Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2532 / 3613
(#) voodoo válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 16, 2016 /

Jo pár lyukat kikell fúrjak szép művelet lesz. Viszont nagyon kicsiket. Amúgy jó ötlet ha kiírom mondjuk a lifthez hogy felujítás végett, itt és itt,türelmüket kérem? Pár kollégámtól hallottam.
Amúgy mennyi idő itt Pesten a diginek amire beköti a netet (tv, net telefon egybe) mert előző lakónak iy ugyan ez a szolgáltató volt szóval nem kéne nekik a mi oldalunkon sokat farigcsalni. Azt irták a visszaigazoló emailben hogy 48 órá. belül küldik a megerősítő emailt, hogy az adataink feldolgozás alatt. azóta már vagy 70 öra is eltellt már szóval. Nem értem.
Bár mondjuk a tapasztalataim alapján én az ilyen megrendelem és az igért határidőn belül meg lesz (kb 15nap) sose vehettem részt.
Jó múltmor (2009-be) upct rendeltem... december 3-àn majd következőév 2010 áprili 15én jöttek bekonfigurálni. Pedig az utcánkba volt a kábelük és a válasz. Bocsi hálózatot építünk.. Már kb február kozepén le is mondfam róla hogy itt valaha lesz internet.
Kinek mi ezekkel a talasztalata?
(#) zolika60 válasza Bakman hozzászólására (») Jan 16, 2016 /

Házgyári lakásban csak függőlegesen, vagy vízszintesen doboztól dobozig mennek a kábelek. Az itt ezt jelenti.
(#) zolika60 válasza voodoo hozzászólására (») Jan 16, 2016 /

Szerintem jó ötlet kiírni mikortól és körülbelül meddig fúrsz. Ezt tedd meg egy jó pár nappal előbb és akinek ez valamiért nem jó az időben jelezni fogja.
(#) jani1987 hozzászólása Jan 16, 2016 /

Holnap jön hozzám egy lány barátom és ha van egy jó társas játék ötletetek unalom ellen javaslatokat várok a szexen kívül.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 16, 2016 / 3

(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 16, 2016 /

Beszélgetni? Sikered lesz vele.
(#) jani1987 válasza pjg hozzászólására (») Jan 16, 2016 /

Múltkor olyan jól masszíroztam hogy majdnem bealudt de mondta milyen kellemes volt és utána kért még egyet. Vagy amit nemrég kitaláltam: egy képzeletbeli helyen kell felépíteni a történetet.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2016
(#) Secret válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 16, 2016 /

Szerintem is. Beszélgess vele, beszéltesd! ...és hagyd beszélni. Értékelni fogja.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Ezt hajdanán még Hofi "népszerüsítette" egyik kabaréjában. Korosztályunk ismeri.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Ja! Hallgasd őt érdeklődve és sohase vágj a szavába. Beszéltesd és hallgasd. Persze néha szólj te is.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

KISZ-es bulikon divat volt, bár nekem sosem volt benne részem. Túl hamar elhagytam a helyszínt.
(#) Szárnyas válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Nekem is onnan volt ez ismerős, de ilyen játékban nekem nem volt részem, azt hiszem én fiatalabb korosztályba tartozó vagyok ennél.
Bővebben: Link
(#) kaqkk válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Ha ketten játsszák hamar unalmassá válik, kivéve ha a lány szőke ....
(#) jani1987 válasza Secret hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Regényt lehetne írni abból amit beszélgettünk. Kb fél éve ismerem szóval sok idő van mögöttünk. Igazából azt is tudja hogy szeretem de a korkülönbség miatt én döntöttem arról hogy maradjunk ennyiben.

Mennyi az a korkülönbség és melyik irányba?
(#) Kovidivi válasza pjg hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Szerintem Jani életkorát tudjuk már! Ilyen user névvel nem könnyű letagadni. Kivéve, ha 28 éve regisztrált...
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2016
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Onnan emlékszem rá én is.
(#) pjg válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Akkor a + - 8 évbe bármi belefér. A 20 finom! A 36 tökéletes.
(#) jani1987 válasza pjg hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

28 a 18-hoz. Különösebb hozzászólás nem kell.
(#) Frankye válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Az nem gond, Janikám! Ha az érzés kölcsönös, akkor a többi nem számít.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2016 / 2

A nagymamám és a nagyapám között 11 év korkülönbség volt. Boldogan éltek míg nagyapám meg nem halt. Nagymamám most is él, hála az Istennek 100 éves múlt a nyáron.
(#) BarnaPili válasza Frankye hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Cimborám is 10 évvel fiatalabb párt talált magának,és jól megvannak. De te tudod.
Szerk: Ez Janinak szól.
(#) pjg válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Az enyém is 8-cal fiatalabb. Így 60 évesen igazán serkentőleg hat.
(#) jani1987 válasza Frankye hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Családalapítás szempontjából azért nem mindegy mert én már kiéltem magam de ő még nem.

A lányok másképpen működnek.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Szerencsére.
(#) bajtaig válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Az mit jelent hogy kiélted magad?
(#) Ricsi89 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Ha mindketten szimpatikusak vagytok egymásnak és jól megvagytok, akkor nem kell foglalkozni a korral. Az idő úgy is eldönti, hogy mi lesz.
(#) nagym6 hozzászólása Jan 17, 2016 /

Sőt ahol pénz van, még 50 év sem számít.
De ezt nem komolyan mondtam. A 10 év korkülönbség nagyon gyakori, probléma nélkül.
Lehet azonos kor mellett ezer baj is.
(#) jani1987 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 17, 2016 /

Épp a múltkor mondta hogy annyira jó barátok vagyunk hogy nem szeretné elrontani. Hú de belefolytunk a lelkizős témába, legközelebb valami távolabbi témát válastok.
Következő: »»   2532 / 3613
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem