Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2553 / 3607
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 1, 2016 /

"Ha ingyen adnék se 'kéne."
(#) andras99 válasza simley hozzászólására (») Márc 1, 2016 /

Szia!
A kettő között a legnagyobb különbség az operációs rendszer. A Surface Prón a Windows szerintem sokoldalúbb mint az iOS az iPaden. A kérdés, mire szeretnéd használni? Ha elég az iPad tudása én azt venném, sokkal időtállóbb és stabilabb mint a Surface Pro. (Ha megengedheted, célszerű mindig a legújabb modellt vásárolni, hosszú évekig ki fog szolgálni. Jelenleg az Air 2 a legújabb, bár már elég régi, hamarosan jön egy újabb, én megvárnám, ez azt jelenti az Air és Air 2 is olcsóbb lesz.) Fontos szempont még jelenleg milyen eszközeid vannak, hogyan tudnak együttműködni egymással, mondjuk manapság a konkurens gyártók ezt elég jól megoldják már.
(#) szamóca hozzászólása Márc 4, 2016 / 1

Döbb....
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2016
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 4, 2016 /

Azért van alatta hangosítás is gazdagon. Csak a saját hangján még a fürdőszobában sem lenne ilyen szuper.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 4, 2016 /

Lássuk mit tudsz talajon! Mutasd meg, hogy jobb vagy! Kérünk egy videót is róla.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 4, 2016 /

Nekem nem ez a szakmám, de a hangosításról van sejtelmem, hiszen körülbelül húsz évig műveltem. Zenekarnál és színházban is. Úgyhogy egy középszerű énekest bármikor ilyenné varázslok. Aztán már csak a tátott szájú zsűri kell és kész is a hasonló videó.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 4, 2016 /

Gratulálok!
(#) 20sz Jófiú válasza szamóca hozzászólására (») Márc 4, 2016 /

Az Orosz emberekbe a hidegháború alatt annyira belesulykolták a világűr meghódítása című részt, hogy ez lett az eredménye.
(#) Alkotó válasza szamóca hozzászólására (») Márc 4, 2016 /

Nekem nagyon tetszett. Eszembe sem jutott azon agyalni miért vagy mitől jó.
(#) szamóca válasza Alkotó hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Tulajdonképpen ez lett volna a lényeg.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 5, 2016 /

Hívtak németbe villanyszerelőnek és mindjárt indulok a megbeszélésre. Mondtam hogy gyakorlat nélküli pályakezdő vagyok de nem gond. 8 euro/óra és havi fél millió.
(#) Ge Lee válasza szamóca hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Tom Thum már valóban tud valamit...
(#) Robin2 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Külföldön kolbászból van a kerítés....
Sógornőmék Angliában öntudatra ébredtek, elköltöztek a szülői házból (a férje angol) albérletbe. Két normál fizetéssel (nem fekete mosogatók) nem bírták fizetni. Visszakullogtak.
Olasz szervizes ismerőseim, elcsodálkoztak, hogy nálunk saját tulajdonú házakban lakunk. (Az ottani mércével nem keresnek rosszul.)
Szóval biztos vannak azért sikertörténetek, csak ahogy Köbzoli mondta, ott az élet is többe kerül. Jobbak az arányok, de azért nem a paradicsom.
(#) pjg válasza Robin2 hozzászólására (») Márc 5, 2016 / 1

A lányomék Németországban laknak. A bölcsöde 700EUR, az iskola előkészítő 500. A lakás 600, a kocsi lízing 400. Most saját házra spórolnak. Ott a havi törlesztés kevesebb lesz, mint a lakbér.
Ami fontos. Maximálisan értsél a szakmádhoz és a nyelvtudás felsőfokon.
(#) Kovidivi válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 5, 2016 / 1

Óvatosan. Akinek van nyelvtudása, az is hónapokig keres melót, és nem 8, hanem 7 egész valahány Eurot kap óránként. Nagyon sok magyar visz ki embereket, csak azért, hogy lehúzza őket, szállásért elkért óriási összegeket, mert úgyse tud az ember németül, egy 50m2 lakásba berak 6-10 embert, jó az úgy, se szerződés, se semmi, elvégzik a melót, aztán fizet annyit, amennyit akar, mert nyelvtudás nélkül nem fogsz a hivatalba menni panaszkodni, főleg, ha lakásod sincs. Tudják ezek nagyon jól, hogy azt csinálnak az emberrel, amit akarnak... Ha lenne nyelvtudásod, magadnak keresnél melót.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2016
(#) Robin2 válasza pjg hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Amikor kint voltunk sógornőméknél, egy tanácsa volt, semmit ne számoljunk át magyar forintba. Mások az arányok.
(#) 20sz Jófiú válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 5, 2016 / 2

A biciklidet vidd magaddal, hogy legalább haza tudj jönni. Egyébként nemrég írtad, hogy nemigazán tudsz a gyárakban elhelyezkedni, mert kirúgnak. Pedig egy gyárban igazán nem nehéz dolgozni. Időben meg kell jelenni, el kell végezni a rád szabott feladatot és csók a családnak.
A lakóhelyed környékén nincs valami neked való állás? Nem mindig tud az ember a szakmájában illetve az érdeklődési körében elhelyezkedni. Keress, érdeklődj, beszélj ismerőseiddel és járj utána.
Az ilyen külföldi toborzós munkákkal meg óvatos legyél!
Sok sikert!
(#) pjg válasza Robin2 hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Persze. A vejem 4000 Eurót keres. Most mondta fel ezt az állását. Megkereste egy am.i pénzügyi cég. Ő lesz az európai internetbiztonsági főnökük. 3x próbálkoztak be nála. Végül rábeszélték az állásra. Én is hagynám magam.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Köbzoli tanácsait szívleld meg. Egyébként sok sikert.
(#) jani1987 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Guglis találat
Sajnos a stickes net nem hoz be mindent mert az oldalaknak sokszor csak a felét tölti be. Megnézed gyorsba?
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2016
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 5, 2016 /

Ide van bejelentve. Nem tűnik egy nagy cégnek.
(#) 20sz Jófiú hozzászólása Márc 6, 2016 /

Javasolni szeretném, hogy a hasznos linkeknek hozzatok létre valamilyen formában egy gyűjtőhelyet esetleg kaphatnánk a Frissek alatt egy felületet ahová bemásolhatnánk és kategorizálhatnánk a linkeket. Egy kis személyre szabható dobozka. Gyakran előfordult már velem, hogy régebben olvastam egy hozzászólást és abban volt egy érdekes link ami később (1év) megint kerestem de már nem találtam. Vélhetően a hozzászólás és a link is ugyanott volt de sajnos már nem emlékeztem a pontos helyére.

Ha ez nem megvalósítható akkor jó lenne néhány ötlet, hogy ti hogyan tároljátok hosszú távon a hasznos linkeket?
(#) Bakman válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Márc 6, 2016 / 1

Böngésző könyvjelzőként.
(#) Ge Lee válasza Bakman hozzászólására (») Márc 6, 2016 /

Pontosan úgy. Lehet exportálni, így ha esetleg újra kell telepíteni a rendszert, akkor is megmarad.
(#) 20sz Jófiú válasza Bakman hozzászólására (») Márc 6, 2016 /

Elsősorban online formára gondoltam.
(#) Bakman válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Márc 6, 2016 /

A közösségi hasznos link gyűjteménynek nincs sok értelme, kinek mi a hasznos. Egyedire pedig ott vannak a böngésző könyvjelzői. Esetleg nem teljesen világos számomra, mit is szeretnél...
(#) 20sz Jófiú válasza Bakman hozzászólására (») Márc 6, 2016 /

A hozzászólásaink jobb sarkában a legördülő menüben a Kedvencek közé teszem az majdnem az amire gondoltam. Viszont ha egy témán belül több hozzászólást is beteszek a kedvencek közé egy idő után átláthatatlanná válik mivel a megnevezésénél csak a téma címe szerepel. Ha a téma címe mellett megjelenne egy részlet a hozzászólásból esetleg a kijelölés közben tudnék megjegyzést írni az megkönnyítené az átláthatóságát. Netalán lehetne egy olyan lehetőség is, hogy Kedvenc hozzászólások közé teszem.
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2016
(#) Bakman válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Márc 6, 2016 /

A kettőskeresztre kattintva megjelenik a hozzászólás linkje, ezt viszont el tudod menteni magadnak olyan néven, amilyenen szeretnéd. Itt-ott felemrülnek ötletek a fórummal kapcsolatban, de egyszerűen lehetetlen minden egyedi igényt figyelembe venni.

A kedvenceknek számomra nincs nagy jelentősége, az érdekelt témát értesítésre veszem fel, az érdekes linket elmentem, az érdekes/hasznos hosszászólást szintén, offline, szöveges formában egy erre a célra fenntartott mappában.
(#) Attila86 hozzászólása Márc 7, 2016 /

Sziasztok!
Régebben volt lehetőség arra, hogy a fórumozókat az általuk megadott irányítószám szerint egy google térképen megjelenítsük. Évekkel ezelőtt használtam ezt utoljára de most nem találom. Hova lett?
Sürgősen keresni szeretnék valakit aki szegedi, hátha megkérhetem hogy ugorjon el a RET-be.
(#) nagym6 válasza Attila86 hozzászólására (») Márc 7, 2016 /

Van Budapesten is irodája a RET-nek, ha gyorsabbat nem találsz. Bővebben: Link
Következő: »»   2553 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem