup akkuit.
Ez tetszett
Az előttem szólóknak: Mondjátok itt hogy ilyen, olyan gáz az amit csinálnak egyesek, de szerintem épp most is reklámozzátok őket...
Mi a baj a reklámmal? Hiszen pénzt kapok érte és ez mindenkinek jó....nem?
|
|