Fórum témák
» Több friss téma |
Ez úgy néz ki mint két szembefordított Zener dióda!
De az ezköz neve Transil, magyarul nem tudom, hogy hogyan hívják. Gondolom ez egy olyan eszköz lehet ami sem + sem - írányba nem enged egy bizonyos feszültségnél nagyobbat az IC bemenetére.
Supressor dióda?????Nem használtam még ilyet!! És akkor milyen irányban kell beforrasztani??
Elvileg tökmindegy ha a kapcsolásból indulunk ki.
Márcsak azért mert a hqvideo-s belinkelésnél van rajzjele is de az nemolyan mint itt.
ha jól megnézed... hmmm
2 fajta a hqvideos bidir vagy undir bipoláris vagy unpoláris ?? p6ke*** transil adatlap csatiban..
az NEM transil !!!!!
az TRISIL [pic]http://www.st.com/stonline/products/families/discretes/protect/over...s1.gif[/pic] lap alja kezd érdekes lenni a dolog
És akkor a rajzom szerint nekem vajon milyen kell???
a kapcs rajzon transil van.
a te linkedben meg a lap tetején is transil van, a lap alján meg trisil! Na akkor most mi micsoda???
én, mint egy kezdő segíti az elektronikai mester nah ez már vmi , csak már nem tom mivan.. me trisilt nem találtam hőőő.. peddig gugli a barátom..
trisil van a rajzodon, és transil van alkatrésznek irva ezt addja vki össze, ehhez mán én télleg kevés vok :wilting: transil - trisil
Tehát a témáról a következő konzekvenciákat lehet levonni
1:Ez a valami nem 6.8V-os Zener! 2:A kapcsolás anyagjegyzéke el van ba**va! 3:A rajzjel megfelel a trisilnek! 4:Márcsak az a kérdés ismerik-e ezt az alkatrész Debrecenbe
csináltam hozzá nyákot és beültetési oldalt együtt ahogy kell
itt találod meg transil 6.8v és akko sztem undir -est hőőő ?
Szerintem a kapcsolásba transil kell csak a rajzon rossza a jelölés.
A trisil-nek meg elég fura a karakterisztikája ahogy néztem. azt nem tudom mire lehetne használni... Ezt lefordítaná valaki? akkor talán okosabbak lennénk a trisil terén: The Trisil is a crowbar device which switches on when overvoltages rise up to the breakover voltage (ąVBO).
óóó de kedves vagy
Én is csináltam hozzácsak az enyémet így hívják!!
Tehát akkor transil!Akkor csak nem mindegy hogy forraszom be. Utánna kell akkor néznem majd hogy hogyan is működik ez az alkatrész.Mit is csinál!:yes:
Magyarul ez a valami arra jó hogy ha 6.8V-nál nagyobb fesz. véletlenül viszaugat akkor levezeti gnd-re?!
Ahha! akkor a transil meg csak levágja a feszt úgy mint a Zener.
Nah már ennyivel is okosabbak vagyunk....
zavar szűrő
de ezért nem kellet volna új témát nyítni, létezik olyan topik hogy "Ez milyen alkatrész?" üdv
Ez egy kettős fojtótekercs, amit hálózati zavarszűrőnek használnak úgy, hogy a bejövő váltakozóáramú táp mindkét vezetékével sorbakötik, előtte,utána van még 1-1 kondi. Az induktivitás értékét nem látni, de 2x2,5 től 2x 20mH-ig láttam ebben a kivitelben.
omron
g6gn-2d-fn 24VDC a fenti reléről kellene adatlap vagy valami mer semmit nem találok róla köszi
:yes:
ez lenne, de ez nekem nem jó , mert csak 0.5 A -t bír kapcsolni, ha jól vettem ki az adatlapból..
Ahha! és ez?
mivel 2 db ilyen omron g6gn relém van így ezekkel az adatlapokkal nem tok mit kezdeni.
majd vasárnap bolhapiacon nézek relét, 1 papinak mindig van láda számra.. meg ólcson is adja, csak válogatni kell azért kösz
Ok! Szívesen. Azthittem még nem vetted meg a reléket azért raktam be a két adatlapot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |