Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
"Bizonyos rövidítésekkel egyetértek, nekem az "szvsz" vagy az "akku" elfogadható, de keskeny a határ és ha nem érzed, inkább írd le rendesen." Nem vagyok idős, most töltöttem a 17et. Egy bajom volt-van, nem chetteltem soha (régebben egyáltalán, most csak MSN, de ott is egyszerre csak egy valakivel beszélek). Mire rájöttem, mit takar a "topic", "szvsz", stb. kifejezések illetve rövidítések, hát elmúlt két-három hónap olvasgatással. De legyen valami fejlesztő is. Nem ártana az elfogadott, és használt rövidítéseket összeírni, mert nem minden logikus mindenkinek. Be lehet tenni a HE/help részbe. Vagy csak én vagyok lemeradott az ilyen "trendi" dolgokban? Az XD-re is kellett pár hét, hogy rájöjek arra, mi. A LOLra ne is mondjam, odáig eljutottam, hogy nevetést takar Üdv. Tóbi
Alapvetően minden a lustaságra vezethető vissza... egyeseknél ez korábban olyan súlyos mértékű volt, hogy nem bírták/nem volt annyi erő az ujjukban, hogy értelmesen leírják pl. azt a mondatot, hogy:
"Hű, most annyira megnevettettél, hogy mindárt kiesik a szemem!" vagy "Hű, de vicceset mondtál/mutattál!" Ehelyett megszületett egy gyökér, gusztustalan, megmagyarázhatatlanul irritáló kifejezés, a LOL. Ennél már csak az a hátborzongatóbb/ökölszorítóbb dolog, amikor valaki mindennapi beszédben, szóban használja a LOL-t
Amúgy a LOL-t én sem szeretem. Olyan értelmetlen.
KTobi: én is így vagyok, csak án most 6.-án lettem 18, és nekem kb fél éve van netem, én sem tudtam hogy mit jelent pl. az XD meg az ilyesmi.
Vagy a ROFL szót használó ember. keressetek rá googlin, érdekes képeket ad be első találtanak
Egyébként van, aki ebből sportot űz. pl. ezt kapom msn-en: Hja,thx, azé nm. am pill. és re! (ha kell lefordítom)
"Hja,thx, azé nm. am pill. és re!"
Ez mmmi? Mert ezt télleg' nem értem.
Hát ja (igen), Thanks (köszönöm szépen), azért nincs mit. amúgy pill (várj egy picit) és re (visszajövök). kb ennyi
de van még ezen kívül rengeteg hasonló rövidítés. teljesen feleslegesek!
Na épp ez az hogy felesleges. De engem már azért elkezdtek "piszkálni" hogy a király-t kiráj'-nak írtam.
Ezt meg lehet érteniii. Nem? Vagyis én nem vagyok olyan "súlyos eset" mint az idézett rövidített mondat-féleség. Én még a hogy-ot sem h-nak írom. Ezért nem értettem. Nekem is van egy MSN-partnerem aki úgy köszön hogy "hey". Hát mi ez?... Deja-vu-m van úgyhogy off-off... nem offolok többet
Mindig rosszra gondoltok, én nem diákként teszem fel a FF-t hanem tanárként. Mivel az előző lelépett az összes jelszóval, nekem meg nincs időm ezzel foglalkozni. Az önkormányzat rendszergazdája meg, akinek a dolga lenne, az meg három hónapja megigérte, hogy holnapra feltöri a gépeket, azóta se láttam. Gondolom a fizuját azért felveszi.
Tehát, minden olyan pogit felrakok, amit nem kell telepíteni. Nem is hinnétek mennyi ilyen van! Sajnos a vírusokat sincs jogom leírtani Lassan de biztosan ők győznek Nekik mindenhez van joguk...
Ezer elnézést. Gondolom akkor Te is így vagy a rendszerrel mint más Gazdik, Tanárok,..
Szerintem írd le milyen rendszer, Szerver/Domain van a gépeken, s talán tudok segíteni a jelszavaknál. (A többit, komolyabb felét már provátban)
Idézet: „Vajon kinek éri ez meg?” Ezek open-source szoftverek, tehát tekinthetjük úgy, hogy hobbiként fejlesztik a FF-ot. Tehát ez valami olyasmi, mint amikor már nem férsz el a különböző erőlködőktől, de újra és újra belefogsz egy új erősítő építésébe. :yes: Egyébként sok fizetős szoftverben is vannak licenszelt nyílt forrású részek, ezekért kapnak a fejlesztők pénzt. Plusz vannak támogatók, akik szponzorálják a feljesztést, cserébe pedig valamit beépítenek a fejlesztők (pl. google toolbar). Egyébként az M$ a másik véglet, nem hiszem el, hogy egy 40k-ért eladott oprendszert reális árnak neveznek (egy gyengébb vas ára!).
XP feltörésére már elég felhasználóbarát megoldások vannak, emlékeim szerint az UHU Linux egyik rejtett bootkapcsolója elindítja a password recovery módot. De természetesen lehet találni százszámra hasonló programokat.
Bár szerintem hasonló esetban célszerűbb leírtani az előző oprendszert a gépekről és egy tiszta rendszert felrakni. Emergency Boot CD
Azt hiszem megadtad a választ: A Fire Fox-t a google szponzorálja, azért ilyen jó. Mert, ezt pusztán hobbiból nem lehet megcsinálni!
Köszi a tippet! A baj, hogy ez nem az én feladatom lenne, és 15 gépre nem fogom újratelepíteni évközben a WinXp-t. Majd nyáron. Nekem pont elég az órákat megtartani
Nem azért, hogy bele szóljak Kovidivi, de a re az nem azt jelenti h visszajövök, hanem azt hogy elmentem és most már itt vagyok, vissza jöttem(újRA itt) :yes:
nem szólsz bele attól függ, hogy ki hogyan használja. havernál ezt jelenti, nálad meg azt. egyébként meg az angol RE előtagból következik. pl: REload- ÚJRAtölt... nézőpont kérdése. Most nézem, hogy első hsz-ed meg azt is, hogy ki írja
hát igen, még csak gólya vagyok de szerintem az is maradok
nem is vagy gólyahanem kutyade ezt nem itt kéne megbeszélnünk egyékbént meg szerelem a kocsit...
Basszus Topikám!
Mire megcsináltam a mobilból a csengőt az okostojásnak, már zároltad is a témát. Csatolom a képet, persze semmi köze az elektronikához. Na jó, ráadásul gagyi is... Oda jó lett volna, a hülye kérdéshez, hülye válasznak...
Aranyos az avatarod!
Üdv itt, a fórumban! Végre ismét a gyengébb nemből!
"gyengébb nemből"
Átfogalmazva, gondolom Te arra gondoltál, hogy ritkábban frodulnak itt meg lányok, nők, hölgyek,..
Igen, Őket szokásos úriemberek között a "gyenégg nem"-ként emlegetni...
egyébként én csak hallottam hírét, hogy itt sok érdekes témáról van szó és felkeltette az érdeklődésemet.
Kétszeres üdvözlet jár azon hölgyeknek, akik "puszta" érdeklődésből jönnek az oldalra, nem pedig csak azért, mert tegnap délután meghalt a tévéjük, és hátha valaki távgyógyítani tudná...
Sziasztok!
Nem találom azt a hozzászólást amiben Topi majster ajánlott egy ingyenes médialejátszó progit, ami mindent lejátszik. Segítene valaki? Köszi.
Helló
Most töltöttem le a Firefox legújabb változatát és nagyon jó. A kettes nekem nagyon be volt lassulva, nem is nagyon szerettem emiatt. De ez nagyon jó. Igaz még csak béta verzió, de sokkal jobb. Ez már megjeleníti a képeket a hozzászólásokban és ha rákattintok valamire nem kell fél percet várnom, hogy bejöjjön. Ja csak az nem jó benne, hogy nem látszik rendesen a válasz küldése ablak, kézzel lentebb kell húzni, mert nem igazítja magától mint a kettő, azért ezt még elnézem, mivel csak béta. Abban valamit elszúrtak nagyon, mert olyan lassan jött be minden lap, hogy néha már idegesítő volt. Mint a betárcsázós netnél, kellett egy jó fél perc mire bejött valami. Képnél kellett egy perc is, ebben meg rákattintok egy linkre és már nézhetem is.
Hy!
Én is tapasztaltam, hogy mintha lassú lenne a firefox... most töltöm le a legújabb verzióját.... Köszi modik a Viccek mókás történetek topic szerkesztését! |
Bejelentkezés
Hirdetés |