Fórum témák
» Több friss téma |
Szia! Nekem ezek vannak meg PDF-ben.
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2015
ITT a füzetek mappában van egy rakat, majdnem mind, ha átböngésznéd és a hiányzókat feltöltenéd, mindenki nevében megköszönöm. Regisztrálj és akkor tudsz tölteni.
A 23-as szám nem tudom, milyen minőségben van meg neked, mert ami fent van, az borzasztó. Ha jobb, akkor feltöltenéd mellé?
Már régóta van itt regisztrációm. A 23-as szám is jó minőségű,igényes PDF. Nem igazán tudom hogy működik a feltöltés,de megnézem.
Nekem a 23-as djvu-ban van meg, de kicsi a felbontása, némely rajz olvashatatlan.
Ha van regisztrációd, akkor ott az Upload gomb és a kiválasztott (lehet több is) file-okat felnyomatja. Sokkal egyszerűbb, mint letölteni. A feltöltéskor a felbukkanó ablakban kijelölök akármennyi file-t, aztán hadd szóljon, a java plugin listába rendezi és egyenként tologatja. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2015
Szia !
Én is töltögetem a hiányzókat, 30-ig eljutottam. Mind megvan kivétel a 66 és 82, ha tudnád ezeket először feltölteni az jó lenne
Akkor stop,mert már megy felfele 85-ig az összes hiányzó.....
Rendben, megálltam. Majd átnézem és ha még hiányzik pótolom.
Köszönöm, megnézem.
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2015
Valakinek megvan a Rádiótechnika füzetei 23-as sorszámú darabja (Stabilizátorok Elektroncsővel és Tranzisztorral) eredeti papírverzióban?
Kölcsönbe kérném legfeljebb, egy jó minőségű szkennelés erejéig. Ha postán át, az se gond, állom! A többit privátban. Előre is köszönöm.
Gondoltuk, mert 1015-ben legfeljebb akkor volt futófény, mikor a villám a gémeskútba vágott..
Tiszteletem ugy látszik a jó humorun kivűl senki nem akar segíteni
Tiszteletem köszönöm de sajnos nem 2015 rt újságra
Most akkor mire van szükséged ?Jó lenne ha értelmesen leírnád ! Nem véletlenül vicceskedtek itt a kollégák.
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2015
Tiszteletem sajnos ennél értelmesebben nem tudom le írni 2015 rt újságban van egy 2 színű futó fény rajz
annak a rajzára lenne szükségem
Most már biztosan segít valaki akinek megvan ez az újság, Vagy két kattintással megvásárolhatod
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2015
Idézet: Ezt igazán nem értem, direkt a te kedvedért kivették belőle azt a cikket, de akkor honnét tudod hogy benne volt?„Tiszteletem köszönöm de sajnos nem 2015 rt újságra - Tiszteletem sajnos ennél értelmesebben nem tudom le írni 2015 rt újságban van egy 2 színű futó fény rajz annak a rajzára lenne szükségem” Lehet valaki tud segíteni, de akkor áruld el pontosan hogyan, ha az újságban nem találod. Vagy nem is azt kaptad? Esetleg 2015 rt évkönyvet keresel ? A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2015
Tiszteletem mert lehet ' hogy rosszul lattam de az rt évköny volt de nekem az újságra lenne szükségem
Elküldtem neki email-ben az évkönyvet , az nem jó , tehát az újságot keresi , adtam linket is ahol megvásárolhatja 645Ft ért de arra nem reagált . Innen már mit tudok segíteni ????
Szia mivel ha lenne rá pénzem megvenném de az újságból csak a futógény rajzra lenne szükségem
Sziasztok!
Keresem a Csepregi-Horváth Kázmér: Oszcilloszkóp méréstechnika című könyvet digitális vagy akár papír alapon. Tud valaki segíteni? Köszi! A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2015
Azt hiszem csak papíralapú van meg. Valahol el van csomagolva. Érdekel? Előkeressem?
üdv Kádár féle könyveket keresném elektronikus formában.elöre is köszönöm.
A mellékletben benne a link, a könyvek között.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |