Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Érdekes lenne egy családi találkozó többszáz év tartományban. De akkor nem csak az előttünk lévő pld. 200 év, hanem az utánunk következő pld. 200 év is együtt lenne.
És megmondanák utódaink, hogy meddig élünk, mert fejünkre esett egy tégla. Erre mi majd akkor nem megyünk arra a leeső tégla felé, borult a családfa.
A változtatások nélkül azt takarja hogy csak láthatjuk őket de nem érintkezhetünk mert ez elméleti síkban nagyon sok mindent változtat meg globális szinten!! (elméletben) Felteszem ha az ősöm egy vízi életforma akkor az az életforma pusztulásával nem csak én nem születnék meg hanem az őseim és ennyi idő távlatában a sok ezer történést felvetve ami személyenként megtörténne minden generáció során nem számolva az elágazások rokonságok számát ami ettől az egy őstől származik abban az esetben globális lenn ezért veszélyes egy esetleges érintkezés. Ez az egyik kedvenc könyvtémám
![]()
Látom már képbekerült az időutazás! Esetleg nem tudja valaki hogyan lehet visszamenni az időben?
![]() Ne tessék nevetni! Ugye a sok nagy koponya állítása szerint semmi nem lehet gyorsabb a fénysebességnél. Tételezzük fel hogy ez igaz. És mondjuk egy 99999 a 999999 ediken köbcentis trabival elérjük a fénysebesség 99.9999 %-át azaz cca. 299 999,7 km/s-es sebességet akkor marad 300 m/s sebesség amivel mozoghatnak a testünk atomjai. Gőzöm sincs milyen sebességgel mozognak a minket alkotó részecskék de tételezzük fel hogy 600m/s-al.De ugye "előre irányban" már csak 300-al tudnak mozogni.És láss csodát felére lassult az idő.Ja vagy mégsem? ![]() ![]() ![]() ![]()
Ha jól tudom ezt nevezik pillangó effektusnak nem?
Igen erre szokták mondani ha egy pillangó meglebbenti a szárnyát ezrek halnak meg és születnek
![]()
Sok minden létezik már a zárt kapok között az tuti mi csak morzsákat kapunk ki tudja mire képesek már a szakik ...... Okosba tolják
![]()
Tomi barátommal beszélgettünk erről már egy keveset személyesen. Végül arra jutottunk emlékeim szerint, hogy az egész téma csak képzelgés. Mégpedig azon alapulva, hogy olyan, mint idő, nincs is a maga valójában. Az csak egy fikció, egy kitalált fogalom, arra vonatkozóan, hogy könnyebben meg tudjuk magyarázni a történéseket, és a körülöttünk zajló "világot".
Emiatt soha nem lesz időutazás sem, semmilyen irányba, ez az egész csak a képzelet szüleménye, mint megannyi téma a világban... A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2015
Hiszed vagy sem én is ugyanígy gondolom. Az idő csak egy támpont az emberi életünkben.Ráadásul igencsak hasznos támpont.Ám a "módszernek" amit leírtam pont az a lényege hogy az "idő" létezése nélkül is "használható". Mert nem valami kvantum mechanikán alapul hanem egyszerű dolgokon. Ez a módszer ugyanolyan időutazás mint pl.: az alvás. Csak annak időutazás aki átéli.
Még jó, hogy nem Chip-ett meg.
Volt a tápban valami BUG.
![]()
Az alvás annyira nem időutazás, a mély altatás, az már igen. A két óra és a 11 óra között semmi különbséget nem veszel észre.
![]()
Az alvásnál ugye ha minimális az álom és nem emlékszünk rá akkor tud olyan lenni hogy elalszik az ember és reggel arra kel hogy "hű már reggel is van?". Legalábbis velem előfordul. Az altatás ugyanilyen csak "tisztább" nincs semmi emlék csak hopsz felkel az ember és nem tudja mennyi idő telt el.Én legalább is így voltam nem régiben.Műtöttek és emlékszem mikor kiütöttek meg egy nagyon halvány emlék van mikor vittek szobára és érzem ahogy remeg alattam a kórházi vaságy.Nagyjából ez után pár percel levittek szobára és arra keltem fel hogy adtak be valamit (gondolom ébresztőanyag). Nem tudtam mennyi idő telt el. Aztán már mikor észhez tértem megnéztem az órát és kb 3 óra telt el attól hogy kiütöttek.Alig akartam elhinni
![]()
Na igen, első körben 2 óra volt, az nem volt olyan furcsa, de uána masszív 11 órát voltam kiütve és az is olyan volt, mint a két órás, nem hittem el amikor mondták, hogy mennyi az idő.
![]()
Au.11 óra :O na az már elég durva. Akkor én még elég jól jártam a 3 órámmal
![]()
Megyek filmezni ám valahogy nemtudok anélkül hogy ne ajánlanám valakinek a filmet ami szerintem remek.Nekem nagyon tetszett elsőre. Aki még nemlátta: Kódjátszma
Inkább azoknak volt durva akik közben cipeltek összevissza xD Nem vagyok kisdarab.
![]()
Ugye műtét előtt estétől már nem szabad enni.Jó ötlet .. végülis ennyivel is kevesebbet kell emelniük
![]() ![]()
Jó neked, engem azzal cseszegetnek, hogy fogyjak, de nem tudom, hogy hogy miközben csak szotyizok és semmit sem tudok csinálni, semmire nem tudok odafigyelni. Tehát ez a 22-es csapdája, mert ahhoz, hogy mukodjek fogyni kell, ahoz hogy fogyjak mukodnom kéne..
![]()
Akarat erő kérdése az egész
Több mint 30 kilót fogytam már, jól tudom, hogy min múlik...
Csak azért, hogy ne @ össze a műtőasztalt.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2015
Nem adnak beöntést, legalábbis gerincműtétnél bizos, hogy nem, belgyógyászati javításoknál esetleg.
![]()
Nekem adtak. Igaz annak már 18 éve. Lehet hogy azóta ennyit fejlődött a technológia.
De mifajta filézés volt az? Az azért nem mindegy.
Ott a beleket tuszkolják vissza. Megelőzték a meglepetést.
![]()
Ohh, akkor szerencsére fejlődött a technika, vagy rájöttek, hogy nem szükséges. A hosszabb bulik esetén sem adnak szerencsére, csak tőmlő volt.
![]() Ja most nézem lágyék, először azt hittem elírtad és ágyék. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |