Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Openoffice-t használok, annak a belseje szinte egy az egyben ugyanolyan mint az MS office, csak töredéke a mérete. A fájljait is megnyitja, mondjuk a docx-et még nem próbáltam. Van elérhető magyar nyelvű 4.1.2 verzió, próbáld ki.
Office helyett open office-t használok. Ingyen van. A Windows 10 helyett még mindig 7-et raktam a gépre. Ezzel jobban elvagyok.
Csak ezeket mutatja de amúgy nem kizárt a többi formátum se. Háromszoros nagyításnál jobban látszik.
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2016
Telepítettem. Szépen hiba nélkül megnyiTJa a word dokumentumokat (word, powerpoint, viszont exelt még nem próbáltam). Viszont fordítva hiba lépett fel, a word reklamált, hogy nem tudja megnyitni a libre office által készített dokumentumot. Társítással se nyiTJa meg. De ha a libre office-ban a mentés máskéntben word 2007-et állítok be akkor megnyiTJa.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek. "Nyissa" = felszólító mód. "Nyitja" = kijelentő mód. A különbség leírva csak két betű, de a jelentésbeli óriási... A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2016
Csak engem bosszant az, hogy online beszélgetek valakivel és ahelyett, hogy közölné bocs most nem érek rá. Folytassuk később. Szia. Ehelyett csak lelépnek? De huzamosabb időre. Sajna engem arra neveltek, hogy illő módon köszönjünk el a másiktól. Eldöntöttem hogy több napra eltűnök a francbúkról hogy ne szórakozzanak az emberrel.
Ne bosszankodj rajta, ez nem az a dolog amin érdemes. Eltűnhet egy beszélgető partner önhibáján kívül is. A múltkoriban épp itt a fórumon privátban beszélgettem valakivel, de a nagy szél miatt elfordult a kinti Wi-Fi antennám és így nem tudtam válaszolni neki. Persze másnap rendbe tettem a dolgot. Szóval a NET-es beszélgetés nem olyan mint a személyes, mert közben van a technika.
Annyira nem vagyok magamnál mostanában, hogy akár most azonnal haza tekernék Zsákára. Csak az tart vissza, hogy alvás híján útközben elalszok.
Szerintem tekerés közben nem fogsz. Bár azon is múlik milyen messze vagy.
116 km a következőn keresztül: 4. út. Majd kedden jön értem a fuvaros a csomag miatt. Vasárnap kinek milyen programja van?
Nekem ez nem akkora gond, mivel fent sem vagyok rajta. De akkor viszont nagy lúzer vagyok
Ha formában vagy 3 óra hossza, ha kevésbé fél nap. Persze ha van elég edzettséged hozzá. (A te korodban több mint 200km-t lenyomtam reggel 6-tól este 8ig.) Csak kibírod ébren.
A minap Szolnok-Cegléd oda-vissza kb 60km és még csak el se fáradtam komolyabban.
Akkor menni fog. Ha úgy érzed menned kell, nosza.
Az a baj, hogy az új gépek már a win7-et sem támogatják. Már erre sincs driver egyes eszközökhöz. Épp a múltkor futottam bele egy ilyen esetbe. Munkatársam vett egy laptopot, win7-et kellett rátelepítenem. Telepítés sikeres, de két eszközhöz nincs driver csak minimum win8 alá. Emellett gyártói oldalról a gyorsbillentyűkhöz készített segédprogram sem fut win7 alatt és egyéb egyéb segédprogram sem.
Egyszerűen csak város létére akkora itt az unalom, hogy már nem tudom mit kezdjek a szabadidővel. A pákát letettem mert a gitár láda hátuljára csak egy vezérlő táblát kell kirakni de az otthon van.
Sajnos unalom ellen nincs technikám, mert én még életemben nem unatkoztam, a katonaság egyes időszakait leszámítva. De ott nem tehettem amit akartam.
Meglátszik hogy paraszt gyerek maradok, mert jobban elvagyok egy tanyán a jószágok közt mint bent a gyárba. Apropó: mindből kirúgtak lustaság miatt.
Akkor nem kell a gyárat erőltetni. De mi van a villanyszereléssel?
Kiskunfélegyházára hívtak interjúra. DE. Hiába bújtam egész délután az albérlet hirdetéseket ha jócskán 40 ezer felett volt mind. Így nem mentem.
Azért előbb megpróbálhattad volna. Albérletet még kereshettél volna addig is, még sikerül.
Ezért írtam burkoltan hátha közületek tud valaki valamit.
Isten éltessen!
Mindig az a legszebb életkor, amiben éppen vagyunk, ha úgy gondoljuk; ez a lényeg!
Sziasztok!
Bakelitet (mármint az anyagot, nem hanglemezre gondolok) mivel lehet ápolni, ha kopott a felülete, kiszívta a nap?
Attól függ milyen bakelit: papír, textil, üveg, kőliszt. A papíros csak lakkozással (esetleg pác is alá). A többi csiszolással, polírozással.
Köszi!
Boldogat Szülinapot!
Ezt pedig függetlenül ettől, mert nekem nagyon megtetszett, küldeném mindenkinek: Bővebben: Link. Szerintem nagyon aranyos.
Isten éltessen sokáig!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |