Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2570 / 3569
(#) Moderátor hozzászólása Ápr 20, 2016
 
Most komolyan, hihetetlen, hogy a régi öregek kezdték teleoffolni az elektromentes témát, egymásra licitálva! Mind megérdemelnétek egy Warnt, nemcsak a kérdező!
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2016
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 20, 2016 / 2
 
Délutános, és most ért haza.
(#) SzervízMacska válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 20, 2016 /
 
Az autórádiósban napokig kódolgattak már megint. Moderációt nem tudtam kérni, mivel ájfónon az a gomb nem működik... Lehetne ott is egy sárga fejléc, hogy mit szabad, és mit nem - csak a gyengébbek kedvéért.
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 20, 2016 /
 
Nahát, iPhone-on miért nem működik vajon? Tényleg érdekel...

Most néztem, Android alatt sem a várt módon és biztossággal működik.
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2016
(#) gyök2 hozzászólása Ápr 20, 2016 /
 
Sziasztok!
Van egy autós kérdésem. Nemrég csinálták meg a kocsimon az alváz és üregvédelmet, de valahogy a motorháztetőre is és a bal első elemre is került jó néhány ragacsos pötty. Mivel tudnám ezeket eltüntetni?
(#) HA3GX hozzászólása Ápr 21, 2016 /
 
A virágzó orgonák az iskoláskori "anyák napja"-át juttatja eszembe.

Egyik ilyen alkalommal készültünk valami bohózattal, ahol olyasmi szerepet tölthettem be, mint Quasimodo a Notre Dame-i toronyőr (utólag így éreztem magam). Volt egy sor, amit -többek között meg kellett tanulnom.
- Május első vasárnapja, akkor ma van anyák napja!
...
Válaszoltak a többiek kórusban, hogy "de ma csak szombat van", és kapargattam a fejbőröm.
Volt egy lány osztálytársam, akinek annyira irritáló hangja volt, hogy a táblát lehetett volna leverni a harsány hangjával. Húú, de bele élte magát mikor kiabálni kellett. Ő babázott le elsőnek , még középiskolában.
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Nem tudom. Biztos valami bővítményt nem támogat a safari böngésző. Két félén is próbáltam, de egyiken sem megy. Mondjuk várható volt, mindkettőn ugyan az a rendszer fut (9.3.1).
(#) zolika60 válasza gyök2 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Benzinnel.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 21, 2016 / 1
 
Mióta az offroadosok örömére nincs köbzoli, azóta elég hézagos a moderáció. Igazándiból azt sem tudni ki moderál és azt mikor teszi.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Ki moderál? Néhányan vagyunk moderátorok, de szerintem a személy teljesen mindegy.
Mikor? Amikor időnk engedi. Sajnos nem érünk rá mindannyian napi 24 órában, de ha egy (több) hozzászólást többen is "negatívra" értékelnek (lefelé mutató hüvelykujj) az "eltűnik" a hozzászólások közül. Más jellegű moderációra pedig ott a "Moderációt kérek!" menüpont.
(#) zolika60 válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 21, 2016 / 1
 
Tudom én, hogy néhányan vagytok, de az impresszumban nincs fent, hogy kik maradtak abból az időből, amikor még fel voltak sorolva. Meg azt sem tudni vannak-e újak. Valóban van moderációt kérek gomb, de eltelik sokszor fél nap is míg arra valaki reagál. Ez a dolog is a régen jobb volt kategóriába került.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Zoli folyamatos 24/16-os moderátori tevékenységét nem fogja senki felülmúlni. Ezt nem lehet elvárni, mert ahhoz főállású modik kellenének, és ez a tevékenység nem fizet olyan jól, hogy ebből finanszírozhassuk a megélhetőségünket.

Ui: Azért nincs fenn az impresszumban, mert a békés boldog "pandaölelgetős" idők elmúltak, és helyettük a "megkereslek gyökér, és szétb a szádat idők jöttek el."
Aki moderál, az ellenségeket szerez magának, ez tiszta sor, hiszen nincs ember, aki pozitívan értékelné a kritikát, legalábbis nagyon ritkán találkozni ilyennel. Jön a fenyegető privát, anyaszidalmakkal tarkítva, azután a csakazértismajdénmegmutatom hozzáállás.
Nem olyan jó a gonosz Hókuszpók-nak titulálva küzdeni, mint azt sokan elgondolják.
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Azért a legaktívabb 16 órát fellehetne tán osztani úgy a maradék moderátorok között, hogy azt teljesen lefedje. Legalább is én így gondolom.
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Talán fel lehetne, de 10-ből 9-en a 'főmunkaidőben' dolgoznak (8-tól 18-ig). Olyankor meg nem illik/lehet.
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
(#) szamóca válasza granpa hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Én speciel három-négy műszakban, hétvégi 12órázásokkal tarkítva.
(#) Frankye válasza granpa hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Lényegében így van. Persze, mindannyian, amennyit tudunk, itt vagyunk, figyelünk, tesszük a dolgunkat, sokszor "láthatatlanul" is. A beérkezett moderációs kérelmeket is igyekszünk mihamarabb rendezni, de ha pl. egy kérés egy korábbihoz kapcsolódik, akkor abba másik moderátor nem (vagy nem szívesen, ill. csak indokolt esetben) "nyúl bele".
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
A 12 modiból mára 3-4 aktív maradt. Igaz, nincs is akkora "forgalom a sztrádán" mint annak idején. Mikor erre felkért Topi, mindenkivel tudatta, ahogy időnk engedi, úgy modiskodjunk. Ilyen beosztásos táblázatot nem szeretnénk, és nem is tudnánk készíteni, a már leírt privát tevékenységeinkkel való összeegyeztethetetlenség miatt.
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 21, 2016 / 1
 
Akkor marad a régen jobb volt kategória. Sajnos.
(#) granpa válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 21, 2016 / 1
 
Ahogy látom,-némely hozzászóló stílusát-, köbiből elkelne 12 (néha), de én úgy látom igyekeztek ellátni a feladatot (amiért nem is elég a hálás köszönet), ki kell várni, én azt teszem.
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
"Addig volt jó, míg ...."?
Sajnos a 'helytelenkedők' még fel is húzzák az orrukat, ha rákoppintanak. Ritka köztük, aki felismeri, hogy komoly helyre 'tévedt', és igyekszik a megszokott 'csetes' stílusán változtatni. Persze van aki csak járt(?) iskolába, de nem tanult meg írni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Erre utaltam volna. Meg arra, hogy lassan elkopik ez az oldal. Néhány éve még két-háromszoros olvasottsága volt így napközben mint jelenleg. Az esti időszakot nem is említve.
(#) nagym6 válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 21, 2016 / 1
 
Nem értek hozzá, de szoftveresen automatizálva nem lehetne törölni, vagy nem beengedni bizonyos durva szavakat tartalmazó hozzászólásokat?
Vagy privát üzeneteket is.
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
(#) Frankye válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Volt korábban ilyen próbálkozás, kimondottan csak a hozzászólásokra, de több volt vele a gond, mint a haszna. Manapság pedig már nem is a durva szavak jelentik a fő gondot.
A privát üzenetek szűrését - tudomásom szerint - soha nem tervezte Topi.
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Ha a HE-re gondolsz: nem sorolom fel az okokat, mert az politizálás lenne. Elég annyi, hogy néhány éve még horgásztam, biliárdoztam, összejártunk a haverokkal; ma már nem működik. Nem fizikai okai vannak, és nem az, hogy néhányan sajnos a 'stiglickertbe' költöztek.
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Igen arra gondolok. De mi ebben a politika?
(#) HA3GX hozzászólása Ápr 21, 2016 / 1
 
A napokban ismerkedtem meg Weöres Sándor - Majomország c. művével. Latinovits előadásában halottam először. Hallgassátok meg, sokszor a hétköznapok történéseivel párhuzamot lehetne vele húzni.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 / 1
 
A hajdani virágzó aranykorban az esti olvasottság, az 1500 fő körüli csúcsot ütötte meg. Ez részint az újdonság varázsának, másrészről a moderáció úgymond másságának volt köszönhető. (néhányan még emlékezhetnek, amikor viccelődve, poénosan moderáltunk, de ez is kiverte a biztit egyeseknél ) Az, hogy akkortájt a "nagy HE-generáció" összehozott egy szorosabb köteléket, ami később szétrobbant, szerintem nem igazán ment az olvasottság rovására, bár jó páran gondolják ennek ellenkezőjét. Ahogy én látom, a moderáció megváltozása, ha úgy tetszik keményedése járult inkább hozzá. A segítőkész, de tudásukra büszke emberek egy rétege, hogy is fogalmazzam, elég öntörvényű, nehezen tűri ha a hibáik miatt kritika éri őket. Viszont a tudásuk, segítőkészségük fontos az oldal szempontjából, hiszen ki akar olyan oldalt, ahol csak kérdések vannak, válaszok nem.
Ha ellibben valamelyik irányban a mérleg, akkor annak bizony következményei vannak.
Néhányan temették, temetik az oldalt, van jó pár rosszakarónk, akik alig várják hogy végre mondhassák, " én megmondtam már régen!" de jelentem, még élünk.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Szerintem inkább lazult a moderáció mint keményedett. Ma már igénytelen írásért nem is figyelmeztetnek senkit. (Sajnos) Az offolások is legtöbbször észrevétlenek maradnak és mint már írtam is a moderáció kérelmek is csak nagy átfutással mennek. Az is baj, hogy ha manapság nagy ritkán valaki kap egy figyelmeztetést nincs már indoklása. E miatt az újoncok nem tanulhatnak belőle. A személyes véleményem szerint ennek a következménye a szakmai "felhígulás".
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
A keményedést nem a mostani, hanem a Kb. u. időre értettem.
Van indoklás, csak nem a közösség számára. Mert ez is sért egyeseket.
(#) Kovidivi válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 21, 2016 /
 
Szia. Visszaállítottam az eredeti beállításokat, így újra megjelent.
Következő: »»   2570 / 3569
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem