Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv! Nokia 5310 XpressMusic egyszer csak gondol eggyet és nem tudom felvenni ha hivnak. De ha én hivok akkor le is tudom rakni. Gyári beállitás és szoftverfriisités történt rajta eddig. Mi lehet a gond?
Azt nem tudom, hogy melyiket válasszam a sok lehetőség közül...
Bővebben: Link 55,60$ Bővebben: Link 58,70$ Csak ehhez adnak csavarhúzót. Enélkül viszont elég nehéz a csere. Ez a kijelző máshogy néz ki, mint a többi, matricázott, nincs LG logó az előlapon (vagy csak ki van takarva). Nekem igazából ez a szimpatikus, de az a baj, hogy nem hasonlít a többire. Az előző vásárlói elégedettek. Bővebben: Link 64,98$ Bővebben: Link 70$ A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2014
LG nem nagyon javitottam eddig de amit kinéztél az elég elfogadható áron is van. Van olcsóbb is de az olyan is !
![]()
Hali!
Egyáltalán nem működik az a gomb, vagy csak hívásfogadásnál nem? szerk: Ja bocs, hülye kérdés, írtad, hogy te tudsz hívni... Akkor nem hiszem, hogy hardveres probléma... A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2014
Működik rendesen csak ha hivást fogadok akkor nem tudom felvenni vagy letenni.
Akkor ez szoftveres gond, de erre nincs ötletem.
Nekem is van ilyenem, meg sokáig javítottam is ezt a típust a Nokiánál, de ilyen hibát nem tapasztaltam.
Gyári beállitás, és legfrisseb szoftver van rajta egyenesen a nokiától.
Hát nincs ötletem, ami lenne, az kilőve, mivel gyári visszaállítást már csináltál...
Sziasztok. Adott egy ilyen telefon. A probléma az, hogy nem tölti az akksit. A töltő biztos hogy jó. Mit nézzek meg rajta, mi lehet a baja?
Szia.
Tudni kellene, hogy volt esetleg valami előzmény, vagy egyik napról a másikra nem ment a töltés, illetve azt is, hogy az aksival mi a helyzet... Ha a töltő valóban jó, esetleg ha egy másik töltővel is próbáltad már, akkor szerintem első lépésként egy soft vagy hard resetet kellene megpróbálni. Ha ez nem segít akkor meg kellene nézni, nincs-e felszakadva az alaplapról az usb csatlakozó. (elég gyakori hiba ez is...)
Próbáltam másik töltővel, sőt, másik akksival is, de azt sem töltötte.
A soft vagy hard resetet hogy kell csinálni?
Szerintem eloszor szedd szet,es nezd meg a tolto dugasszat,hogy nincs-e felszakadva.
En lassan 1 eve hasznalom a telefonomat ugy,hogy kell fogjam a telefont,ha akarom tolteni.
Sziasztok. Egy ismerősöm idehozta a Nokia Lumia 520 telefonját, hogy az érintőpanelen az üveg megsérült rendelt hozzá újat és ki kéne cseréljem. Nem rég a sajátomon (lumia620) is végeztem ilyen műveletet és tökéletesen működik a telefon.
Szóval megkaptam a telefont és az új érintőpanelt, videó alapján szétszedtem, kicseréltem a panelt. Összeraktam bekapcsolt a telefon, de az érintőpanelen semmire sem reagált. Szétszedtem újból, hátha nem kattant a helyére a csati, de nem az volt a gond. A kérdésem a lenne, mi lehet a gond. Tudni kell hogy ez egy Eb*y-es china érintő panel a sajátomhoz meg gyárit vettem. Lehet ez a gond? Originál csomagolású volt a cucc, csak ugye nem gyári...
Tuti amiatt van. Én naponta cserélek több 520 érintőt, és egy ideje csak gyárit, utángyártottal nem is foglalkozom, egyszerűen nem éri meg. Nagyon rossz minőség, nagyon sokszor nem működik. Próbáld meg egy gyárival, hidd el menni fog. Egyébként az 520 érintő cseréje annyira egyszerű hogy nincs mit elrontani rajta.
Ha külső töltővel fel tudod annyira tölteni az aksit, hogy a teló elinduljon, akkor ez a weboldal alapján megpróbálhatod.
Akkor marad a szétszedés...
Az usb aljzatot kell megnézni, hogy nincs-e felszakadva a nyákról (alaplapról). Ha van multimetered, ki tudod mérni, hogy van-e kapcsolat az usb és a nyákon található alkatrészek között. Csatolok egy képet, hátha segít.
Azért óvatosan a reset lehetőséggel! Nekem elment a két gyári IMEI kódom egy ilyen után! Mindenképpen biztonsági mentés hegyek előtte!
Én is erre tippeltem akkor, hogy a china panel lesz a gond... Lehet vele így valamit kezdeni, szervízben esetleg szoftveresen vagy gyári kijelző kell?
Valóban nem egy bonyolult dolog szerintem még egyszerűbb mint az én 620asomon ott a hangszórót fényérzékelőt előlapi kamerát át kell pakolni. Persze én gyárit vettem működött is egyből minden. Dehát emberből vagyok első gondolat az volt, hogy valamit elrontottam ![]()
Nem lehet. A hiba fizikai. Írni kell a kínainak, hogy very big error stb de még igy is néha vacakolnak hogy te vagy hozzá nem értő . Mondjuk azzal a pár dolcsival amit esetleg visszakapsz nem nagyon leszel kisegítve pláne ha újra vásárolsz egy ilyen után gyártottat.
Értem. Megkérdezem az ismerőst remélem nem volt túl drága... De jó hogy mikor az enyémet csináltam a drágát vettem.... Gondolkodtam én is, hogy olcsóbbat megveszem aztán olvastam hogy lehetnek vele gondok így inkább 3x annyiért gyárit vettem. De nincs is vele gond.
Egyébként olyan szinten nem működik a panel, hogy még a 3 érintő gomb világítása sem működik... Szóval lehet csak egy darab üvegre ráragasztottam egy szalagkábelt burkoltam aztán nesze neked hülye magyar ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2014
Furcsa...azoknak a gomboknak a világítása nem az érintőn van...
Sziasztok!
Van egy közel 3 éves OT 990-S telóm. Szeretem, mert arra amire nekem kell, arra jó. Tegnap kikapcsoltam, rendesen, azóta nem kapcsol be. Nem reagál, ha a töltőre vagy pc-re teszem. Az akksi 60% körül volt amikor lekapcsoltam. Van valakinek ötlete, vagy ez már kuka? Költeni már nem akarnék rá.
Szia ilyen volt nekem is,akku ki és vissza az megoldotta ,nekem.
Nem :O Akkor nem értem. Holnap szétszedem újra azt a telefont és átnézem nem-e mégis én rontottam el valamit...
Szia! Már próbáltam rögtön, amikor nem kapcsolt be. De semmi nem akar működni, megse rezzen, mint amikor normálban indulna.
Heló. A gombok nem világítósak. Ám. Tegnap este szétszedtem ismét nemtaláltam hibát összeraktam ás működött rendesen. Próbálgattam vagy fél órát működött minden ahogy kell. Szóltam is a barátomnak, hogy jöhet érte. MA érte jött bekapcsolom neki és megint semmi reagálás.... Mi lehet ez? HA fizikailag akár chipesen lenne rossz akkor sosem működött volna így meg egyszer ment...
Sziasztok
Xperia mobilom a sokadik garanciális javításról úgy jött vissza, hogy állítólag akksit is cseréltek benne. Viszont annyira ki volt sütve, hogy be sem lehetett kapcsolni. Mennyi ideig kell ilyenkor tölteni?
Komoly?
![]() A telefon ilyenkor kíméletesen kezdi el tölteni az akkut, jó néhány óra is lehet, míg magához tér. Elvileg nem kell formázni már ezeket, de én egy éjszakát szoktam javasolni kikapcsolt állapotban.
Köszi, akkor kikapcsolom....
Alaplapot cseréltek, érintőpanelt, akksit, software frissítés. De így? |
Bejelentkezés
Hirdetés |