Fórum témák
» Több friss téma |
Úgy van minden...
Milyen programban? A Te Ledkockádat akarom megépíteni.
Viszont ha a 6-os lábat a PGD-re kötöm akkor Azt írja, hogy Unsupported part (ID=3FE0)
Különben No Device Found... A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2013
A pickit 2 programjában kell beállítani, és igen kézzel kell beadni neki az EEPROM típust.
Azt hol, vagy hogy kell? Mármint a 000-ás címet megadni neki.
Azt hiszem úgy van, hogy üres kell legyen minden négyzet, az A0 A1 A2 mellett.
Igen, az úgy van beállítva, és sajnos úgy sem jó..
És mi a hibaüzenet?
Eredeti pickit2? Rajzold le pontosan hogy kötötted be.
Nem eredeti, Szilva klónja.
"I2C Bus Error (No Acknowledge) - Aborted." Bocsi a csúnya rajzért. A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2013
Pedig ennek így kell kinézni. Akkor lehet a klón nem tudja.
Másnak volt hasonló probléma?
Megoldottam.
Összedobtam egy PII-es gépet, mert ahhoz van az a jó nagy foglalatos LPT bővítőkártyám, amin jó is a port. Leszedtem a PonyProgot, összedobtam hozzá a "két tranzisztoros, 4 ellenállásos", az oldalán ajánlott kapcsolást, a reset lábat invertáltam, és bele is ment. Ha esetleg valaki: Ezt építettem meg, ezzel a programmal. Csak egy jó LPT port kell hozzá. Köszi a segítséget! Üdv, Bence A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2013
Sikerült összeraknom, működik is szépen...
Viszont van egy pici problémája. A CubeAmp-os hex-et égettem bele. A sorok nincsenek rendesen vezérelve. Az összes animáció, csak oszlopokban jelenik meg, viszont úgy jól. Mi lehet a probléma? Köszi előre is!
Csinálj egy videót, mert nem értem teljesen
Úgy értem, mintha a shift regiszter egyszerre kapcsolná mindig az összes réteget.
Videó A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2013
Hali!
Igen valami ott nem működik. Jó irányba állnak a szint vezérlő tranyók? A felhúzó ellenállások mekkorák? Nézd meg a cikk első oldalán lévő képet a nyákról, jó helyen vannak az ellenállatok és átkötések?
Szia!
Figyelmetlen voltam, neharagudj! Az átkötéseket felcseréltem az ellenállásokkal... Remélem a shift regiszter nem ment tönkre. Akkor úgy láttam, hogy teljesen rendben van úgy. Köszi a segítséget! Bence A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2013
Csináltam képet az építés során, ha nem gond megosztom itt.
Ha nem baj, picit átterveztem a panelt, hogy olyan kivitelben építsem meg, ahogy szerettem volna, két szintesen, mindkét szint nyák, és normál kvarc+kondival, ja és a tranyók lába közt nagyobb távolságot csináltam.
Még több kép... És a módosított nyákterv. két munkalap van benne, az egyiken az alaplap, a másikon a led-panel.
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2013
Hali!
Szerintem az bizony akkor meghalt
Szia!
Szerencsére nem! Tökéletesen működik! Köszi a segítséget!
Sziasztok
Szeretném megépíteni ajándék céljából itt a hobbielektronikán 2éve Libesz fórumtárs által közölt 10*10*10 led kockáját szerintetek érdemes belevágni? Továbbá még azt szeretném megkérdezni hogy 3,4V nyitófeszültségű meleg fehér leddel megépíthető lenne-e szerintetek? Üdv.
Persze hogy érdemes, és fog működni meleg fehér LED-del is.
Akkor tehát nem számít, hogy kb a duplája a fehér led nyitófeszültsége a hagyományos ledhez képest?
Én nem annyira értek hozzá, de szerintem 5V alatt csak az előtét ellenállást kell változtatni.
Hello, tud-e valaki nekem ajánlani egy megbizható kapcsolás+proramot egy 5x5x5 ledkocka megépitéséhez?? Aki tud bármit is szoljon, elöre is köszönöm!
Sziasztok érdeklődni szeretnék led kocka után.
OPTOSUPPLY OSBY3132A LED; 3mm; kék/sárga; 750mcd; 500mcd; katód; 30° ez annak a lednek a neve amit venni szeretnék a kockához.Ugye bár ez 3 lábú és csak érdeklődnék,hogy ez jó-e hozzá??Meg,hogy hol tudok nyáklapot és vaskloridot venni.Előre is köszönöm a válaszotokat. Üdv.:Zsolti,
Hali!
Szerintem neked egyszínű LED is elég, de nyilván kockafüggő milyen kell bele. Nyáklapot bármelyik webshopba és boltba kapsz, de vas kloridot van aki nem szállít ki, csak személyesen veheted át.
Köszönöm a segítséget.Már csak abban kérnék,hogy hol tudok egyszínű 3 lábú és 3mm -es led diódát venni,mert ahol én találtam csak kétszínűek vannak.Köszönöm,
Üdv,
Sima két lábút vegyél. Az 90%-ban egy színű.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |