Fórum témák
» Több friss téma |
K+K (olcsóbb) Viszont március 19-ig zárva
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hol tudom megvenni a Topi cikkében szereplő 434 MHz-es AUREL TX-4MSIL adó- ill. AUREL BC-NBK vevőmodult. Köszi!
Sziasztok!
A Lomexnél árulnak gyári fotolakkos nyákot? (egyáltalán a HQ-n kívül lehet venni valahol? -online rendelni?)
Persze, árulnak. Például ez: "100X160mm FÉNYÉRZÉKENY NYÁKLEMEZ NYÁK LEMEZ".
Ha jól tudom az ElektroKonthánál is lehet kapni. (mintha láttam volna a pulton is kirakva, hogy vegyenek a népek)
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy hol lehet kapni CB rádiót. Jó lenne ha nem "szabvány lenne" hanem ami kicsit többet is tud!
Üdv! Jó esét! Én csak ezzel tudok szolgáni ha ez megfelel neked! (Én még nem építettem meg)
Azt amugy nem tudom hogy honnét lehet szerezni. sajnos. Üdv. Jó éjszakát!
Esetleg valaki tudja hol lehetne ilyet kapni?
A klasszikus 27MHz-es CB-re gondolsz?
Vagy ilyenre
Köszönöm a segítséget! Ez lesz az. Legalábbis ha jól értettem nagybátyám, ilyesmire lesz szüksége, majd vele konzultálok bővebben, hogy milyen kellene.
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki hogy hol tudnék bourns termékeket (trimmer potit) venni? Vagy hogy ki forgalmaz ilyeneneket? Előre is köszönöm!
üdv
Deprez műszer körübelül mennyibe kerülhet? Egy 10-1000 mikroamperes deprez műszer.
Sziasztok!
Olyan hangtárolót keresnék, amelyel a lehetúő legmagasabb frekvenciájú hangokat is ellehet tárolni. Létezik ilyen?Ha igen akkor hol tudom elérni?
Hali!
Olyan tintasugaras nyomtatót keresek ami egyenesutas behúzással bír, lehetőleg epson, és nem kerul sokba. Az epson 900-as ilyen de már nem gyártják.
Nem tudjátok hol kapok LM3909es i.c.-t?Néztem az Elektroartban,a Lomexnél és a Conrádnál.
Itt lehet kapni, bruttó 983,- Ft.
Tisztelt fórumozok
Infra LEDet keresnék. Ami a nehézség: nyitó feszültség 2….2,2V( ekkor márt a teljes fényerőt kell adnia ) , a fény nyílásszöge +/-3°, teljesítménye ~1W, és a tokja nem lehet nagyobb átmérő 8mm –nél. Esetleg valaki tud mondani, Magyarországon kapható típust? És hol, kapható? Köszönettel fongab.
74LS13-mas IC kellene :yes: egy poloskához.
Mindenhol kerestem, de nem találtam. A válaszokat előre is köszönöm. attila
Keresek PIC18F2550 -et ha tudja valaki hol lelem megköszönném.
Hali!
Elektrokontha árlistájában benne van!
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem. Chipkártyát keresek nagytételben. Már kerestem a Google-val kezdtem, és kilyukadtam a Conrad-nál ott ami nekem megfelelő lenne az az I2C 8 vagy 16KiB memóriával, de minimum 100 darab kellene, és ez csak egy kezdőszám, könnyen növekedhet 1000 ig is. Tudtok nekem segíteni? Köszi
hali
én egy változtatható induktivitást szeretnél beszerezni pesten, de sehol se tudtak nekem adni, ahol voltam... itt a kép hozzá, és 0.3 uh t számoltak rá valahol... előre is köszi
Üdv! Ha szétszedsz egy rádiót, amiben szintén találhatsz ilyen tekercset csak egy fémkupak védi!
Áttekercseled aztán kész! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!
próbáltam asszem.
azt a 4szögű cuccot néztem meg, de annak 6 lába volt.. viszont, ha szétszedenék egyet, akkor azt hogy állapítsam meg, hogy milyen színűt szedjek szét? a sárga az jó?, és a belső mag mérete az változik egyes darabokban, vagy nem? köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |