Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én beírtam az összes rokonom, számító ismerősöm névnapját, születésnapját a telefonomba! Amikor jön az ideje, akkor kapok egy email-t google barátunktól, hogy figyeljek, mert akció jön!
Azóta mindenki tőlem kérdezi, hogy kinek mikor van a mije Köszönjük a jókívánságokat!
Ez a dédnagymamámnak még fejből ment. Nem csak a gyerekei, de az unokái és a dédunokái születésnapját tudta. De még arra is emlékezet, hogy amikor született milyen idő volt.
Akkor még nem volt kavinton, muszáj volt emlékezni.
De nem is az kötötte le, hogy hány fps-t tud kihozni a kedvenc játékából, vagy hány lóerős a verda. Ma már úgy tűnik "kicsit" áthelyeződött a súlypont a fontos dolgokról a fontosnak tűnő dolgokra.
Ez nem korongos lamella, hanem lamellás korong
Nem mindegy, hogy kiviszed a bilit, vagy kiiszod a bilit
Megváltozott az oldalon a betűméret, vagy nálam van valami gond?
Nem nálad van gond, nálam is nagyobb lett a betűméret.
Nálatok van gond, nálam semmi nem változott. Ja, amúgy nem kell ráhasalni a monitorra.
Köszönöm. Szólhatott volna valaki.
Milyen böngészőt használsz? Nálam FF.10.2 van.
Közben frissítettem 18.0-ra, de a betűméret nem változott. Nagyobb mint egy órája. Mondjuk nem baj, romlik a szemem.
A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2013
Nálam is nagyobb lett,bár előtte söröztem,de nem hiszem hogy attól
Tévedsz. Nézet, nagyítás, visszaállítás (Ctrl+0) Mégis nagyobb.
Csakhogy így az oldalon levő többi szöveges elem meg összébb megy.
Akkor tán mégsem a szemem lett rosszabb.
Valaki esetleg emlékszik még annak a sorozatnak a címére ami hasonló volt a "hogyan készült"-höz csak abban ha jól emlékszem azt mutatták meg közérthető nyelven, hogy hogyan működik a tv, rádió, stb. A Spektrumon ment, még akkoriban amikor nem volt más magyar nyelvű ismeretterjesztő csatorna. (talán 2000 körül)
A főcímzenéje a Take Five volt: Bővebben: főcímzene A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2013
Ijedtségről szó sem volt, meg jobb is így, csak feltűnt és nem szólt előtte senki.
Hogy bontsam meg úgy, hogy ne barbár módjára essek neki?
Ha a törölt kínairól van szó, kérdezd meg Itt és jön válasz.
Sziasztok, elkezdtem ismerkedni az Altiummal. És gondoltam megtervezem az egyik motorvezérlőmet. Nos kicsit furán sikerült. (Elég késő van már, így van mire fogni. )
Üdv.: Miki
Hát ez valami csodálatos lett... A lényeg, hogy hajtsa a mocit. De nem lesz egy kicsit lassú a moci? Amúgy jó kis progi az Altium, ismerkedj csak vele, nem jársz rosszul ha tudod használni...
A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
Magyarországon egy kávéfőző is kellene mellé, hogy a tulaj a NAV-osokat kínálgathassa, amíg a jövedéki termékkel való visszaélésért kiállítják a számlát...
Vétséget követ el, aki a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló 1997. évi CIII. törvényben (Jöt.), valamint a felhatalmazásán alapuló jogszabályban megállapított feltétel hiányában vagy hatósági engedély nélkül jövedéki terméket előállít, megszerez, tart, forgalomba hoz vagy azzal kereskedik, és ezzel a jövedékiadó-bevételt kisebb mértékben csökkenti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |