Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Helló
Az a kis ventilátor érdekelne ha még megvan. Üdv
Könyvek elvihetőek Kecskemétről:
Rózsa: digitális frekvenciamérők építése Ferenczi: elektronika otthonunkban Rózsa: amatőr mérőkészülékek építése Lóska: az egyátmenetű tranzisztor Lengyel: Analó IC zsebkönyv Noel: Digitális áramkörök és rendszerek V.L.Silo: analóg integrált áramkörök rádiókészülékekben Ferenczi: feszültségstabilizátorok, akkumulátortöltők Sipos: rádiókészülékek és hangerősítők építése Magyari: Elektroncső atlasz Lambert: Tirisztor-atlasz K.Pawluk: Lineáris villamos motorok Aki jön jön, aki nem nem... nem szívesen állok sorba a postán.
Szia!
Lecsapnék pár könyvre, de nem járok mostanában arrafele, így szervezkednem kell az elhozás tekintetében. Amit elhoz(at)nék: Rózsa: digitális frekvenciamérők építése Rózsa: amatőr mérőkészülékek építése V.L.Silo: analóg integrált áramkörök rádiókészülékekben Ferenczi: feszültségstabilizátorok, akkumulátortöltők Sipos: rádiókészülékek és hangerősítők építése Köszi! A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2016
Szia!
A maradék érdekelne, az öcsémék délután mennek Ceglédre, elhozatnám velük, ha adsz egy címet. Köszi.
Sziasztok!
Vihető: Panasonic TV, haldokló képcsővel, HP laseJetr III nyomtató, sok éve üzemen kívül, de üzemképesen lett eltéve, TM3401 CRT monitor, nem tudom, hogy műkodik-e. A méretek miatt posta szóba sem jöhet, el kell jönni érte Pesterzsébetre ( XX. ker. )
Jún. 25-n 11 és dél között ott leszek Erzsébeten. Ha jó az időpont, priviben írok címet.
A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2016
Catpisti gyorsabb volt. Ha meghagy valamit, majd jelzem.
Tiszteletem ha a nyomtató lemondásra kerül érdekelne
Sziasztok! Ingyen elvihető 2 db 72cm-es tv. Egy Philips és egy Orion. Táphibás mind a kettő. Én nem tudok/akarok foglalkozni velük. Ha valakinek kell viheti őket. Távkapcsolók sajnos nincsenek.
Helló! Merre vannak helyileg?
Commodore kedvelők sorakozó!!!
MPS 801-es nyomtató és egy Blue Chip Floppy meghajtó ingyen elvihető. Tesztelt működőképes darabok. Foxpost, Posta, bármi játszik. Költségeket én állom. A dobozban van még néhány ketyere. Ez legyen meglepetés. Mindezeket ingyen odaadom. De csak Commodore kedvelőknek gyűjteménybe. Kérlek, hogy ne privátban hanem itt jelentkezzetek. Üdv.: Jani
Szia!
Esetlegesen másodikként érdekelnének. Üdv,
Most számomra nem a gyorsaság, hanem a fanatizmus volt az elsődleges.
Így Leraz viszi. (Igazából Dolargaan). Tudom, hogy nála megfelelő helyen lesz.
Akkor most : ki-kivel van, ki-mit visz?
Idézet: „Így Leraz viszi. (Igazából Dolargaan).” Harapódzik a duplareg De ha így rákérdeztél, én Janival vagyok, mert rendes srác Idézet: „Harapódzik a duplareg” Ezt miből szűrted le? Valami konkrétum?
Semmi duplareg vagy ilyesmi. Dolargaan. Önzetlenül segített Leraznak is és nekem is.
Leraz neki "stoppolta". Mert ős is rá gondolt. Ennyi. A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2016
"én Janival vagyok, mert rendes srác". Köszönöm. Igyekszem...
RFT AO 201-es kis oszcilloszkóp elvihető Kecskemétről, bekapcsoltam, elég érdekes "visszahajló karakterisztikájú" a kép, szerintem kondicserés (háááát nem 2 éves...anno ilyenen tanultam), személyesen, nem igen szeretek sorban állni a postán. (1 csomag ajándék chips jól jönne érte...de ha nem, akkor nem). Érdeklődéseket légyszi' ide, ne legyen vita az elsőbbségről.
Helló! Érdekelne!
Írok pü-t!
Szia!
Ha valami okból mégis megmaradna, akkor engem is érdekelne.
Tiéd a pálya!
Köszönöm.
Sziasztok!
Ingyen vihető az alábbi cucc,tudom nem sok érő de hát ha jó lesz valakinek. Csak személyesen Békéscsabán,bocsi de nem akarok postázni! 2db lamináló fűtőbetét,egy 24 voltos villanymotor,ajtózár mágnes. 2db antenna,régi sony ericsson telefonon volt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |