Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Sziasztok! Egy akkutöltőt építek egyik ismerősnek, és összeszedte hozzá az otthon levő alkatrészeket, amiket még a bányából és a tsz-ből szerzett be hozzá. Van kb 20db dióda, amiről nem tudom, hogy hány A-t tudnak. A diódán a felirat ennyi: A44B kicsit odébb GE vagy GF azt nem látni pontosan. A tokon levő diódajel és mérés alapján a ház a katód. Mindegyik diódán 450-480mV körül mérek nyitófeszültséget, szóval szilícium diódákról van szó. Ha valaki tudna mondani egy áram és egy feszültségadatot, akkor hálás lennék. Csatolok egy fotót is róla.
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2015
Parancsolj.
Bővebben: Link GE által gyártott bepréselhető Si dióda, zárófeszültség 200 V (140 V~) / 20 A. Létezik fordított polaritású is.
Köszi szépen, akkor mennek bele a töltőbe.
Ismét találta a sufni mélyén egy gyöngyszemet. Gyorsan be is szkenneltem és most megosztom veletek. Régen ez volt a "bibliánk".
EMO katalógus 1974 A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2015
Sziasztok.
Powertip PG32064x-p1 LCD-hez keresek leírást, adatlapot.
Üdv. Volna itthon egy Beag AMP 831-es készülékem és az adatlapjára lennék kíváncsi. Ha valaki bármilyen információval tud szolgálni mire való ez a gép,mikor készítették....stb,ne habozzon írja le nyugodtan. A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Kyocera KCS057QV1BH-G20 5,7colos monokróm LCD kijelzőhöz keresek adatlapot. Vagy bármilyen információt arról, hogyan lehet működésre bírni.
Üdv, N
BUX40-hez keresek "SAFE OPERATING" (Ic/Vce) grafikont (ha létezik ilyen), az ismertebb google találatokat már néztem.
Ezt nézd meg: Bővebben: Link.
Sziasztok!
Van egy USB töltőm, most vettem. 3.1A-t írnak rá, és FM6535S IC van benne, meg egy mini trafócska (kb. 1x1x1cm). Az IC-hez keresnék adatlapot, hogy vajon mit tudhat, de ha 1A-t tud, akkor már jól jártam! Ha valaki talál hozzá adatlapot, kérem linkelje be. Keresgéltem, de nincs róla szinte semmi infó. Egyedül annyit találtam, hogy CX7151, vagy CX7131-gyel egyenértékű. Ezek pedig 5V1A-esek. Köszönöm szépen. A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2015
Ez szerintem ugyanaz! Lábkiosztás alapján stimmel. Köszönöm szépen!
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2015
Szép Napot! Keresném a PFCM120-5 típusú alkatrész adatlapját. Sajnos a gyártó honlapján sem szerepel. Talán valaki már találkozott vele valahol. Köszönöm!
Sziasztok!
Szétbontottam pár darab asztali DVD játékost, és az egyikben találtam egy olyan kijelzőt, amit el tudok képzelni a készülő erősítőmbe. A kijelző panelján ott van a meghajtó IC, a típusa HD6928. A panelt nézegetve, és a csatlakozók mellett levő feliratokból arra gyanítok, hogy sorosan kommunikál a processzorral, rögtön eszembe is jutott a oldalon levő cikk, átolvastam, de abban TM1628-as vezérlő szerepel. Nem tudom, hogy ugyanaz-e a két vezérlő, mert a HD6928-ról képeken kívül mást nem találtam a neten. Ha valaki tudna segíteni egy adatlappal, akkor nagyon hálás lennék.
Sziasztok!
keresném a KPY35-R adatlapját, de nem találom sehol, csak a KPY33-R -ét... Ismeri valaki ezt a nyomásszenzort? Köszönöm!
Jó estét mindenkinek! Ágota DS1200 kapcsolási rajzát keresném. Ha megvan valakinek, megköszönném, ha megosztaná velem.
Remélem erre gondoltál.
Köszönöm mindkettőtök gyors segítségét, ennyi infóból már boldogulni fogok. További szép estét nektek!
Sziasztok ! Egy laptop alaplapján vannak SMD induktivitások, melyeken semmi más jelölés nincs, csak egy kör. A kapcs. rajzon értékként csak egy 0 (nulla) van feltüntetve mellettük. Kérdésem az, hogy miféle alkatrészek ezek ? Köszönöm.
én is erre gondoltam, de akkor miért nem 0 ohmos ellenállás van beültetve ill. feltüntetve a kapcs. rajzon ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |