Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   54 / 3607
(#) KTobi válasza Dudus hozzászólására (») Márc 19, 2008 /

Szia!

"Bizonyos rövidítésekkel egyetértek, nekem az "szvsz" vagy az "akku" elfogadható, de keskeny a határ és ha nem érzed, inkább írd le rendesen."

Nem vagyok idős, most töltöttem a 17et. Egy bajom volt-van, nem chetteltem soha (régebben egyáltalán, most csak MSN, de ott is egyszerre csak egy valakivel beszélek). Mire rájöttem, mit takar a "topic", "szvsz", stb. kifejezések illetve rövidítések, hát elmúlt két-három hónap olvasgatással. De legyen valami fejlesztő is. Nem ártana az elfogadott, és használt rövidítéseket összeírni, mert nem minden logikus mindenkinek. Be lehet tenni a HE/help részbe.

Vagy csak én vagyok lemeradott az ilyen "trendi" dolgokban? Az XD-re is kellett pár hét, hogy rájöjek arra, mi. A LOLra ne is mondjam, odáig eljutottam, hogy nevetést takar

Üdv. Tóbi
(#) Norberto válasza KTobi hozzászólására (») Márc 19, 2008 /

Alapvetően minden a lustaságra vezethető vissza... egyeseknél ez korábban olyan súlyos mértékű volt, hogy nem bírták/nem volt annyi erő az ujjukban, hogy értelmesen leírják pl. azt a mondatot, hogy:

"Hű, most annyira megnevettettél, hogy mindárt kiesik a szemem!"

vagy

"Hű, de vicceset mondtál/mutattál!"

Ehelyett megszületett egy gyökér, gusztustalan, megmagyarázhatatlanul irritáló kifejezés, a LOL. Ennél már csak az a hátborzongatóbb/ökölszorítóbb dolog, amikor valaki mindennapi beszédben, szóban használja a LOL-t
(#) vtsoftware válasza Norberto hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Amúgy a LOL-t én sem szeretem. Olyan értelmetlen.
KTobi: én is így vagyok, csak án most 6.-án lettem 18, és nekem kb fél éve van netem, én sem tudtam hogy mit jelent pl. az XD meg az ilyesmi.
(#) Kovidivi válasza Norberto hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Vagy a ROFL szót használó ember. keressetek rá googlin, érdekes képeket ad be első találtanak
Egyébként van, aki ebből sportot űz. pl. ezt kapom msn-en: Hja,thx, azé nm. am pill. és re! (ha kell lefordítom)
(#) vtsoftware válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

"Hja,thx, azé nm. am pill. és re!"
Ez mmmi? Mert ezt télleg' nem értem.
(#) Kovidivi válasza vtsoftware hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Hát ja (igen), Thanks (köszönöm szépen), azért nincs mit. amúgy pill (várj egy picit) és re (visszajövök). kb ennyi
de van még ezen kívül rengeteg hasonló rövidítés. teljesen feleslegesek!
(#) vtsoftware válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Na épp ez az hogy felesleges. De engem már azért elkezdtek "piszkálni" hogy a király-t kiráj'-nak írtam.
Ezt meg lehet érteniii. Nem?
Vagyis én nem vagyok olyan "súlyos eset" mint az idézett rövidített mondat-féleség. Én még a hogy-ot sem h-nak írom. Ezért nem értettem.
Nekem is van egy MSN-partnerem aki úgy köszön hogy "hey". Hát mi ez?...

Deja-vu-m van úgyhogy off-off... nem offolok többet
(#) kaszarobert válasza Norberto hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Mindig rosszra gondoltok, én nem diákként teszem fel a FF-t hanem tanárként. Mivel az előző lelépett az összes jelszóval, nekem meg nincs időm ezzel foglalkozni. Az önkormányzat rendszergazdája meg, akinek a dolga lenne, az meg három hónapja megigérte, hogy holnapra feltöri a gépeket, azóta se láttam. Gondolom a fizuját azért felveszi.

Tehát, minden olyan pogit felrakok, amit nem kell telepíteni. Nem is hinnétek mennyi ilyen van!

Sajnos a vírusokat sincs jogom leírtani
Lassan de biztosan ők győznek
Nekik mindenhez van joguk...
(#) valve válasza kaszarobert hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Ezer elnézést. Gondolom akkor Te is így vagy a rendszerrel mint más Gazdik, Tanárok,..
Szerintem írd le milyen rendszer, Szerver/Domain van a gépeken, s talán tudok segíteni a jelszavaknál.
(A többit, komolyabb felét már provátban)
(#) lgyk válasza kaszarobert hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Idézet:
„Vajon kinek éri ez meg?”

Ezek open-source szoftverek, tehát tekinthetjük úgy, hogy hobbiként fejlesztik a FF-ot. Tehát ez valami olyasmi, mint amikor már nem férsz el a különböző erőlködőktől, de újra és újra belefogsz egy új erősítő építésébe. :yes: Egyébként sok fizetős szoftverben is vannak licenszelt nyílt forrású részek, ezekért kapnak a fejlesztők pénzt. Plusz vannak támogatók, akik szponzorálják a feljesztést, cserébe pedig valamit beépítenek a fejlesztők (pl. google toolbar).

Egyébként az M$ a másik véglet, nem hiszem el, hogy egy 40k-ért eladott oprendszert reális árnak neveznek (egy gyengébb vas ára!).
(#) lgyk válasza kaszarobert hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

XP feltörésére már elég felhasználóbarát megoldások vannak, emlékeim szerint az UHU Linux egyik rejtett bootkapcsolója elindítja a password recovery módot. De természetesen lehet találni százszámra hasonló programokat.

Bár szerintem hasonló esetban célszerűbb leírtani az előző oprendszert a gépekről és egy tiszta rendszert felrakni.

Emergency Boot CD
(#) kaszarobert válasza lgyk hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Azt hiszem megadtad a választ: A Fire Fox-t a google szponzorálja, azért ilyen jó. Mert, ezt pusztán hobbiból nem lehet megcsinálni!
(#) kaszarobert válasza lgyk hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Köszi a tippet! A baj, hogy ez nem az én feladatom lenne, és 15 gépre nem fogom újratelepíteni évközben a WinXp-t. Majd nyáron. Nekem pont elég az órákat megtartani
(#) zsezsa válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Nem azért, hogy bele szóljak Kovidivi, de a re az nem azt jelenti h visszajövök, hanem azt hogy elmentem és most már itt vagyok, vissza jöttem(újRA itt) :yes:
(#) Kovidivi válasza zsezsa hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

nem szólsz bele attól függ, hogy ki hogyan használja. havernál ezt jelenti, nálad meg azt. egyébként meg az angol RE előtagból következik. pl: REload- ÚJRAtölt... nézőpont kérdése. Most nézem, hogy első hsz-ed meg azt is, hogy ki írja
(#) zsezsa válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

hát igen, még csak gólya vagyok de szerintem az is maradok
(#) Kovidivi válasza zsezsa hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

nem is vagy gólyahanem kutyade ezt nem itt kéne megbeszélnünk egyékbént meg szerelem a kocsit...
(#) googa hozzászólása Márc 20, 2008 /

Basszus Topikám!

Mire megcsináltam a mobilból a csengőt az okostojásnak, már zároltad is a témát. Csatolom a képet, persze semmi köze az elektronikához.
Na jó, ráadásul gagyi is... Oda jó lett volna, a hülye kérdéshez, hülye válasznak...

nokia.JPG

(#) Topi válasza googa hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Ez nagy lett!
(#) Frankye válasza zsezsa hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Aranyos az avatarod!
Üdv itt, a fórumban! Végre ismét a gyengébb nemből!
(#) valve válasza Frankye hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

"gyengébb nemből"
Átfogalmazva, gondolom Te arra gondoltál, hogy ritkábban frodulnak itt meg lányok, nők, hölgyek,..
(#) Frankye válasza valve hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Igen, Őket szokásos úriemberek között a "gyenégg nem"-ként emlegetni...
(#) zsezsa válasza Frankye hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

egyébként én csak hallottam hírét, hogy itt sok érdekes témáról van szó és felkeltette az érdeklődésemet.
(#) kobold válasza zsezsa hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Kétszeres üdvözlet jár azon hölgyeknek, akik "puszta" érdeklődésből jönnek az oldalra, nem pedig csak azért, mert tegnap délután meghalt a tévéjük, és hátha valaki távgyógyítani tudná...
(#) szamóca hozzászólása Márc 20, 2008 /

Sziasztok!
Nem találom azt a hozzászólást amiben Topi majster ajánlott egy ingyenes médialejátszó progit, ami mindent lejátszik.
Segítene valaki?
Köszi.
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Márc 20, 2008 /

Mély hálám Norberto!
(#) Ricsi89 hozzászólása Márc 22, 2008 /

Helló
Most töltöttem le a Firefox legújabb változatát és nagyon jó. A kettes nekem nagyon be volt lassulva, nem is nagyon szerettem emiatt. De ez nagyon jó. Igaz még csak béta verzió, de sokkal jobb. Ez már megjeleníti a képeket a hozzászólásokban és ha rákattintok valamire nem kell fél percet várnom, hogy bejöjjön. Ja csak az nem jó benne, hogy nem látszik rendesen a válasz küldése ablak, kézzel lentebb kell húzni, mert nem igazítja magától mint a kettő, azért ezt még elnézem, mivel csak béta. Abban valamit elszúrtak nagyon, mert olyan lassan jött be minden lap, hogy néha már idegesítő volt. Mint a betárcsázós netnél, kellett egy jó fél perc mire bejött valami. Képnél kellett egy perc is, ebben meg rákattintok egy linkre és már nézhetem is.
(#) Kovidivi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 22, 2008 /

Hy!
Én is tapasztaltam, hogy mintha lassú lenne a firefox... most töltöm le a legújabb verzióját....
Köszi modik a Viccek mókás történetek topic szerkesztését!
(#) szabi83 válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 22, 2008 /

nm
Következő: »»   54 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem