Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Engem érdekelne, mennyi az elmozdulása X, Y, és Z irányban?
Szia,ha az előttem lévő nem kérné mégsem én mennék érte.
Szia, ha senkinek nem kell mégsem én mennék érte.
Egy vessző nem ártott volna a mondatban, hogy érthető is legyen..
Igazad van, de az előttem lévő is így írta, gondoltam megviccelem. "A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz majd." Amúgy nem kell a cucc.
Nem az a baj, hogy igaza van, hanem más az értelme... - mégse te mész érte?
(sajna el kellet vagy kétszer olvasni, hogy most mi is van? (,mint ama bizonyos viccben - már aki ismeri- nem mindegy a helyes kifejezés: metélni vagy herélni...)
Sziasztok
Ingyen elvihető két új bontatlan (utángyártott) toner, valamilyen HP nyomtatóhoz ( CE278A/CRG328), két darab és májusi lejárata van. (Bontani, port tölteni másikba, koszolni a kezed) Átvehető: Budapest 11. kerület, csak személyesen. Üdv Gyula
Egyébként mit jelent egy tonernél a lejárati idő? Megköt a por? Feketéből piros lesz?
Van itthon olyan bontatlan tonerem, ami évekkel ezelőtt lejárt de még az eredeti csomagolásában van...
Ha nem sérül a csomagolása, maximum jól felrázod beépítés előtt.
Tefal Delfini kenyérpirító, Sharp UX310 fax, HP3845 tintás nyomtató, Orion TV panelek, Bosch O300 Magic sens pár darab, HP nyomtatópanel, 12V 5VA dugasztrafó, szétszedett sövényvágó, kézi konyhai robotgép (egy keverőszár van meg hozzá, motor jó), Moulinex Optigrill compact (ajtó plexi törött), elektromos kés, levágott vezetékű 19V notebook táp, 1400W porszívó.
Guberált holmi, valamikor gondoltam, hogy bontom, de úgy hozta a sors, hogy mégsem. A helyszín Agárd, hétfőn de 9-10 táján megyek Újpestre, akkor az útvonal mentén át tudom adni, esetleg szerda reggelig Újpestről elvihető. Ha nincs jelentkező, megy hulladékudvarba. Postázni nem tudok.
Az Optigrill és a Bosh O300-ak érdekelnének, ha lehet válogatni.
Helló!
Mit takar a szétszedett sövényvágó? Lehet még bele életet verni? Mert engem érdekelne, és nem is vagy túl messze. Lehet hogy szemezgetnék még nálad...
A szomszéd szedte szét, és nem tudta összerakni. Én nem is próbáltam.
Lehet válogatni, már nem csomagban van.
Milyen messze? Két-három hónap múlva megyek Hetyefőre.
Köszönöm, akkor Újpestre mennék érte, privátban egyeztetek.
Tennék egy foglalást a sövénnyisszancsra. Illetve érdekelne hogy milyen időkben zavarhatok Agárdon az elkövetkező 4napban?
Hétfő reggel megyek Újpestre.
A notebook táp és a porszívó érdekelne. Ha lehet hétfőn Újpesten, vagy útközben a Budaörsi útnál.
A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2016
Rendben, tiéd. Időközben ellenőriztem a készletet, a tápnak nyoma veszett a télen.
Sajnos a sövényvágó a tél folyamán eltűnt - a család segíthetett eltüntetni, amíg kórházban voltam.
Uppsz!
Nem nagy gond, most eléggé elfoglalt vagyok..de ha előkerülne akkor rám szólhatnál! Írjak privit hogy meglegyek?
Az a biztos. Mert ha én megígérek valamit... ;
Hello!
Iroda felszámolásból eredő pc alkatrészek, cd, dvd rom, kb 20 monitor (főleg 17"-19" crt, mind működik) nyomtatók, szkennerek (lpt,scsi portosak) elvihetőek zuglóból. Postázni nem tudom, de ha kell Diósdig szívesen elviszem. Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |