Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
4 db 19" (17") monitor érdekelne és egy nyomtató is (ha jól látom van laser).
A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2016
Ha akad közte Microsoft egér, köszönettel mazsoláznék belőle.
Szia!
Két lézernyomtató érdekelne, ha van még belőle. A többit privátban.
Sajnos le kell,hogy mondjak a cd,dvd romokról. Köszönöm.
Szia. 1db monitor 19es,1db nyomtató és 1db scanner erdekelne. Diosdra ertemennek amikor neked megfelelő.
Üdv mindenkinek!
A lent felsorolt, általam már használaton kívül helyezett alkatrészeket szívesen oda adom, annak akinek esetleg szüksége lenne rá. Átvenni Pécsen lehet, esetleg a környékén. A postázást nem erőltetném! 1db Pinnacle PCTV Pro analóg TV Tuner (IR vevő nélkül, a távirányítót is elő tudom túrni, de most nem leltem meg) 1db AzureWare AW-GE780 WiFi kártya miniPCI Express (Full Size) 802.11b/g 1db Intel Celeron (Willamette) 1.7GHz FSB-400MHz s478 (döglött lapban volt, zsákbamacska) 1db Intel Celeron (Coppermine) 900MHz FSB-100MHz s370 (Ez is zsákbamacska, használtam, de most az egyik sarka kicsit sérült) 1db Intel Celeron (Tualatin) 1100A FSB-100MHz s370 1db Intel Pentium D 925 (Presler) 3GHz FSB-800MHz s775 1db Hynix 128MB 133MHz-es SDRAM 1db Hynix 256MB 133MHz-es SDRAM (kétoldalas) 1db NoName 128MB 133MHz-es SDRAM 1db SAMSUNG 512MB 533MHz-es DDR2 SDRAM 1db LG GSA-T10N notebook DVD író IDE + Normál IDE-re átalakító És ami nem PC cucc: 2db Orion LB 1021 20cm-es mélyközép hangszóró (működnek, de felújitásra szorulnak) Fényképeket tudok készíteni mindenről, ha kell.
A 2db Orion LB 1021 20cm-es mélyközép hangszóró érdekelne, ha mégis vállalnád a postázást.
Esetleg. Összeget nem tudnék most mondani a posta költségre, nem tudom mennyi lenne a súlya.
Holnap lemérem és megírom neked. Van itt két rossz.
Ja! Hány Ohmosak? A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2016
Kösz, pont nincs a háztartásban mérleg. 4 Ohm. Holnap délután rakok fel róluk pár képet.
Szia!
A tuner kártya, 512MB DDR2, és a D925 Presler érdekelne, ha működnek, és ha posta oké. A tuner kártya csak akkor, ha lehet vele digitalizálni, vagyis van bemenete. Bubis borítékban elfér mind... Kösz. A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2016
Szia!
Az a kártya jó cucc, csakhogy bt878 van rajta, amit még win7 alá be lehet hergelni (nekem is ment gond nélkül), viszont 8 és 10 alatt egyelőre felejtsd el Ha egyszer eljutok odáig, hogy sikerül a drivert forrásból lefordítani hozzá, akkor lesz driver 10-re is, de nagyon ne reménykedjen senki, hogy ez a közeljövőben lesz.
Hali!
Működik mindegyik. A tuner kártyával kapcsolatban bbb jól mondja, Win XP-n még jól érezte magát, de már oda is jobb volt egy 3rd Party driver, mint a sajátja. Win7 alá már nehéz volt összehozni (nálam kép-hang szinkron probléma volt), 64bit alá meg főleg (nincs digitálisan aláírva a driver). És igen van rajta S-Video és Composite bemenet is. Amúgy már nem BT878 chipes, hanem egy kompatibilis, talán kicsit modernebb Conexant FUSION 878A. Én annak idején a btwincap driverrel és az iuVCR nevű programmal használtam, AVI + MotionJPEG. A posta 700 fityingből szerintem megoldható, ha így is érdekel. A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2016
Hali!
A képen látható állapotban vannak. Jól látható, hogy körömlakkszerű valamivel lett ragasztva az egyik, mert elszakadt az átvezető szál. A másiknál a peremről hiányzik a "szivacs", lehet az is volt ragasztva utólag. Amit én javítottam rajta, az annyi, hogy a mágnes meg volt lazulva mindkettőn. Ezért elmozdult és neki ért a tekercsnek, ezáltal zörgött. Pillanatragaszóval rögzítettem, de valószínű nem az igazi így.
Köszönöm szépen a képeket és a türelmed. Lemondok a hangszórókról Az enyémek jobb állapotban vannak. A varázsszó az elmozdult mágnes volt. Igaz a 4 Ohm sem illik az elképzelésembe. Bocs, hogy feleslegesen mozgattalak.
Nem gond! Így volt tisztességes, hogy előre tisztáztuk a dolgokat.
Érdeklődnék a hangszórók megvannak e még ? Illetve hogy postáznád e őket ?
Üdv!
Megvannak még, pár hsz-el feljebb láthatod milyen állapotban vannak. Nem túl rózsás. Mivel még nem tudtam lemérni őket, ezért árat sem tudok mondani a posta költségre. De jelenlegi állapotában lehet nem ér annyit, mint amennyi a posta költség lenne.
Olyan 1200-forintból elvileg eljön postán sima csomagként. Engem érdekelnek igy is. Donornak jól jön
Nem biztos, azért van súlya. Igyekszem lemérni.
Halihó!
Iroda felszámolásból eredő pc alkatrészek, cd, dvd rom, monitor (15"-17" crt, mind működik) elvihetőek zuglóból. Postázni nem tudom, de ha kell Diósdig szívesen elviszem. A maradék ha valakit még érdekel. Péntek 16-ig lehet jönni, utána kidobnak mindent. Üdv
Szia!
Hálózati kábelek, elosztók és a lámpa érdekel. Üdv: Gergő
Szia!
A baloldalon lévő 3 doboz tartalma érdekelne. Köszi!
Üdv ! Maradt még belőle valami ? Érdekelne a többi
A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2016
Szia
4-5 cd-dvd-t átvennék illetve billenttyűzetből is 2-3 darabot. Van a második képen egy telefon, azt is szevesen látnám. Átvétel Diósd, időpont? |
Bejelentkezés
Hirdetés |