Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Most, hogy említed, nekem is megvolt, de kölcsönkérte valami német nevű pasas. Talán Alzheimer?
![]()
A sör a megoldás...csak a kérdésre nem emlékszem!
![]()
Olvasd el figyelmesen. Egyik mondat üti a másikat.
Az lehet, hogy az alkohol nem oldja meg az ember problémáit, de a tej sem!
![]()
Adott a Schrödinger macska, ami ugye halott és élő is egyszerre, ....
Ha sokáig tökölünk ezen, végül kétféleképpen halott macskánk lesz.
Három férfi megszáll egy fogadóban egy éjszakára. Másnap, még távozás előtt összedobják a szállásra a pénzt, fejenként tíz dollárt, azaz összesen harminc dollárt. Még mielőtt elmentek volna, a fogadós kifizette előre a takarítónőnek a szobatisztítás díját, öt dollárt, de mivel a takarítónő rendben találta a szobákat, úgy dönt, hogy visszaad minden vendégnek egy dollárt. Így mind a három vendég 9 dollárt fizetett a szállásért, a takarítónőnél pedig maradt két dollár.
Hova tűnt az egy dollár?
A fogadósnál van 25$ a taknőnél 2 a srácoknál meg 3.
A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2013
Igen, de a megfogalmazás adja neki a csavart. Ha tudnák a férfiak, hogy 1-1 dollárt visszakapnak, valójában csak a 3x9 dollárt fizetnének összesen, abból kettő menne a takarítónőnek, 25 pedig a fogadósnak.
Apa mesélte el ezt nekem, kocsmából hazajövet. Jó vita alakult ki ebből, azt mondta ![]()
Grün az órásnál.
- Mennyibe kerülnek az órák ? - Aranyóra 2000 $ , az ezüst 1000 $. (órás) - Kérnék egy ezüst órát ! ( és Grün kifizeti az átvett órát.) Másnap Grün ismét beállít az óráshoz. - Tisztelt Uram ! Tegnap átadtam Önnek 1000 $-t, ma adok egy 1000 $-t érő ezüst órát, az összesen 2000. Kérnék egy aranyórát ! A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2013
Az a gödör lehet a metró szellőzője is.
![]() Vagy be van a koma kólázva. A végén csak megtalálta a csillagkaput, ami átrepíti a kocsmába ![]()
A vicc, hogy ez nem vicc! Tényleg így üzletel.
![]()
"Mindannyian földönkívüliek vagyunk, amíg el nem temetnek bennünket"
![]()
Kazahsztáni tudósok úgy vélik,
Japán tudósok bebizonyították, hogy a neves svájci kutatóintézetek által bevizsgált dolgokat, az amerikai kutatók jobban bevizsgálják, mint a kazahsztáni tudósok. ![]()
Üsd le, mert megszökik.
![]()
Na jól kiszúrtam vele... leforrasztottam a lábait egy próbapanelre, így nem tudott elszaladni .
![]()
Szinte hihetetlen! Már a kínai Huawei telefont is hamisítják! Itt az eredeti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |