Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ingyen elvihető tv. Szajolban található. Állítòlag csak a bekapcsoló gombja hibás, én nem foglalkoztam vele, de nem is akarok. El kell érte jönni mert nem cipelem, max a kapuig, mert baromi nehéz!
Ígértem, hogy lemérem az Orion hangszórót. 1165 gramm
Kösz, már nem aktuális. Sikerült lemérnem és már az új gazdájánál van elvileg. Csomagolással volt kb 2800 gramm, szóval reális az 1165 gramm/db.
Sziasztok!
Megvan Magyari Béla-Rádiótechnikusok zsebkönyv, korlátlan mennyiségben! Ingyen Könyv djvu-olvasó Bárkinek,Bármikor!
Rádiótechnika, Ezermester újságjaimat Budapesten belül bárhol átadom. Van pár Magyar Elektronika szám is (80-as évek). Elképzelhető, hogy más elektronikai témájú újságom is van, de az újságokról nincs lista, mert nem csináltam, és már nem fogok. Mennyiségileg kb. két nagy szatyornyi, amiről összesen szó van. Állapotilag tűrhető kategória, én is használtan vettem, egyet vagy kettőt vettem csak újonnan. Kicsit talán porosak, de persze letörölgetem átadás előtt.
Számítástechnikai (PC) újságjaim is vannak, de azok gondolom senkit nem érdekelnek ezen a fórumon. Ha mégis, akkor jelezzétek. Elég sietős lenne, ezért ne privátot írjatok, ha kell újság. Köszi.
Szia!
Engem a Rádiótechnika, Ezermester és Magyar Elektronika számok érdekelnek. Valószínűleg pénteken a városban leszek. Ha én leszek a nyertes akkor a helyszint és időpontot privátban egyeztethetjük. Üdv.
Szia!
A maradék ujság érdekelne meg a számitástechnikai is ha meg van még. Köszi.
Nagyon örülök, hogy gazdára lelnek az újságjaim. Ráadásul a számítástechnikaik is.
A nem privátot úgy értettem, hogy ne csak oda, mert nem kapok róla értesítőt valamiért, itt meg látom, ha van reagálás. De amúgy mehet a privát. Időnként bénán fogalmazok, elnézést. Az újságokat meg nem akartam hiába átforgatni. Csak azért nem forgatom át, hogy végül egyik se kelljen senkinek. De így természetesen átforgatom, és holnap összeírom, hogy milyen további elektronikai témájú újságok vannak. És akkor oké lenne a péntek nekem, és privátban a továbbiakat. PC-s újságok tekintetében szerintem nem tudod mit vállaltál. Biztosan vannak köztük olyanok, amikből nemcsak egy példány van, mert csak összeharácsoltam az egészet, de a lista róluk az csak készülget(ett). És... szóval elképesztő a mennyiségük. Ember méretű oszlopból kettő. De inkább három. A gyűjtögetésüket 2003. körül hagytam abba, annál nem nagyon vannak frissebbek, néhány elvétve talán akad. Chip, PCWorld, Gamestar, Számítástechnika, Computer Panoráma, PC-X, Magyar PC Magazin, van pár CGA is, egy-két PC Welt, meg még tudom hogy van néhány cím, de át kell forgatnom, fejből ennyi ugrik be hirtelen. Az odaadásuk a kiterjedésük miatt... hát nem lesz túl egyszerű. Ha nem tántorítottalak el nagyon, akkor privátban megbeszélhetnénk a részleteket. Párotoknak jó szívvel ajánlgatnám a nem túl terjedelmes mennyiségű Magyar Konyha és Fakanál újságjaimat is. Néhány Burda és egyéb kézimunka újságom is van, de utóbbiakat lehet hogy megtartom, legalábbis párat belőlük biztosan. És kb. 10 éve elkezdtem gyűjtögetni a Szabad Föld újságokat is, de aztán leálltam velük. Na, azokról tudom, hogy a nap kicsit elszínezte őket. De mindegy is, Szabad Föld aztán tuti nem kellett senki másnak, csak nekem. Ha esetleg mégis, akkor jelezzétek. Holnap jelentkezem az átforgatás utáni pontos újságnevekkel. És köszönöm.
Sajnos lassan haladok az átforgatással, mert mindegyik oszlopba raktam mindenféléket. Válogatom, igyekszem. De a holnap emiatt biztosan nem fog összejönni. Remélem, hogy más nap is megfelel majd, és nem csinálom hiába.
A szabad föld nevű újság kiváló abalak pucolásra...
Hogy te milyen humoros vagy! A helyesírás hol marad? Az itt elvárás.
Ez az oldal nem magán levelezésre vajó
Jó lesz később is. Csak nem minden nap megyek a fővárosba. Egészen pontosan csak akkor, ha el nem kerülhetem.
Szabad földet én is kértem gyerekkoromban egy lapáttal az újságos standon, aztán futottam.
Magyar elektronika: 3 cm elígérve papus51-nek
Rádiótechnika: 5 cm elígérve papus51-nek Ezermester: 10 cm (az 1957-esek közül pár lapjának antikvárium (sárgás-szürkés) színe van) elígérve papus51-nek Hobby elektronika: 2 cm Sztereó: 3 cm 576 KByte: 14 cm Alaplap, Új alaplap vegyesen: 28 cm Byte, infoByte vegyesen: 4 cm CAD világ: 4 db CD games: 1 db CD panoráma: 3 db Chip: 136 cm CGA: 6 db Computer akt!v: 3 cm Computer panoráma: 28 cm Computer világ: 2 db Gamestar: 32 cm Internet kalauz: 19 cm Klikk: 2 cm Linux világ: 5 cm Magyar PC magazin: 6 cm PC format: 20 cm PC games, magyar: 3 cm PC games, német: 8 cm PC guru, CD guru vegyesen: 25 cm PC ultra: 5 cm PC Welt: 1 db PC World: 90 cm PC World, angol: 3 cm PC-X: 21 cm Playtime: 7 cm Számítástechnika: 5 cm számítástechnikai témájú, párpéldányos, német nyelvű újságok vegyesen: 5 cm Windows panoráma: 4 db Windows.hu: 2 cm ZED, PC ZED vegyesen: 4 cm Hagar: 1 db Berci: 1 db Furi, a fakopáncs: 1 db Flintstone család: 3 db Nils Holgersson: 3 db Fakanál, Extra fakanál vegyesen: 10 cm Magyar konyha: 15 cm recept témájú, párpéldányos újságok vegyesen: 7 cm Kerti kalendárium, Kertészet és szőlészet vegyesen: 3 cm Az ablaktisztító szakemberek szíveskedjenek megkímélni. A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2016
A Gamestarokért, PC Gurukért jelentkeznék. Más is érdekelne, de hagyok másokat is csemegézni.
Ha nem bánod, szeretném megvárni catpisti reagálását, mert ő jelentkezett előbb. Nekem személy szerint az lenne a lehető legjobb, ha részletekben adhatnám oda, amennyit egyszerre elbírok.
A 2cm-re (Hobbielektronika) jelentkeznék.
Igen, persze. Nem olvastam vissza, csak hirtelen láttam, na mondom lecsapok
Ma megkaptam befőttesüveg Ildikótól az újágokat. Mégegyszer köszönet érte.
Sziasztok
A képen látható használt rack szekrények és számítógépház ingyen vihető Csepelről. Postázni nem szeretném őket. 1. 16U, kulcs van hozzá 2. 8U, kulcs beletört, elvileg van hozzá másik, de nem próbáltam, a plexi kiesett, de megvan 3. 8U, kulcs van, hátul nyitott A számítógépház BTX szabványú, táp nélkül. Itt írjatok, ne privátot, mindenki lássa ha valamelyik "elkel".
Szia, az 1. számú szekrény érdekelne. Köszönöm.
Egy érdekes lehet nekem is, jobb lenne a 16os (ha esetleg lemondanak róla), de a nagy üveges 8as is jó.
Meddig kell elvinni? A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2016
Szia, nincs határidő, elteszem ha kell.
Üdv. Érdekelne mindegyik rack, de nemnagyon járok arrafelé, valahogy csak megoldjuk
Szia engem érdekelne a számitogép ház.
Szia, már csak a 3-as van meg, a másik kettőre van jelentkező. A méret és a súly miatt csak személyes átvétel lehetséges.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |