Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jo pár lyukat kikell fúrjak szép művelet lesz. Viszont nagyon kicsiket. Amúgy jó ötlet ha kiírom mondjuk a lifthez hogy felujítás végett, itt és itt,türelmüket kérem? Pár kollégámtól hallottam.
Amúgy mennyi idő itt Pesten a diginek amire beköti a netet (tv, net telefon egybe) mert előző lakónak iy ugyan ez a szolgáltató volt szóval nem kéne nekik a mi oldalunkon sokat farigcsalni. Azt irták a visszaigazoló emailben hogy 48 órá. belül küldik a megerősítő emailt, hogy az adataink feldolgozás alatt. azóta már vagy 70 öra is eltellt már szóval. Nem értem. Bár mondjuk a tapasztalataim alapján én az ilyen megrendelem és az igért határidőn belül meg lesz (kb 15nap) sose vehettem részt. Jó múltmor (2009-be) upct rendeltem... december 3-àn majd következőév 2010 áprili 15én jöttek bekonfigurálni. Pedig az utcánkba volt a kábelük és a válasz. Bocsi hálózatot építünk.. Már kb február kozepén le is mondfam róla hogy itt valaha lesz internet. Kinek mi ezekkel a talasztalata?
Házgyári lakásban csak függőlegesen, vagy vízszintesen doboztól dobozig mennek a kábelek. Az itt ezt jelenti.
Szerintem jó ötlet kiírni mikortól és körülbelül meddig fúrsz. Ezt tedd meg egy jó pár nappal előbb és akinek ez valamiért nem jó az időben jelezni fogja.
Holnap jön hozzám egy lány barátom és ha van egy jó társas játék ötletetek unalom ellen javaslatokat várok a szexen kívül.
Múltkor olyan jól masszíroztam hogy majdnem bealudt de mondta milyen kellemes volt és utána kért még egyet. Vagy amit nemrég kitaláltam: egy képzeletbeli helyen kell felépíteni a történetet.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2016
Szerintem is. Beszélgess vele, beszéltesd! ...és hagyd beszélni. Értékelni fogja.
Ezt hajdanán még Hofi "népszerüsítette" egyik kabaréjában. Korosztályunk ismeri.
Ja! Hallgasd őt érdeklődve és sohase vágj a szavába. Beszéltesd és hallgasd. Persze néha szólj te is.
![]()
KISZ-es bulikon divat volt, bár nekem sosem volt benne részem. Túl hamar elhagytam a helyszínt.
![]()
Nekem is onnan volt ez ismerős, de ilyen játékban nekem nem volt részem, azt hiszem én fiatalabb korosztályba tartozó vagyok ennél.
Bővebben: Link
Ha ketten játsszák hamar unalmassá válik, kivéve ha a lány szőke ....
Regényt lehetne írni abból amit beszélgettünk. Kb fél éve ismerem szóval sok idő van mögöttünk. Igazából azt is tudja hogy szeretem de a korkülönbség miatt én döntöttem arról hogy maradjunk ennyiben.
Mennyi az a korkülönbség és melyik irányba?
Szerintem Jani életkorát tudjuk már!
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2016
Akkor a + - 8 évbe bármi belefér. A 20 finom! A 36 tökéletes.
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2016
28 a 18-hoz. Különösebb hozzászólás nem kell.
Az nem gond, Janikám! Ha az érzés kölcsönös, akkor a többi nem számít.
A nagymamám és a nagyapám között 11 év korkülönbség volt. Boldogan éltek míg nagyapám meg nem halt. Nagymamám most is él, hála az Istennek 100 éves múlt a nyáron.
![]()
Cimborám is 10 évvel fiatalabb párt talált magának,és jól megvannak. De te tudod.
![]() Szerk: Ez Janinak szól. A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2016
Az enyém is 8-cal fiatalabb. Így 60 évesen igazán serkentőleg hat.
![]()
Családalapítás szempontjából azért nem mindegy mert én már kiéltem magam de ő még nem.
Ha mindketten szimpatikusak vagytok egymásnak és jól megvagytok, akkor nem kell foglalkozni a korral. Az idő úgy is eldönti, hogy mi lesz.
Sőt ahol pénz van, még 50 év sem számít.
![]() De ezt nem komolyan mondtam. A 10 év korkülönbség nagyon gyakori, probléma nélkül. Lehet azonos kor mellett ezer baj is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |