Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2381 / 3599
(#) pjg hozzászólása Nov 7, 2014 / 1

(#) mikrokapcsolo válasza pjg hozzászólására (») Nov 7, 2014 /

Itt az egész!
(#) botesz válasza andras99 hozzászólására (») Nov 7, 2014 /

Rendben köszönöm!Majd próbálkozom.Nekem elég idegen az efféle vásárlásos dolog.Nem érzed a sajátodnak ellentétben azzal hogy bemész a boltba és megveszel egy CD -t amit úgymond"nem vehet el tőled senki" és akkor hallgatod meg amikor akarod.
(#) SzervízMacska válasza botesz hozzászólására (») Nov 8, 2014 /

Ez sajnos egy elég zárt rendszer, de meg lehet szokni. Nekem is vannak vásárolt zenéim, amennyi kell. Lehet külön számokat venni, nem kötelező az egész lemezt. Fogadjunk, hogy Te sem gyári cd-ket terveztél rátölteni?
(#) botesz válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 8, 2014 /

Természetesen nem de ezt akkor hallgatom amikor akarom ha van net ha nincs.Mindenesetre azért sikerült pár zenét rárakni szóval nem lehetetlen,ahogy ismerem magam meg fogom oldani(legalább is remélem)

Nem tudom, honnan veszed, hogy a jogtiszta zenék hallgatásához internet kell? Vásárláskor letöltöd, aztán annyit hallgatod, amennyit csak akarod. Ha betelik a tároló kapacitás, törölhető, de bármikor újra, immár ingyenesen letölthető a felhőből a mát megszerzett tartalom. A hivatalos zenéket strukturáltan, borítóval együtt kapod kereshető, rendszerezett formában. A pc- ről rámókolt tartalmak pedig össze fognak kuszálódni bizonyos nézetekben. Ha jól emlékszem, az eltávolításuk sem lesz egyszerü...

Tudtomal ha Google Play on hallgatsz zenét(tudom nem iTunes de csak ezt ismerem) ott csak neten tudod meghallgatni és sehogyan sem letölthető.

Akkor olvass ennek utána, az Apple fizikailag odaadja. Az más kérdés, hogy kivenni nem tudod a készülékből, de vezeték nélküli kapcsolaton (Airplay, Bluetooth) szinte bármin lejátszhatod.

Hogy azért segítsek is az eredeti kérdésedben, iTools a pc program neve, amivel anno én zenéket másoltam.

Köszönöm!
(#) Ricsi89 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 8, 2014 /

Itunes-al is lehet simán gépről zenét feltenni. Valahogy be kell tallózni az adott mappát, vagy zenét és szinkronizáltatni kell. Én csak így tettem fel zenét, gépről. Ne kérdezzétek pontosan hogyan, legalább egy éve nincs közöm már almás cuccokhoz szerencsére.
(#) botesz válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 8, 2014 /

Igen de ha szinkronizáltatsz akkor töröl mindent ami addig rajta volt.
(#) SzervízMacska válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 8, 2014 /

Én fél éve nem foglalkozom vele, mert időm sincs rá. Ami kell, megvettem. Most pont megyek be a faluba, és kedvet kaptam, ezért pár albumot leszedtem a felhőből. Egyébként nekem simán, pc-vel nem sikerült...

Nekem igen csak nem olyan mint a droid hogy fogod ráhúzod és kész.Bár Youtube on van olyan videó ami szerint ez(vagyis hogy fogod és ráhúzod) működik Apple cuccoknál is.

Tuti nem lehet szerintem sem. Viszont a normálisabb füleseknek jelzi a töltöttségét.

image.jpg

Nekem a gyári fülhallgató van az nekem tökéletes.Ezt a vidit láttam nekem ez nem sikerült:Bővebben: Link
(#) nagym6 hozzászólása Nov 9, 2014 /

Néha az egyszerű dolog sem annyira egyszerű. Biciklim első gumija leeresztett, a garázsban állva.
Szétszedés, felfújás, vízben buborékkeresés. Nincs buborék, nagyra fújás, így sincs bubi. Húzva, tépve sincs bubi, még a szelepből, és körülötte sem. Szeleptűcsere, hátha ott volt eresztés. Külső gumi is alaposan átnézve, kibökő nincs benne. Egy hétig jó, utána menet közben elkezd lassan ereszteni. Hazaérve szétszed, felfúj, stb. mint előbb. Nincs bubi, nincs luk. Összerak, de új külső gumival, mivel erősen kopott, volt. Hátha elbújt benne a kibökő. Három nap múlva garázsban állva leereszt. Szétszed, belső nagyra felfúj, vízben bubi nincs, tehát luk sincs. Új belső, azóta jó, már két hete.
Belsőt nem akartam cserélni, mert ez hónapokig tartotta a nyomást. Új belső általában ritka gumi, hetente pumpálni kell.
A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2014
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 9, 2014 /

Idézet:
„Új belső általában ritka gumi, hetente pumpálni kell.”
Ezt meg háromnaponta.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 9, 2014 /

Megritkult volna a gumi? Hónapokig tartotta, most órák alatt leereszt? Nem tudom, van e ilyen.
(#) szikorapéter válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 9, 2014 /

A szelep körüli gumi vastagabb ott is lehet hogy enged én MZ elsőkerékkel jártam így.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 9, 2014 /

Amint látod van. Ha lyuk nincs és a levegő mégis eltűnik mi lehetne más?
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 9, 2014 /

Hát igen. Vagy esetleg olyan mikroluk, ami csak 3 bar nyomásra felfújva ereszt.

szikorapéter
Felfújt guminál a szelepet majdnem kitéptem, úgy húztam ide-oda, vízben tartva, buborék nem volt. Vagy csak 3 bar nyomásra ereszt.
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 9, 2014 /

Porózussá vált a belső, csere. Sajnos ez nem mutat buborékot, akárhogy kísérletezel vele. Némely kínai, már új korában is ilyen.
(#) pjg válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 9, 2014 /

Na nem! Annyira azért nem érdekel a téma.
(#) kala1982a hozzászólása Nov 10, 2014 /

Nem tudja valaki, hogy mi ennek a játéknak a neve: görbe dróton végig kell vinni egy nyeles karikát úgy, hogy ne érjen a dróthoz, mert akkor idegesítő hangot ad. Építenék egyet és nem tudok rákeresni.
(#) sooty válasza kala1982a hozzászólására (») Nov 10, 2014 /

(#) kala1982a válasza sooty hozzászólására (») Nov 11, 2014 /

Sikerült találnom egyet: ügyességi elektromos játék kereséssel. Most már el tudok indulni valamerre, pl a pálcát kisebbre csináltam volna...
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2014
(#) vicsys válasza kala1982a hozzászólására (») Nov 11, 2014 /

Bővebben: Link1
Bővebben: Link2
(#) 20sz Jófiú válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 11, 2014 /

Nem inkább úgy kell megnézni, hogy meleg-e a sütőlap?
(#) kala1982a válasza vicsys hozzászólására (») Nov 11, 2014 /

Keresgéltem mélyebben, a játék neve: "(Nem) Biztos Kéz". AVR-rel akarom, hangot is adjon ha hibázol, akkor valami idegesítőt , dallamot, ha végigvitted. Hibázásnál, csak akkor kapcsoljon ki ha visszaviszed az elejére. (Agyaltam egy visszaszámlálón is (ami látható, számítani lehet rá, hogy mikor), egy motor kicsit megrángatja a vezetéket percenként, de csak kicsit ) Asztalra rögzíthetős lesz. Majd jelentkezek ha készen lesz
(#) nagym6 válasza kala1982a hozzászólására (») Nov 11, 2014 / 1

Esetleg olyat is be lehetne tervezni, hogy azt is figyelné, milyen közel megy valaki, azaz mennyire tudja minél jobban középen tartani. Szerintem kapacitív érzékeléssel megoldható lenne . Minél közelebb a testelt kör a pályához, kapacitás annál nagyobb lenne. Ezt a kapacítást végig regisztrálná a proci. Nem tudom milyen kicsi kapacitás adódna, de szerintem megoldható. Kb. 0.05pF nagyságrend nem gond, ha ez elég lenne.
Következő: »»   2381 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem