Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Baleset-védelmi felszerelés, mélyműveléshez.
A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2012
egy karika amit a vontatásra használnak Csak mit keres egy ilyen drága játékszeren
Jaa. Ez tényleg elgondolkodtató. Biztos sokszor kifogyott már a benzin és megunta a tulajdonos az ácsorgást.
Ennyi pénzért, adnak hozzá egy kis kínait is, aki mindíg visszadugja a füledbe, ha kiesne...
Valószínűleg vak vagyok, mi a móka tárgya? Nem tudok rájönni.
Ez bennem is fölmerült. Bár nem fordítottam rá túl sok időt.
Egy nőnek két fia van, az egyik állandóan elégedetlen, pesszimista lelkivilágú, míg a másik született optimista.
Eljön a karácsony, a nő gondban van, mit vegyen a gyerekeknek. Egy ismerőse azt tanácsolja neki: - A pesszimista gyereknek vegyél mindenféle szép ajándékot, attól biztosan jobb színben látja majd a világot. Az optimistának meg csak egy lócitromot adj, nem árt, ha felkészül az élet viszontagságaira. Így is lesz. Karácsonykor aztán kérdi a gyerekeket, ki mit kapott? - Én egy dugós puskát kaptam - kezdi a pesszimista gyerek. - De ezzel lehet, hogy véletlenül kilövöm valaki szemét, szóval inkább ki se próbálom. Kaptam egy biciklit is, de hát amilyen veszélyesek az utak, biztos elütne egy autó, és meghalnék. Meg kaptam egy villanyvasutat is, de biztos megrázna az áram, úgyhogy nem örülök az ajándékoknak! Mondja az optimista: - Én nem vagyok teljesen biztos az ajándékomban. Azt hiszem, egy pónilovat kaptam, de sajnos még nem találtam meg...
Hát a Korábban szócska kicsit úgy hangzik mintha már elmúlt volna ez az év
A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2012
Cora-ban az, nem? Vagy esetleg korábban. Nem mindegy az az egy betű. Néhány példa:
Kukás vs. kakás Festettem vs. fostettem
Ember füle válogatja
mérnökök átlag fülre tervezték a 20hertzet csak abba a fülesbe hallod meg
Egy ilyen fülessel 20Hz-et hallgasson az elmeorvos vagy az agysebész. Jó nekem a hagyományos Sennheiser fülesem.
Nálunk ma, 40cm hó esett. Bővebben: Link
Csak kiküldeném az anyóst, hogy: Mama! Nézze már meg, olvad odakint?
Vagy mikor rossz időben kopogtat az anyós: Mama, ilyen rossz időben miért ácsorog odakint, menjen inkább haza!
Bővebben: Link A technika mindenhol jelen van
Egy IQ játék kérdező kártyáján volt kérdés a mellékelt képen lévő felirat.Persze lehet én nem értem kozzá, de úgy tudom hogy a szúnyogok közül csípnek a nőstények.
Meg még egy két vicces kép az életből.
A tálban a vulkán az egy félresikerült mézeskalács. A műszer nem mér semmit a plexi előlap dörgölés után statikussággal telt meg és ez mozdította el a mutatót. A hangszórós meg inkább szomorú mint vocces,mert gyárilag nem volt bekötve a hangszóró. A katicán meg valahogy tübb a pötty mint kellene.
A dolgozók csípnek, amik nem termékeny nőstények. Ha jól emlékszem.
Az a "katica" egy lucernaböde így nem több.
Én is így tudtam.Csak ebben az a vicces,hogy ez egy komolyabb IQ tesz játék.A szerkesztő is egy lumen lehet.Amúgy nekünk úgy tanították, hogy a dolgozóknak nincs neme.
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2012
Kösz ezt nem tudtam,hát mindig tanul valamit az ember.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |