Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hi Mesterek!
Bedobozoltam a sub erősítőmet, ST151 véggel, egy kiszuperált cooler master fekvő pc házba. Még híja van egy potinak ![]()
Sziasztok,
Egy újabb próbálkozásom eredménye. További kellemes építgetést!
Függetlenül attól, hogy az enyémnél magvasabb hozzászólások jönnek erre a munkára, de ez eléggé durván jól néz ki!
![]()
Azért ez már több mint egy "próbálkozás"! Magasan emelem kalapom
![]() Szépen , precízen kialakított átgondolt munka kívül-belül! Ötletes dizájn. Nekem egy picit hiányzik a kezelőszerv, hogy ha már ott van meg is babrálnám, de gondolom a rendszer elemeként nem ő hivatott szabályozgatni. Talán egy amit lecserélnék, a kimenők rögzítő csavarja - ugyanolyanra cserélném, mint a hálózati leszorítóján lévő kupakos. De ezt már csak gizdaságból (és irigységből) mondom ![]()
Szép gondlom nem kézzel faragtad a dobozt , ránézésre CNC -vel készült !
Köszönöm az elismerő szavakat!
Igen, nincs kezelőszerv. A hangszín szabályozó felejtős. A hangerő szabályozás pedig az előző láncszemre van bízva. Bizony kézzel, felső maróval és egy csiszolóval faragtam a dobozt. ![]() Már most tudom, hogy a következő még szebb lesz. Legalábbis bízok benne. Gondolom ismeritek az érzést, amikor ilyet építünk, akkor türelmetlenül várjuk, hogy végre megszólaljon, ezért hajlamosak vagyunk kicsit elnagyolni. Pl. a kimenőkre nem kerülnek fel időben a zárt anyák ![]() Ja, és a hangja sem rossz. ![]()
És milyen technikával van 'leburkolva' a fa?
Nem is hinném, hogy ez kézzel készült, túl szép ahhoz. ![]()
Színtelen lakk spray. A fa bükk. Még okozhat meglepetéseket, ha hő hatására majd elkezd repedezni.
Kézzel készült. Közelről nézve látni. ![]()
Hát igaz, én ezért nem tervezem majd lefújni lakkal ami majd készül. Csak simán majd kap egy barna falazúrt. Igaz ahol a csövek lesznek ott fémlemez lesz, de hát...
HELLO !
Tetszik ahogy megoldottad az elektroncsovek huteset ! A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2014
Köszönöm. A hűtő lyukakat az interneten láttam. Megtetszett a megoldás.
![]()
Elismerésem, szép igényes kidolgozás! Élmény még nézni is!
Szépen sikerült darab. Ha már ilyen szép - egyedül a zöldsárga vezetéket cserélném a trafókon egy lapos fémlemezre - kevésbé virít - de ez már annyira szőrszálhasogatás - és inkább irígységből fakad
![]()
Elkezdtem bedobozolni a lapos nixiemet. Szerintem szép lesz.
![]()
Senki sem vette észre a legnagyobb hibát?
A negyedik képen az egyik csőnél egy szellőző furat egy kicsit félre van fúrva. ![]() Profi, szemet gyönyörködtető munka.
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni az elektronikával és elkészítettem a 2. nyákomat. Véleményeket,ötleteket kérek. Azt tudom hogy lehetett volna sokkal közelebb rakni egymáshoz az alkatréseket,de filcel rajzolom ezért a kicsit nem olyan egyszerű.Gondolom értitek.
Igazad van!
![]()
Nemcsak szerinted!
![]() Mivel festetted ilyen szépre?
A régi szép időkre emlékeztet ez a kis panel, amikor még én is csak ismerkedtem az elektróval. Ügyes vagy, köztünk a helyed!
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2014
Köszi!
Nagyon szép lett ez az erősítő.
![]() ![]() ![]()
Nekem ez a kapcsolás két évig ment egy elemről ,és nálam is a második projekt volt ! Üdv a csapatban .Szuper lett !
Ügyes! Kérésedre egy észrevétel, máskor a nyák szélét tűreszelővel reszeld le egyenesre. Jól megcsináltad. A telepcsatlakozás nagyon jó ötlet, én mindig forrasztgatni szoktam.
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2014
Öregem!! Ez egy elképesztően jól sikerült formatervezés. Minden elismerésemet megnyerted. Nyomtam is rá egy +-t.
Mindenkinek nagyon köszönöm!
Nagyon jól estek ezek a biztató szavak!
Egy kérdésem lenne.
Szerintetek beletegyem valami dobozba vagy hasonlóba? Ja és még hogy mi az a "cucc" amivel leszokták kenni a kész nyákokat hogy ne oxidálódjon?
A nyákokat lakkozni szokják. Vagy fenyőgyantát szoknak feloldani alkoholban és azzal kenik le. Még szokják kémiai ónozóval leónozni is a nyákokat. Én a te helyedben először a másodikkal próbálkoznék.
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2014
Alkoholnak megfelel aceton is?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |