Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Á, hozzám bejönnek. Bővebben: Link
Rendszeresen beül az egyik az ölembe, összeszőröz, megmosakszik (hmm, finom szájszag) majd itthagy. Egyszer a egyik úgy gondolta, felül a Videoton music center tetejére, mert onnan kilátni az utcára. Ami annak a tetején volt, az pusztulásra volt ítélve.
Hőcserélővel. 8 fokon még viszonylag jó a hatásfok.
Ezt akartam megkérdezni. DE hogy csinálják valóságban?Magyarul: hogy lehet ezzel fúteni?
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2014
Képzelj el egy klímát. A beltéri egység a meleg oldal, a kültéri a hideg. Ha bent melegszik akkor kint lefagy. De a 8 fokos vízbe mártva nem tud lefagyni ezért a beltéri még melegebb lesz.
Ok.. Csak akkor ez fordított klíma ha jól értem...
Szia.A lánc valoszinü 3,25 a vezető 40,es.
Pontosan. A szobai split klíma is alkalmas erre az üzemre, bent fűt kint hűt csak itt a kültéri egység nem vízben, hanem levegőben van. A vizesnek jobb a hatásfoka.
Legyen a hőszállító közeg (gáz) hőmérséklete mondjuk -40 fok, ezt a víz "felmelegíti" +8 fokra. Mikor a beltériben visszahűl -40-re leadja a felvett hőt, ezzel melegíti a lakásod . (Ezért működnek a levegős hőszivattyúk kb -15 fokig.)
Hali. Miért nem tudok egy adott témában egy szót rákeresni? Vagy nagyon elfelejtettem hogy kell, vagy pedig nálam nem működik..
Hali. Bővebben: Link
Köszi
Én a csillag helyére írta,. vagy nem használtam szóközt a keresendő szó között és a csillag között, és a többi * Vagy mégse..? Ezzel így mi a gond? Mégse keresi ki.. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2014
Nem kell bele * karakter, ha egy bizonyos szóra keresel rá. Ha szám szerepel a keresendő kifejezésben, akkor nem ad helyes találatot a kereső.
Egyébként a napokban írta köbzoli, hogy valamit kalapál a Topi a keresőn, ezért nem használható időnként.
Sziasztok. Adott egy épület amiről fotót majd később mellékelek. A kérdésem az lenne, hogy a mellékelt ábrák alapján milyen fedési módot javasoltok? Csak a megjelölt rész érdekelne. A tető rész már félkész.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2014
A szélnek legjobban ellenálló az 1.(metszeti....), persze ez a legdrágább megoldás.
Bocsi, az első képnek a kiterített vetület kép nevet akartam adni.
Valaki tudna segíteni? Hogyan lehet total commanderben a File Transfer protocollhoz (FTP) az adott fájlt kiválsztani?
Sehogy sem akar sikerülni...
Na még egyszer! Mit akarsz csinálni?
Már mindegy, megoldottam. De azért köszönöm.
Sziasztok!
Jó megjártam... a melóhelyen volt egy kolega akivel együtt dolgoztam, meg volt fázva, nem érezte jó magát pénteken, távolságot tartottam amennyit lehetett, gondolván hogy én nem szoktam senkitől elkapni semmit. Szombaton fölkeltem, éreztem hogy lesz valami a torkomon, vasárnap reggelre elmúlt, majd délután tiszta fáradt, levert voltam, éjjel nem is aludtam csak vagy 1,5 órát, 38,5Cfokos lázzal kísérve hétfőn betelefonáltam hogy lerobbantam, majd orvos kiírt... Hétfőn egész nap kitartott a láz, kedden mérséklődött, de azóta nem megy lentebb 37,5Cfoknál. Eléggé fárasztó ez a + fűtés Ma kellett mennem a faluba egy kört autóval, egyszer az elindulás után vagy 200m-el ki is szálltam, körüljártam az autót, hogy mi lehet a baj, kerekek oké meg minden, olyan furán megy, érdekesen libeg és olyan gyors még 40-el is Aztán rájöttem hogy valószínűleg bennem van a hiba.... Remélem hamarosan elhagy ez a fertőzés... Idézet: „olyan furán megy, érdekesen libeg” Lázát mérted? Elkapta ő is. A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2014
Nem tudom mi van a levegőben. Hétfőn én is 38 fokos lázzal mentem iskolába. Keddre kicsit jobb lett. Mostanra jobban vagyok, elmúlt a torokgyulladás meg a láz is. Viszont a gyulladás a torkomról átment a jobb fülemre. Olyan mintha be volna dugulva és alig hallok vele. Viszont 3 hete egyfolytában köhögök. Már izomlázam van a köhögéstől.
Skola undoritisz.
Ugyanígy vagyok. Én sem tudtam iskolába menni.
Nekem csak a számon keletkezett egy seb, de fokhagymát raktam rá. Általában nem szeretem, de most már megeszem utána hogy ne vesszen kárba.
Nem néztem most laptoppal ,de nála a láz 110C fok fölött kezdődik :-O
Most sértődjek meg? Műhelyóránk volt. Amúgy ha az lett volna akkor nem megyek be. Viszont bementem 38 fokos lázzal. És nem azért mentem mert anya azt mondta menni kell. Azért mentem mert menni akartam. Délután mikor hazaértem még köszönni sem tudtam csak integettem, azután eldőltem az ágyon és este nyolcig aludtam. Ha valami akkor biztos nem iskulusz undurusz.
Én azért bementem. Igaz kicsit kóvályogva. Te még iskolába jársz? Én eddig azt hittem te már dolgozol. Vagy főiskola?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |