Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
ez a fő könyvtár c:\Program Files (x86)\Sprint-Layout60\
a csatolt képen pedig ami benne van Makros könyvtár c:\Users\Public\Documents\Layout60\ a csatolt képen pedig ami benne van
Sziasztok!
Kész nyáktervet lehet valahogy másolni és többet kinyomtatni egy oldalra? A nyomtatásnál hiába kattintottam a másolásra, csak vágólapra helyezte, de beilleszteni már nem engedte.
Lehet. A kész nyáktervedet Ctrl A-val kijelölöd, majd elmented komponensként. Ezután mint egy alkatrészt annyi példányban teszed fel, amennyiben szeretnéd.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2016
Nyomtatásnál válaszd a "Tile..." vagy magyarban a "Mozaik..." lehetőséget, és add meg hogy egy oldalra hány darab panel legyen nyomtatva.
Ez jó, köszi.
Ozotyo: ez is jó, így még egyszerűbb. A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2016
Sziasztok!
Egy smd-t tervezek, és nem akarom hogy tükrözze az ic-ket. Honnan tudhatom meg hogy mit csináltam? Segítséget előre is köszönöm!
Esetleg pillants a monitorra. Ott látszik mit csináltál.
Másik fóliára kell tenni.
Helló
SMD egyik felét beakarom olvasztani a teliföldbe. Hogyan tudom szétválasztani a két felét?
"ALT" gomb + amelyik felére rákattintasz !!!
Kösz a seggítséget,
Arra lettem volna kíváncsi hogy hogy fog kinézni ha kinyomtatom, illetve melyik oldalra tükröz majd.
Sziasztok!
Megint van egy kérdésem. Hogyan kell beállítani, hogy amikor az autoroute összekötőt használom pontosan illessze a padakra a vonalat, és ne oldalra mellé a másik pad közelébe?
Akár a "tervező" ablakban, akár a nyomtatómenü ablakában, tetszőelegesen kapcsolgathatod a rétegeket. Ezzel könnyen elérhető, hogy akár csak egyetlen réteg látszódjék.
Ezen kívül, a bal oldali menüben van egy fényképezőgép ikon, ami szintén az elkészült panel képét igyekszik neked bemutatni, lehetőséget adva az oldal kiválasztására.
Köszönöm.
Talán a súgó menüt használnád és ott le van írva minden !!!
Ezt a magyar nyelvű súgót honnan lehet letölteni? Ingyenes?
itt van a hozzászólásod felett a leírása !!!
nekem a google a barátom ..... keresni, keresni, keresni. ...
Nem arra gondoltam, hanem amit mutattál a program beépített magyarosított súgóját.
A legegyszerűbb ez lenne: ki szerkesztené meg a nyák lapot ... küldöm a kapcsolási rajzot hozzá !!!
Magyar programhoz magyar súgó van ... de a fentiben is benne van !!! ráadásul mutatja, hogy van angolul írva ...
A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2016
Sziasztok!
Szeretnék létrehozni egy zónát a C1 rétegen ahol már van szöveg. Ha a szövegre teszem a zónát akkor kitakarja a szöveget. Hogyan lehet megoldani, hogy a zóna a szöveg mögé kerüljön?
C1 réteg hol van?
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2016
a kérdésre gondoltam. Áthelyezés egy másik rétegre, vagy a szöveg törlése először, majd újra beírása és az adott rétegen a zóna előtt lesz a szöveg(.)
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2016
Nem értem, hogy mire gondolsz.
3 réteget használok: C1, S1, O, ebből nyomtatáskor csak a C1 réteget szoktam kinyomtatni. Olyat szeretnék mint a teliföld esetében, ott hogyha van egy szöveg akkor ha körbevágom attól még a szöveg ott marad. Itt azt szeretném, hogy csinálok egy zónát amibe bele szeretnék tenni egy szöveget, a szöveg körül kis körbevágással hogy látható legyen a szöveg. |
Bejelentkezés
Hirdetés |