Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hát ez csúcs volt!
Kommentek között: "Köszönöm Chuck Norris, ha még tovább hallgatom, a számítógép repült volna!" "Abba bele se gondoljunk, mi lett volna ha Chuck Norris élőben a stúdióban nézi meg ezt." Idézet: „"Abba bele se gondoljunk, mi lett volna ha Chuck Norris élőben a stúdióban nézi meg ezt." Következő: »»” Mindenkinél lerepült volna a TV az állványáról...
Szerintem csúcs ez a masina. Én minden nagy városba rakatnék egyet. A mai rohanó világban kell egy kis lazítás, és legalább az emberek is figyelnek egymásra azalatt a kis idő alatt.
Miért nem tudja kicsomagolni a programozó fia a karácsonyi ajándékot? Mert CRC hibás
Megint menetrend , és megint a volán hivatalos...
dec.11 Balassagyarmat - Hatvan ugyanez Halassagyarmat - Gyöngyös Jótanács illetékes elvtársaknak: az oviból kiöregedett , a legót tűrhetően kezelő szakemberekre kellene bízni a szakmunkát , a mostaniakat meg amezőgazdaság nyeles ágazatába átirányítani ...
Az öreg székelyhez bekopog a bőrönd ügynök. Kiváló minőségű utazóbőröndjeim vannak.
Oszt minek a nekem? Kérdi az öreg. Ha valahová vonaton utazik ebbe teheti a ruháját. Megvakarja a fejét az öreg. Bolond maga ember? Aztán üljek meztelenül a kupéban?
Marcipán! Szirénát! Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2012
Most, hogy programot írok a megrendelőnek...
(A képfeliratok: Ahogyan a felhaszálók a programozót látják... és: Ahogyan a programozó látja a felhasználókat.)
Ahogy mondod. NÉHA. (Amúgy semmi bajom a linux-szal, ha a winfos helyett azzal ismerkedtem volna meg a suliban amikor kicsi voltam, mennyivel könnyebb és stresszmentesebb lenne az életem. )
Üdv.: Miki
Pedig van. Hozzám is bejön napközben, és Win98-as telepítő floppyt(!) kér, mondván, hogy olvasta egy könyvben, hogy az kell...
Hogy mik vannak
Idézet: „Ez egy egyszerű tranzisztor, amin áthalad az elektromos áram és a magas hő hatására fényleni kezd”
Az öreg székely részegen megy haza és beleesik a kútba. Kirohan hozzá az egész család, leengedik a kötelet és elkezdik felhúzni. Mikor kibukkan a feje a kútból, elkezd rettentően nevetni.
Mondja neki az asszony: - Ember, mit röhögsz, hisz épp hogy csak megmentettük az életed! - Azon röhögök, hogyha elengedném a kötelet hogy seggre esnétek!
Aztaaa, pedig azt hittem wolframszál izzik!
Ááh. Az régen volt, manapság már tranzisztorral világitanak. Lehet ez a csöves tranzisztor
Hú, ez nagyon durva volt.
Macskánk szeret belemászni papírdobozba, zacskóba és hasonlókba. Most éppen egy papírszatyrot "fedezett" fel, csak éppen szegénynek a szatyor füle ráment a nyakára. Mit mondjak, igen nagy zörgés volt lépcsőn fel és le, mire sikerült befogni és megszabadítani tőle
A macsekok nagyon nem szeretik , hogy ha valami csörgő zörgő dolog "üldözi" őket. Gondolom futott amíg el nem fáradt. Ahogy ez is: Bővebben: Link
Ott van a Pause gomb, ahová a csipeszt fel kell tenni?
Gyerekkori beidegződés: Az anyja is ott kapta el, amikor még kicsi volt...
Akik szeretik az állatokat azoknak EZ kihagyhatatlan.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |