Fórum témák
» Több friss téma |
Ellenőrizted is? Mérted a tápfeszültséget?
Akkor most el kell döntened, hogy mit akarsz én nem pártolom a házilagos ledesítést, főleg, ha nem csináltál még ilyet, mert elég könnyen ki lehet nyírni a kijelzőt.
menyi lenne az uj cső ho hozá mert kozbe ki deritetem az egyik cső adta meg magat
Fogalmam sincs, előtted az internet, nézz körül.
Hát nem egy olcso dolog az új cső úgy hogy maradok a ledezésnél .... vmivel olcsobb...
Akko keress bontottat, használtat, de gondolom mindenáron megakarod csinálni, hogy trendi ledes tévéd legyen, mgha a képe hulladák is lesz, mint minden ledesnek.
bontotnak is van bőven ára... de mindegy is akkor hagyom a ...... ki rakom lomtalanitaskor....
Az én TV-m LED-es IPS Paneles. Szerintem gyönyörű a képe.
Tegyél fel kérést az elektrotanyára és szerintem lesz olyan, aki küld neked postaköltség áráért, vagy, ha közel vagy elugorhatsz érte. A csőhiba nem annyira gyakori a Tv kijelzőknél, viszont törött annyi van mint a szemét.
pjg Szerinted... Megszoktad már volt nekem is nem is egy monitorom, sőt prémium kategóriásakat is szoktam látni, de, ha melléraknál egy jó csöves IPS-t utána már nem tetszene annyira.
Miért ki néz egyáltalán TV műsort manapság a TV-n? Ezért csináltam monitort egy 47-es kijelzőből.
Filmnézésre van eszközöm 3LCD-s. Sajnos kicsi a lepedő, de tudna otthon 4.5m képátlót.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.Van egy Sony Bravia 32"(KDL-32T2800) lcd tv-m.Nemrég kaptam egy ismerősömtől.A képeken látható sötét folt van a képernyő bal oldalán.Mi miatt lehet ez,illetve hogyan lehetne javítani? A kép minősége egyébként jó a sötét részen is(nincs torzulás alatta).A tv színei élénkek,viszont kicsit sötétnek tűnik az adott kép pedig közel 100% van állítva a háttérvilágítás és a fényerő ,hogyan lehetne ezt orvosolni hogy világosodjon a kép? (a fénykép minősége a fényképezőgép hibájából van.) Előre is köszönöm a segítségetek. üdv.gyuszkó
Üdv. Van 1 LG 32LD750 tipusú tv-m. Az lenne a problémám vele, hogy nem jön be semmi csatorna a kábelről. A keresés végig megy, de nem talál semmit. Járt igy valaki még?
Tipikus bravia hiba. A kijelző WDS (vagy hogyan hívják) kábelei engednek el a bal felső sarokban. Egy vékony gumicső elé, és működni fog tovább. Ez később pirosodásba vált át. MElegedéssel nemtűnik el?
Markolj rá a tv -re, és csavargasd meg a sasszit. Kjelzőre vigyázz. A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2015
Vagy a tuner hibás, vagy a processzor nem vezérli a tunert. Előéletéről van infó?
Gyuszko: Kijelzőcserével javítható.
Eloeletrol semmi info sajnos. Mas mukodik tokeletesen, scart, hdmi, internet stb...
q765,Buvarruha :Köszi a tippeket ,holnap szétkapom mint Üzbég paraszt a tangó harmónikát Meglátjuk lesz-e változás.Egyébként csak megkérdezném hogy alapból az Lcd tv-nél normális az hogy a fényerő illetve a háttérvilágítást magasra kell állítani hogy nézhető legyen a kép vagy elöregedő alkatrészeket (pl.kondikat ) kell cserélni az alaplapon?
Nem normális, az a kijelző halott, kész vége.
Van nálam egy közeli rokon, ami vagy scaler, vagy tcon hibás, lehet, hogy nem akarom javítani-ha esetleg kijelzőt cserélnél.
Gondolom az is Sony bravia,a pontos tipusát ha leírnád megköszönném.
Sajnos sem csavarás sem a kábelek nyomkodására sem változott a sötétedés
Kidobta a sony a piacra a tv-t és túl drága volt, ezért olcsóbb kijelzővel szerelte egy idő után. Nálam már 2 éve megy egy nagyobb darab, gumicsöves tákolás után ( Ezek azok a csatlakozók ). Próbáld meg még a vízszintes kábeleket is nyomkodni. Csak óvatossan. Bár lehet máshibbája lesz.
Tényleg csak saját felelősségre! A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2015
Az a gond, hogy ott még allapban is sötét a kép, tehát minimum a gamma korrektor is hibás (szintén jellemző), plusz még a kép egy része is sötétebb ezen felül. Az AUO kijelzői sajnos ilyenek.
Azért még mindíg aztmondom, hogy próbáld tákolni. Maga a board nemrossz, csak estére is bekapcsolják a szalagod a pici ferdeszeműek. Gyorszan kell dolgoszni. Szerintem még mindíg kontakt lesz. Hamár a kijelzőt ugyis kukának nyilvánítjuk, azért még megéri vele dolgozni. Nekem fél évig tartott, mire rájöttem a nyűgbajára. Azóta a gyerek csapdossa minden irányból.
Tegnap írtam neked,mert valószínű kijelző csere lesz a megoldás. Igy ha megtudnád adni a pontos márkáját és a tv típusát amelyből a kijelzőt említetted.üdv.gyuszkó
Rosszul emlékeztem, KDL-26U3000, nem 32-es.Ennek amúgy az a baja, hogy nincs kép, egy darabig, hang van, aztán ahogy megmelegszik, megjöna kép-vagy nem. A scalert átforrasztottam, nem hozott változást, aztán azóta nem foglalkoztam vele.
Nagyon sajnálom,mert most nekem pedig jól jött volna a kijelző.Még annyit szeretnék kérdezni hogy Sony Bravia-n belül ami 32" és KDL-el kezdődik a típusa mindegyikhez ugyanazt a kijelzőt építették vagy van különbség igy típuson belül is.Ha véletlenül rábukkannék egy hasonlóra az interneten,nem szeretnék rosszat venni.Mik azok a fontos paraméterek aminek feltétlenül egyeznie kell?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |