Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hi Mesterek!
Bedobozoltam a sub erősítőmet, ST151 véggel, egy kiszuperált cooler master fekvő pc házba. Még híja van egy potinak
Sziasztok,
Egy újabb próbálkozásom eredménye. További kellemes építgetést!
Függetlenül attól, hogy az enyémnél magvasabb hozzászólások jönnek erre a munkára, de ez eléggé durván jól néz ki!
Azért ez már több mint egy "próbálkozás"! Magasan emelem kalapom
Szépen , precízen kialakított átgondolt munka kívül-belül! Ötletes dizájn. Nekem egy picit hiányzik a kezelőszerv, hogy ha már ott van meg is babrálnám, de gondolom a rendszer elemeként nem ő hivatott szabályozgatni. Talán egy amit lecserélnék, a kimenők rögzítő csavarja - ugyanolyanra cserélném, mint a hálózati leszorítóján lévő kupakos. De ezt már csak gizdaságból (és irigységből) mondom
Szép gondlom nem kézzel faragtad a dobozt , ránézésre CNC -vel készült !
Köszönöm az elismerő szavakat!
Igen, nincs kezelőszerv. A hangszín szabályozó felejtős. A hangerő szabályozás pedig az előző láncszemre van bízva. Bizony kézzel, felső maróval és egy csiszolóval faragtam a dobozt. Már most tudom, hogy a következő még szebb lesz. Legalábbis bízok benne. Gondolom ismeritek az érzést, amikor ilyet építünk, akkor türelmetlenül várjuk, hogy végre megszólaljon, ezért hajlamosak vagyunk kicsit elnagyolni. Pl. a kimenőkre nem kerülnek fel időben a zárt anyák , a huzalozás sem igazán tetszetős, stb. Ja, és a hangja sem rossz.
És milyen technikával van 'leburkolva' a fa?
Nem is hinném, hogy ez kézzel készült, túl szép ahhoz.
Színtelen lakk spray. A fa bükk. Még okozhat meglepetéseket, ha hő hatására majd elkezd repedezni.
Kézzel készült. Közelről nézve látni. Egy csomó sablont kellett készítenem a lyukak marásához. Nagyon időigényes volt.
Hát igaz, én ezért nem tervezem majd lefújni lakkal ami majd készül. Csak simán majd kap egy barna falazúrt. Igaz ahol a csövek lesznek ott fémlemez lesz, de hát...
HELLO !
Tetszik ahogy megoldottad az elektroncsovek huteset ! A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2014
Köszönöm. A hűtő lyukakat az interneten láttam. Megtetszett a megoldás.
Elismerésem, szép igényes kidolgozás! Élmény még nézni is!
Szépen sikerült darab. Ha már ilyen szép - egyedül a zöldsárga vezetéket cserélném a trafókon egy lapos fémlemezre - kevésbé virít - de ez már annyira szőrszálhasogatás - és inkább irígységből fakad !
Elkezdtem bedobozolni a lapos nixiemet. Szerintem szép lesz.
Senki sem vette észre a legnagyobb hibát?
A negyedik képen az egyik csőnél egy szellőző furat egy kicsit félre van fúrva. Profi, szemet gyönyörködtető munka.
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni az elektronikával és elkészítettem a 2. nyákomat. Véleményeket,ötleteket kérek. Azt tudom hogy lehetett volna sokkal közelebb rakni egymáshoz az alkatréseket,de filcel rajzolom ezért a kicsit nem olyan egyszerű.Gondolom értitek.
Igazad van! Tényleg szép. A doboz műanyag és átfestetted?
Nemcsak szerinted!
Mivel festetted ilyen szépre?
A régi szép időkre emlékeztet ez a kis panel, amikor még én is csak ismerkedtem az elektróval. Ügyes vagy, köztünk a helyed!
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2014
Köszi!
Nagyon szép lett ez az erősítő. Ez csak nem egy Dynaco ST70 kit? Nagyon ász ötlet volt a fából készült trafótakaró, nekem is eszembe jutott, hogy csinálok egy ilyet, és most itt láthatjuk élőben hogy nézne ki.
Nekem ez a kapcsolás két évig ment egy elemről ,és nálam is a második projekt volt ! Üdv a csapatban .Szuper lett !
Ügyes! Kérésedre egy észrevétel, máskor a nyák szélét tűreszelővel reszeld le egyenesre. Jól megcsináltad. A telepcsatlakozás nagyon jó ötlet, én mindig forrasztgatni szoktam.
Öregem!! Ez egy elképesztően jól sikerült formatervezés. Minden elismerésemet megnyerted. Nyomtam is rá egy +-t.
Mindenkinek nagyon köszönöm!
Nagyon jól estek ezek a biztató szavak!
Egy kérdésem lenne.
Szerintetek beletegyem valami dobozba vagy hasonlóba? Ja és még hogy mi az a "cucc" amivel leszokták kenni a kész nyákokat hogy ne oxidálódjon?
A nyákokat lakkozni szokják. Vagy fenyőgyantát szoknak feloldani alkoholban és azzal kenik le. Még szokják kémiai ónozóval leónozni is a nyákokat. Én a te helyedben először a másodikkal próbálkoznék.
Alkoholnak megfelel aceton is?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |