Fórum témák
» Több friss téma |
Valaki tud Kecskeméten olyan boltot ahol minden elektronika alkatrészt belehet szerezni?
Hellosztok
NEmtudtok Budapesten olyan boltot ahol úgy 500Ft-ért lehet kapni áram és feszültség mérőt? Vagy 4db 500ft-os multiméter is jó nekem Hq-videot néztem de az online üzletbe nemtaláltam semmit.(nem Pesti vok, de anyukám tud onnan hozni) Vagy ilyen analóg (deperz) műszereket nemlehet arrafele kapni kb ilyen árban?
sziasztok!!Egy samsung digimax cyber 630-as fényképezőhöz keresnék lcd kijelzőt ,mert az ényém sajnos megsérült.aki tud segitsen hol lehet ezt beszerezni???elöre is köszi.
Valószínűleg sehol, vagy ha mégis, a vásárlása és az átépítése miatt meg sem érné.
Nem tudtam linket beszúrni, de a képen találsz egy komplett masinát, annál olcsóbban tutira nem szerzel kijelzőt (esetleg ha leesik valamelyik teherautóról...)
Köszi a hozzászolást,bizti igazad van .Csak gondoltam 10 ezer alatt ha kapnék még annyit áldoznék rá.De sehol se tudták megmondani kb.mennyi lehet az áramégegyszer köszii)
Hello!
Tudna nekem valaki mondani egy olyan webshopot, ahol a 2N3054-es tranzisztort meg lehet rendelni, és még a héten is leszállitják?? Mert az álltalam ismert összes webshop épp mind most tölti fel ebből az alkatrészből a készleteit. Kezd kicsit idegesitő lenni
Most vettem észre, bocs.
Egy Modul nevezetű bolt van a Sertekapu út Vörösmarty felőli bejáratánál, de sajnos elég szegényes a kínálat, nem nagyon jutottak túl a (nem smd) diszkrét elemeken, meg alap TTL/CMOS IC-ken. Ami kevés viszont van náluk, az nagyon olcsó.
Köszi
majd szerdán megkeresem, az smd meg nem fontos, inkább csak TO92 től felfelé lévő tranyókat(méretileg) szoktam boltban venni, a többi cuccot rendelem.
Hali!!!
Engem is érdekelne, hogy Kecskeméten tudtok-e elektronikai boltot???
Heló!
Bocs h nem lapozom végig a topikot, mert biztos itt van valahol a válsz. Megtudná valaki mondani a maxim honlapjának a címét? Googléval kerestem de valami mást talált ha értitek mire gondolok. Kösz a segítséget előre is. Üdv.: Jocó!
Köszönöm!
Üdv. keresek egy CS 8190 tipusú ic-t. Aki tudja a lelőhelyét kérem jelezze.
Előre is köszönöm. Ez egyébként egy fordulatmérő kereszttekercses műszer meghajtását végzi egy robogóban,úgyhogy nem közszükséglet kategóriába esik. Nem is találok boltban sehol....
Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani, hol lehet ilyen kis méretű elektroncsövet kapni? Már képeken láttam ilyet pl. csöves mikrofon előfokban, ami a mikrofonba volt beépítve és ilyen kicsi volt, de üzletekben mindenütt azt mondták, hogy nem lehet kapni.
Néha vaterán - meg hasonló oldalakon - lehet találni eladó darabokat. Vákuumfluoreszcens kijelző a becsületes neve és manapság inkább sokdigites testvéreit használják.
Pl. itt az apróhirdetésben is van most hasonló.
Köszi a választ, amúgy azzal tisztában voltam, hogy ez micsoda, a képet csak a méret miatt tettem be, nekem konkrétan elektroncsőre lenne szükségem ilyen kicsiben, csak arról hirtelen képet nem találtam.
Üdv!
1m X 1,5m-es 5mm vastag Plexit keresek. Nem tudja valaki hol lehetne viszonylag olcsón beszerezni?
hello
ledmátrixhoz használnék 4017-es léptető ic-t, de sehol sem találok. tud esetleg valaki olyan boltot ahol 1000 ic közül válogathatok?
Nincs olyan alapszintű elektronikai bolt, ahol ne lenne kapható ilyen IC. Ebből következően: rosszul kerested...
Ebben a méretben nem gyártják.
A szabványos 2mx1m-es táblában kapható, vagy levágatod méretre ha másod kézből veszed. de úgy jóval drágább. A google megmondja hol-mennyi.
A hyperol tablettával (a hajszőkítő hidrogén peroxide helyett) van valakinek valami tapasztalata?
Nagy réztáblából maratok egyedi alkatrészeket, és kezdem unni, hogy ez a 12%-os hajszőkítő miatt olyan baromi lassú, hogy ez amit mellékeltem képet 5 óra munkája...
Ha fel tudsz kutatni az ismerősök között fogorvost vagy fodrászt, ők vehetnek 35%-os (méregengedély köteles) hiperol folyadékot. Ha jól emlékszem az Azur vegyszerboltban, pesten.
Mindkettő elég gyorsan felkutatható. Gyógyszertárban van esélye kicsit magasabb koncentrációjú hidrogén-peroxide-hoz jutni?
Hello!
Vegyél 35%-ost belőle. 850Ft a 750 vagy 1000ml. Én is ezt használom, nem drága...viszont olcsó . Nem kell vizet rakni az oldaltba, és sokkal gyorsabban marathatsz vele. Víz nélkül amit mondjuk 4-5 perc alatt maratok ki, max 1-2 perc alatt végzek. A tablettával nincs tapasztalatom. És ehhez nem kell engedély! Legalábbis eddig tőlem még soha nem kérték. Bármelyik fodrász kellék boltban megveheted ezt. üdv.: Zoli |
Bejelentkezés
Hirdetés |