Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Van egy Asus K50IJ laptopom, töltőre dugva semmit nem csinál, ledek sem villannak. Valami ötlete van valakinek, hogy mit kellene megnézni? Vagy alaplap csere?
Akkut kivéve is ez van? Ha igen, akkor a töltő csatlakozóját vizsgáld meg először. Nincs-e kitörve a NYÁK-ból, vagy magában nem szakadt-e. Ha ezek rendben, akkor keress biztosítékot. Azután jön a belső tápok vizsgálata.
Sziasztok!
A DELL laptopomat akku nélkül, hálózatról működtetem (tápegység output: 19,5V, 3,5A). Gyakran van hálózat kimaradás, ilyenkor újra kell állítanom a laptop óráját. Hogyan lehet összerakni NiCad akkukból egy vész-tápot, amely hálózat kimaradáskor rövid időre automatikusan átveszi a tápegység szerepét?
A legmegfelelobb topicba irtal.
(A laptopban van egy kis backup battery, azt kell kicserelni.)
sziasztok.lenne egy kérdésem.van egy toshiba l500 laptopom amibe rossz a grafika,ezt cserélnem egy másik ugyanilyen gépre ami jo.
a jó gépen gyengébb a processzor,Intel® Celeron® Processor T3000 van benne. a rossz gépen pedig egy Intel Core 2 Duo T6570. ezt simán ki lehet cserélni? kell mást is állítani? válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
BÚÉK. Van egy HP laptop amit újra pasztáztam és a videokártya hűtésnél egy szivacs jellegű hővezető van ami elszakadt. Ennek mi a pontos megnevezése és pótolható e mással, vagy hol tudok beszerezni ilyen anyagot ?? Válaszokat előre is köszönöm !
Gap pad.
Aliexpress-en vagy szervizekben lehet venni de nem olcsó és csak 10x10cm-es darabokban láttam.
Na azt a "szivacsot" szoktam alapból kidobni és egy 2x2 cm-es rézlappal pótolni.Sokkal jobb lesz a hőleadása a procinak és így a "leolvadása" elkerülhető.
Szia.
Azt a szivacsos hovezeto anyagot gap-padnak hívják, kulonféle vastagságban használják /0,5...2,0 mm/. A "hardverapro.hu"-un tobben is szokták kínálni. Apróhirdetések
Köszönöm a válaszokat mindenkinek felsorolás nélkül !
Mindenkinek további szép napot kívánok !
Procira tilos gap padot tenni. Soha nem is tesznek rá.
Nem a proci olvad le.....
Igen a videokártyán van nekem is !
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nincs piros szín a laptopon (Samsung NP300 E5c). Kijelző csere, kábelcsere volt már, és nem oldotta meg a bajt sajnos 40 pines lvds kábelen melyik pinek felelősek a piros színért, mert valószínűnek tartom, hogy a lapon van valami bibi. (már a Phoenix képernyőnél is hiányzik, tehát nem hiszem hogy driveres hiba lenne) A két kimeneten van rendes szín ( vga, hdmi). Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? Előre is köszönöm a válaszokat, infókat.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogyan lehet szétszedni ezt a fajta ventillátort? A hátoldalán a fém bele van öntve a műanyagba. Hány év, amíg egy ventillátornál gyanakodni kell a csapágy kiszáradására, kopására?
A második kép alapján simán lehúzható a lapátkerék a tengelyről...
Kösz, közben rájöttem.
Mit ajánlotok kenőanyagnak hozzá? Műszerolaj, zsír?
Megfogsz lepődni, szilikonos kézkrémmel, kenek minden finom "holmit"
Stevepapa! gratula! Ezek szerint nem én vagyok az egyedüli...
Még a videójavítás korában tanultam
Sziasztok
Van egy fujitsu amilo laptop, bekapcsolás után a mellékelt képen látható szintig jut el, valami boot hiba, de hiába nyomok a felajánlott F2, F12-t nem jut előrrébb. Ha F2-t nyomok, akkor kiírja, hogy wait, de akkor se történik semmi. Valakinek van ötlete? Üdv
Lehet pl. bios chip hiba
Aztan a regebbi gepekben volt olyan, hogy a winyo egy rejtett particiojarol toltotte be a bios programjat a modositashoz (mondjuk ez jo regen volt). Volt esetleg winyoformazas, particionalas, csere elotte? Vagy esetleg probalta valaki 'frissiteni' a bios-t? CD, pendrive boot nem jatszik? A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2016
Szia
Ez a lapos tegnap csapódott hozzám, semmit nem tudok róla. Ha pl nem látja a winyót akkor tud ilyet csinálni? Bár akkor meg miért nem tud belépni bioasba.... Üdv
Nálam egy Toshiba játszott ilyet, annak le volt merülve a BIOS aksija. Hülyén hangzik, de a csere után megjavult.
Egyáltalán nem hangzik hülyén, simán lehet ilyen gond, köszi.
Szia, Bekapcsolás után, már a géptől kap áramot, de ha zárlatos lett elképzelhető.
A kis 3 voltos elem feszültsége csak 2 volt volt, kicseréltem, de nem az volt a baja, hanem az akku miatt nem indult.
Ilyet nem láttam, de még csak nem is hallottam, kivett akkuval símán indult Üdv
Pedig nem ritka. Ha vissza olvasol láthatod, hogy ha egy gép nem indul az első amit javasolnak, hogy akku nélkül és perifériák nélkül próbálkozzon.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy van egy Fujitsu Siemens Amilo Pa3553 laptopom,ami kb.2 hónapja bekapcsol,nem ad képet és csak a töltést jelző led világít folyamatosan rajta. Mindent leteszteltem benne,jól működik a HDD és a memóriák is. Nem tudom hogy BIOS reset vagy BIOS Flash megoldhatja-e a gondot. Ha igen,aki tud,kérem segítsen hogyan kell csinálni.
Valoszinuleg a VGA-n sem ad jelet, videochip hiba. Kuka. Reflow-t nem ajanlom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |