Fórum témák
» Több friss téma |
Erre számítottam. Marad a visszarajzolás. Köszönöm.
Hello
Segitseget szeretnek kerni, ha netalan rosz topikot valasztottam akkor elnezest. Volna egy 22 inch-es monitor amejnek rosz a tap resze, egy vezerlo ic kieget rajta az ic kodja APW7142 3A, 12V, Synchronous-Rectified Buck Converter, enyit talaltam az alkatreszrol. A kerdesem az volna hogy mivel tudnam hejetesiteni? Monitor LG Flatron W2230-S PF PCB:EAX6107460210 REV 0.2 A segitsegeteket eloreis koszonom.
Nem nagyon találtam helyettesítőt, bár csak gyorsan átfutottam a guglit. Én építenék a helyére valami más DC-DC konvertert. Feltételezem külső tápos a monitor és ez lenne hivatott az 5V-ot előálítani.
Hello
Koszonom valaszodat, igen a monitor kulso tapos 12V 2A. Kaphatnak egy rajzot h mijen DC-DC konvertert epitsek?
Szia! Ha nem sürgős akkor találsz az eBay-n, 830Ft körül APW7142-t.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2014
Hello
Egyenlore koszonom valaszotokat majd lerendelem tolluk.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ez vajon milyen alkatrész lehet?
Sziasztok! Ez milyen alkatrész lehet, az van ráírva, hogy: pj64 s2b. Csatolom a képet.
100V 1,5A dióda.
Szevasztok!
Nem adom fel! GEI VN5201CNF feliratú, TO220 tokos valami, mi? KA1872, TO92 tokos mi? SSC G1010 (csavaros, SiEK-nél nagyobb) dióda, de milyen? GU737, TO92 tokos mi? Van még egy TO220 tokos E7005 feliratú valamim is, ő mi lehet? Az előző kérdéseim is érvényesek (kiv. Z2010; 3. nap megtaláltam). A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2014
Ennyit találtam... ez lenne a GEI VN5201CNF --> TO220
Ez milyen alkatresz???
Homalyos lett a kep ezert megszerkeztettem!
Biztos, hogy 5-ös a vége, nem S?
Ha S, akkor soroszcillátor - színes TV-be, monitorba.
de s a vege!
amugy meg TV-bol vettem ki! de lehet valamir hasznalni? koszi
Szép estet !
Megkérdeznem hogy azok az üveg alkatrészek a takarékos égőkben mi az?
Üveg alkatrészek. Lefényképeznéd, hogy tudjuk miről beszélsz? Mert sok üveg van egy izzóban ám.
Multkor már irtam ide a Dunakeszi vasutállomáson található mások által szemétnek titulált és kidobott elektromks dolgokról, amiket én összegyűjtők, hasznosítok. Most is találtam valamit, ami túlment az: "áh, alkatrésznek jó lesz" kategórián.
Hogy hogy került oda, jó kérdés, de vajon mi ez a panel, hogy rajta virít a "hobbi elektronika" felirat? Meg mi az, hogy 2*14w sztereó. Nem erősítő, mert csupa passzív alkatrészből áll.
Szia! A TDA2030-asok hiányoznak róla.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2014
Germánium diódára és vagy redrellere hasonlít , a 220V részen van a dióda híd előtt.
Van egy egyszerű kínai . A nyakon L3 van de ebben nincs tekercs.
Sorba vagy párhuzamosan van kötve a hálózattal? Még mindíg sok minden lehet. Ha sorba van, akkor valami biztosíték féle is lehet, ha párhuzamosan, akkor szikraközre tippelek. Milyen színű? Látsz benne fegyverzeteket? Összeérnek?
Na várjál mert ki kellet tépjem a belet , nem látszott jól másképp , azért kérdeztem mert gondoltam mar más is szedett szét ilyent . Így hogy most mar kinn van biztosítéknak néz ki , sorba van kötve , de ha az, akkor mi a szerepe a sorba kötött ellenállásnak .
Köszönöm, ez lesz az. Milyen kombinációval találtad, mert én mindenféleképp beírtam a keresőbe, de 0.
Nincs mit!
A gugli kiadta az oldal-t és ott a keresőbe újra beírtam a számokat és már meg is van. Sokszor ha a felajánlás alapján megyek rá az oldalra, akkor nem adja be a keresett alkatrészt, de ha a keresőjébe újra beírom, akkor már kis szelektálás után megvan. A másik variáció meg a képek között ha megtalálom, akkor megyek az oldal után és kitalálok a végén az adatlapjára.
Köszönöm !
Nincs szakadása tehát nem az a hiba.
Nincs megszakadva , sípol a műszer . Apropó ha nincs ráírva semmi akkor menyi lehet az értéke .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |