Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
a beültető gép hajlítja és darabolja a lábakat, megadott hosszban és szögben.
Mesélnél picit hagyományos alkatrészeket beültető gépekről? Persze egy megfelelőbb topikban... Mert itt arról volt szó, hogy a panelban alul el vannak hajlítva a lábak (annak megmaradt 1-2mm-es kilógó részei) direkt módon. Ha ezt egy gép előre meghajlítaná, nem lehetne az alkatrészt beültetni a panelba...
Hali!
jó a strobi a kapcsolási rajzot fel tudnád esetleg tenni?? segítséget előre is köszönöm.
Hali!!!
Itt van a LED Strobi kapcsolása!!! Sajnos nyák tervet nem tudok adni, mert azt egy lapon én magam terveztem meg, de szerintem senkinek sem okoz gondot, hisz nagyon egyszerű kapcsolás.
Hali!
köszi a kapcsolást. egyetlen kérdésem van a 4 pozitív bemenetet össze lehet kapcsolni 1be, ugye? A kapcsolás télleg 1xű, amint lesz anyagom hozzá megépítem Köszi mégegyszer!
Hi!
Kételkedve olvastam a tényt, hogy az ablakon világította le a nyákot.... Ilyen létezik? Tehát ha veszek egy fényérzékeny nyákot, akkor azt le tudom világítani napfénnyel? Nem is kell semmi technika? Kössz
Hali!
Igen a pozitív bemeneteket össze kell kapcsolni 1be Egy Tipp: én a FAST (gyors) kapcsolót feleslegesnek tartom mert ha az nincs bekapcsolva nagyon lassan villog. Ha be van kapcsolva a FAST akkor a leglassab fokozat(a trimmer potméterrel állítva) az olyan mint amilyen a videó elején a leggyorsabb az az amikor egyfolytában világit a LED Ha úgy gondolod, hogy kihagyod a kapcsolót akkor az R5 (100k) ellenállást is kihagyhatod mert ha megnézed a kapcsolást a kapcsoló kiiktatja az ellenállást (ha be van kapcsolva) szóval felesleges Sok sikert az építéshez
én ma fejeztem be a szivattyúmat nem valami ipari szivattyú de a dolgát ellátja:
24v 200w-os motor és egy régi mosogép le eresztő szivatyúja. a gépezet a medence vizének keringetésére szolgáll.
Mekkora a medencéd? Én tavaj központifűtés keringetőt
használtam de (mivel az alföldön lakom ) sűrűn kellett a szűrőt tisztítani mert nem bírta forgatni . Amúgy nagyon jó ötlet a 24v (ezt életvédelmi célból)vagy kényszerből (ez volt) felkiáltással csináltad?
A nyákot ha csak sima fénymásoló lapra nyomtatott
rajzolattal kiteszed (a fényérzékeny gyári) 25 perc alatt jó lesz . a p 20 még gyorsabb .
nem nagy medence ijen kis intexes gumi medence 4 m az átmérője lessz fűtés is gázzal régi fég bojler...azért 24 volt mer nagyon jó ez a motor meg hogy ne rázzon ugy 7000 ezret fordul másodpercenként 24 voltról 36 voltról peig ugy 9-11000-et..de majd még 48 volton is kipróbálom igazábol télre akarom amikor hó van és ki ülni a 30-38 fokos vizbe a minusz 10 fokba na az party persze csak egy panel tetején idén meg lessz csinálva ha vaalki jönni akar szoljon..jah és még most olvastam el mégegyszer a 24 volt még azért jo mert horozható
a gáz és az aksi is
Na én is bemutatom mit építettem. Igaz várni kellett rá kb 8 évet mire rávettem magam, hogy nagyon kellene már egy jó kis táp. 0-24V/0-5A Teljesen szabályozható a fesz és áramkorlát.
nagyon szép lett.nekem legalábbis nekem teccik. megérte az a 8 év... nem összecsapott munka
köszi! nagy hasznomra van ám ez a tápocska
Szia! Jó lett, gratula. Kipróbáltad már terhelve (szívattyúzás közben) 7000-es fordulaton? Nem akarok károgó varjú lenni, de szerintem nem bírják a lapátok ezt a nagy terhelést. Bár ne legyen igazam
Üdv.
még csak 12voltrol sikerült üzemeltetnem mert a 24voltos trafó lent van a garázsba én meg este nem akaertam lemenni meg még egyenirányitó is kéne. de 12volton is hord rendesen, de lehet marad a 12 volt és a pc táp
Tervezünk egy riasztóközpontot egy ideje, úgy néz ki végre elkészült a végleges változat. Egyenlőre csak a panel van meg, dobozolás nélkül.
Huh! Jól nézki. Szerintem olyan jól is működik. Mit tud majd? Kaphatunk egy kis infót róla? Csatornák száma? stb.
Egyébként jó lesz!
Tényleg jól néz ki.
Szemmel látható, hogy nem sajnáltad a ráforditott időt. . Minden csatorna egy-egy port a mikrokontrolleren?
Ahogy most elnézegettem a nyák hátoldalát úgy gondolom, hogy igen. Szerintem is igényes.
Nem keveset tud, bár a progi még nincs lész.
3 Particio, 8 Zóna, Mind beállitható , azonnalinak vagy késleltetettnek, külön kapcsolhato , és particiokhoz rendelt zónák, biztonsági csatorna, füst, láng, vagy CO érzékelő csatlakoztatás, külső-belső sziréna vezérlés, mobil értesités,automata inditás, eseményrögzités, Akkufigyelés, LCD kijelző, pánik riasztás, külön szerviz és külön User menü, stb.....Ezek kb a fontosabbak.
Azért ez nem semmi. Ha megcsinálod teljesen akkor csak gratulállni tudok. Nagyon jól hangzik mind emellett elég komplettnek is. Sok sikert hozzá!
Nagyonkomoly, bravó!
[/quote]Ezek kb a fontosabbak. [quote] Most már kiváncsi lettem a kevésbbé fontos dolgokra is, mit tud még a kütyü?
Nem egyedül csinálom, ketten csináljuk a sógorommal.
Tervezünk még kizárható kisállatzónát, Magyar nyelvü menüt és programozást, a logolás megbizhatósága miatt DCF modult, családi háznál külső világitás felkapcsolása eseménykor és élesitéskor ha kint sötét van, folyamatos figyelmeztetést ha merül az akku, automata kijelző világitás, stb nagyjábol ennyi.
Hali!
Csak ismételni tudnám az előttem szólókat... Grat!
Sziasztok!
Végre készen lettem a régóta tervezgetett erősítőmmel. 2db TDA7376b IC adja a lelkét, tehát 4x20watt leadására képes a kicsike. Mivel imádom a kivezérlés jelzőket, így ő is kapott egy sztereót, mint nagyobb testvére, és a plexilap mániám is érvényesülni tudott ezen művemen is (és persze a kék ledek...) Tápja egy számítógép tápja (240Wattos). Az IC némítás funkciója a bal oldali kapcsolóval érhető el, a torzítást pedig a két középső piros LED jelzi! Régen egyébként gagyi számítógép mellé tervezett 2*2wattos hangfalakból származó "erősítők" (3db) voltak benne, de ezeket inkább lecseréltem valami tutibb cuccra Működés közben: itt látható. Véleményeket szívesen fogadok!
Ha elkészül a program is hozzá lehetne jutni a dokumentációjához valamilyen formában?
látom szereted a drum and bass-t na meg pandulum tecik ez kivezérlésmérős dolog meg a plexi tető
Idézet: „Véleményeket szívesen fogadok!” Nos, alapjában véve az ötlet jó. Sajnos a kivitelezés már nem túl szép. A plexi lap jó ötlet, de az egészet agyoncsapja a csúnya összegörbítgetett bordák, a fadoboz. A kivezmérő is túl érzékenyre van állítva, szinte kifeszül és nem mozog. A belefektetett munkádért viszont jár az elismerés. A következő erősítőd biztosan sokkal szebb lesz, hiszen azt bebizonyítottad, hogy tehetséged és kreativitásod van, csak gondolom az anyagiak terén szűkölködsz... Remélem nem vettem el a kedved? |
Bejelentkezés
Hirdetés |