Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Holnap megpakolok egy dobozt és teszek fel képeket.
De nem csak egy dobozzal lesz...
OK!
Köszönöm!
8db külső-belső menetes gumibak és 6db állítható láb elvihető. Munkaidőben akár Diósdról, egyeztetett időpontban Budapestről, XV. kerületből.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2016
Diosd Ott laktunk, mielott kikoltoztunk.
Szia,
A maradék érdekelne, ha Temela megelégszik egy dobozzal, vagy ha a posta nem jönne össze számára.
Szia!
Engem érdekelne, XV. ker-be érte tudnék menni. üdv.
Szerintem jut mindkettőtöknek.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2016
Itt van pár kép, szerintem meg tudtok osztozni rajta.
Előnyben részesíteném, ha valaki érte jönne és nem kéne postázni.
Ha egy kevés marad,és mégis postázol akkor én is feliratkoznék!
Pontosan milyen gép érdekel?
Milyen panelek érdekelnek, mert akkor teszek félre...
8 bit kategóriából (1980-as évek) mindenféle. Maradványa is akár,lehet komplett,hibás,vagy akár 1-2 ic is csak.
Munkaidőben Árpád híd, este 15.ker ha személyesen szeretnéd.
Van XT alaplapom. Lehet van hozzávaló Hercules is. Azt hiszem az még 8 bites. Az AT 16 bites.
Szia! HA lenne mégegy ilyen dobozzal, engem is érdekelne. Papa a 8. kerületbe lakik. Elküldeném érte.
Egy típust meg tudnál velem privátban osztani?
Alaplap típusra gondolsz?
Igen,és akkor gyorsan utána nézek.
Szia van egy panel ami engem érdekel meg tudnád mondani hogy mi az?
Ez?
Egy videó front panel.
Ez a doboz úgyis púpozva van, szét kell dobnom legalább 2 felé.
Fogalmam sincs. Annyit tudok róla "IBM XT kompatibilis" alaplap Talán taivani gyártmány.
NEmszeretnék máselé betolakodni. Ha akadna még fél ilyen dobozzal szivesen elfogadnám.
Lesz még, csak mára feladtam a szelektálást.
Szia!
Érdekelnének olyan panelok amin hűtőbordák vannak (akár csak maga a hűtőbordák)
Vannak csak bordák is...
Csak az még nincs szétválogatva. Köztük pl. Videóton Orpheus/Prometheus hűtőbordák is.
Képeket kaphatok? Érdekelne a masina.
Meg kell keressem. Garázs, padlás, műhely, munkahely.
Értem,akkor majd privátban folytatjuk a többit,amikor aktuális.
Oké, érdekelne majd belőlük pár darab, köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |