Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Lapozás: OK   143 / 213
(#) xitibi válasza xitibi hozzászólására (») Aug 7, 2016 / 1

Köszönöm mindenkinek
(#) efraim válasza Zsarka hozzászólására (») Aug 8, 2016 /

Wine alatt fut nekem is
(#) Kari55 hozzászólása Aug 9, 2016 /

Sziasztok!

Milyen azonosítót kér a magyar verzió? Ezt eddig nem kérte.
Köszi.
(#) Kari55 hozzászólása Aug 9, 2016 /

Bocs, lemaradt a kép...

SP_hu.gif

(#) Alkotó válasza Kari55 hozzászólására (») Aug 9, 2016 /

Van ott még egy update program is, amit ha közben elindítasz, akkor beír ide neked egy kódot, amit a legális verziódból varázsol elő. (Nekem is elmondta a szerző, nem magamtól jöttem rá, de a leírásban is olvashatod a képernyőn.)
(#) Kari55 válasza Alkotó hozzászólására (») Aug 9, 2016 /

Köszi, úgy sikerült, hogy betettem a virtuális meghajtóba az SP iso fájlt és futtattam az AutoUpdate_hu.exe fájlt.
Most jó.
(#) Kari55 hozzászólása Aug 12, 2016 /

Szervusztok.

Rá nézne valaki a nyáktervemre, hogy megfelel-e a kapcsolási rajznak? (mellékletek)
A 3 voltos elem nincs rajta.

Köszönöm
(#) kokozo válasza Kari55 hozzászólására (») Aug 12, 2016 /

Szia!
Pár kérdés.. tápcsatlakozó nem kell? Zavarszűrő kondik? Vezetővastagságok biztos jók lesznek? Miért kell ilyen nagy lábszámú kontroller ilyen egyszerű feladatra? DS elem nélkül biztos elindul?
Szerintem, ha el is indul nagyon zavarérzékeny lesz, nehezen kivitelezhető nyákkal, nehezen javítható és pazarló erőforrású.
(#) Kari55 válasza kokozo hozzászólására (») Aug 12, 2016 /

Szia.
Ezt a rajzot találtam és ez a mikrokontrollerem van.
A táp csatlakozó és a szűrő kondik valóban lemaradtak, ezeket pótolom.

Amúgy a nyákterv működőképes lehet?
Köszönöm az észrevételeket.
(#) Kari55 válasza kokozo hozzászólására (») Aug 12, 2016 /

Amúgy a próba/dugdosós panelen működik, csak a nyáktervre voltam kíváncsi, hogy jól csináltam-e.
Köszönöm.
(#) layout hozzászólása Aug 23, 2016 /

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem a Sprint Layout 6.0-val kapcsolatban,hogy hogyan tudok képet pontosabban egy kis logót beilleszteni a nyáktervbe?
Ha lehetséges akkor milyen formátumot fogad el a program?
Természetesen ha lehetséges,utána olvastam a két program leírásban amit Alkoto jóvoltából meg is találtam,de én nem találtam erre utaló információt!

Előre is köszönöm a tanácsokat és a segítséget!
(#) steelbird válasza layout hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Hello.
Konvertáld át gerberbe a képet és próbáld meg úgy importálni.
(#) Ge Lee válasza layout hozzászólására (») Aug 23, 2016 / 1

A hatost nem használom, de ebben is működik ami az ötösben. Bármilyen képet be tudsz illeszteni, az a lényeg hogy a formátuma bmp legyen.

sl6_pic.jpg

(#) layout válasza Ge Lee hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Értem annyi lenne még a kérdésem,hogy csak simán vágólapról megy a beillesztés, vagy valamelyik könyvtárba kell betenni és onnan beilleszteni a programból?
(#) layout válasza steelbird hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Megpróbálom ezt a verziót is!
(#) layout válasza layout hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Közben megtaláltam hogyan is kell beilleszteni,elsőnek azért nem találtam mert nekem angol verzióm van fenn a gépen!

Névtelen.png

(#) zenebolond válasza layout hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Erre kíváncsi vagyok én is.
(#) layout válasza zenebolond hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Csatolom a képet hol találod meg a programban!
Amikor megnyitod az SL-el a képet előtte tudod méretre igazítani úgy ,hogy számodra megfeleljen!
(#) zenebolond válasza layout hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Szia! Így már meg is találtam. Nekem magyar így könnyebb volt.
(#) layout válasza zenebolond hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Sok sikert hozzá
Szerintem is hasznos funkció csak én most egy DWG fájlal szenvedek rendesen mert nem tudom konvertálni az SL számára!
(#) Alkotó válasza layout hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Ez csak jelentős megszorításokkal lesz alkalmas logónak. Ez inkább képbeszúrás a panel alá, aminek általában egészen más funkciója van, de mint lehetőség valóban elérhető.
Az igazi logó része a panelnek, egyenértékű objektum az alkatrészekkel. Ha akarod kikerülöd a telefölddel, ha akarod beolvasztod valamibe, azaz gerberré konvertálható. A beillesztett kép nem ilyen.
(#) layout válasza Alkotó hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Értem és köszönöm válaszodat,de ettől függetlenül nem tudom konvertálni a dwg formátumot gerber formátumba a logó beillesztése végett!Próbáltam már egy pár programmal de nem sikerült!
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2016
(#) Alkotó válasza layout hozzászólására (») Aug 23, 2016 /

Talán niedziella említett valamilyen megoldást erre régebben. Ha jól emlékszem nem DWG-ből konvertált hanem tettszőleges BMP-ből, de a DWG-ből lehet BMP-t csinálni.
Erre nézelődj
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2016
(#) braner hozzászólása Aug 28, 2016 /

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a teleföld miért lesz szürke bmp exportálás után?Tud valaki megoldást erre?
Pedig fekete fehérbe mentem le.
Szép napot

minta.jpg

(#) Pioneer válasza braner hozzászólására (») Aug 28, 2016 /

A válasz nagyon egyszerű, a teleföld alapból világosabb színű mint a vezetősáv. Nem értem mit szeretnél a BMP-vel, nem alkalmas nyákgyártáshoz.
(#) braner válasza Pioneer hozzászólására (») Aug 28, 2016 /

Megoldódott.
Állítottam a gammán nyomtató beállításban.
Csak azért gondoltam bmp fájlokra, mert ha több kisebb nyákot szeretnék készíteni egyszerre fel tudom rakni őket A4-es méretre.Így egy pausszal és egy nyomtatással megvan oldva.
Üdv
(#) Travolta válasza braner hozzászólására (») Aug 28, 2016 /

Idézet:
„Csak azért gondoltam bmp fájlokra, mert ha több kisebb nyákot szeretnék készíteni egyszerre fel tudom rakni őket A4-es méretre.”

Ezt az SP alapból tudja.
(#) Pioneer válasza braner hozzászólására (») Aug 28, 2016 /

Ahogy Travolta írta, a SP alapból tudja.

tile.jpg

(#) braner válasza Pioneer hozzászólására (») Aug 28, 2016 /

Félreértés történt.
Nem egy nyákot szeretnék kinyomtatni több példányban, hanem több panelt amik eltérő méretüek.
Üdv
(#) Travolta válasza braner hozzászólására (») Aug 28, 2016 / 1

Azt is tudja. Makroként kell elmenteni a kész nyákterveket, és egy új munkalapra betenni őket.
Következő: »»   143 / 213
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem