Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   736 / 983
(#) Gromit válasza jocko hozzászólására (») Nov 21, 2016 /

Hozzám a szomszéd jött át, hogy nem megy nála a FB. Mondtam neki, az a jelszó, hogy
Idézet:
„Vegyél magadnak saját netet Reni!”

Nálam a routerben van letiltva, igy senki nem tudja használni.
(#) jocko válasza Gromit hozzászólására (») Nov 21, 2016 /

na igen...
de egyébként én mint laikus kérdezem ,hogy tényleg ennyire életidegen egy szakmabelinek az említett közösségi oldal? Vagy maga a működése nem túl etikus alapokon nyugszik?Mi lehet a tiltakozás , elhatárolódás és az általad megvalósított radikális szeparáció valódi oka?Vagy ez innentől már nem is olyan vicces?
(#) sastas01 válasza jocko hozzászólására (») Nov 21, 2016 /

Mindenki maga dönti el, mi tetsziok neki és mi nem. Tekintve, hogy elég nagy oldal, statisztikai alapon sem tetszhet mindenkinek.
(#) jocko válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 21, 2016 /

Mondod ezt szakmabeliként?
(#) sastas01 válasza jocko hozzászólására (») Nov 21, 2016 /

Milyen szakmáról beszélünk? Azt azért talán nem árt tudni, mire gondolsz. Fejből nem tudok mindenkit beazonosítani.
(#) jocko válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 21, 2016 /

Akkor úgy kérdezem,hogy van rálátásod annak a bizonyos közösségi oldalnak arra a pontjára,ami miatt azok, akik elég mélyen beleásták magukat, vagy munkájuk,vagy hobbijuk révén az informatika világába,azok így reagálják le az egészet?(tudom ,ez innentől kezd OFF lenni,de tényleg érdekel.)
(#) sonajkniz válasza jocko hozzászólására (») Nov 22, 2016 / 2

Nem állítom, hogy a facebook az indulása percében kártékony lett volna. Mostanra azonban betegséggé nőtte ki magát. Vírusszerűen terjed rajta rengeteg egetverő baromság, amire leginkább a 12-18 éves korosztály vevő. Kórosan befolyásolja a fiatalok személyiségét.
Nem a levegőbe beszélek!
Van egy 16 éves lányom, aki folyton a facebookon lóg, és ettől megváltozott a világlátása, a szüleihez, testvéreihez, és úgy álltalában az élethez való hozzáállása. Gyakorlatilag elbutult. Ha átkerül a téma a megfelelő oldalra, és érdekel, részletezem neked, mik a tünetek.
(#) Robin2 válasza jocko hozzászólására (») Nov 22, 2016 /

Ez nem a szakmabeliségen múlik. Az emberi értelmen. Hogy mész-e a csorda után, vagy tudsz-e önmagad maradni. Nem azzal van a baj, ha valaki FB-ozik, hanem azzal, ha tényleg "függő" lesz az ember.
Egyébként inkább Te mondd el, mi a jó benne?
(Vitatkozzunk, beszéljük meg topikba kellene menni.)
(#) jocko válasza Robin2 hozzászólására (») Nov 22, 2016 /

Szia!Ok.
(#) Buvarruha válasza sonajkniz hozzászólására (») Nov 22, 2016 /

Nem csak a fiatalok, az idősek is meghűlyülnek sőt, még könnyebben nyeli be őket a sok baromság...
(#) sonajkniz hozzászólása Nov 28, 2016 /

(#) Buvarruha hozzászólása Nov 28, 2016 /

ŐőőŐŐ.

PIC03272.jpg

(#) sanykaraj válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 28, 2016 /

Nekem is pont most volt szerencsém egy ilyent javítani, egész okos dolog csak kb hasztalan...
(#) Buvarruha válasza sanykaraj hozzászólására (») Nov 28, 2016 /

Nem olyan hasztalan ez, én építeni fogook ilyet. Ha leáll a PC lekapcsolja a monitort, erősítőt mindent. Ennél a konkrét darabnál ott vérzik el a dolog, hogy minden feszültség soros ellenállással van megoldva és töb wattnyi teljesítményt fűt el, tehát amit a lekapcsolással spórolsz, azt eldisszipálja maga a cucc.
A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2016
(#) BarnaPili válasza Orbán József hozzászólására (») Nov 28, 2016 /

Sok évvel ezelőtt egy biztosítási ügynök győzködte édesapámat,hogy kössön egy életbiztosítást. Sokat fizetett volna halálesetnél. A szöveg a következő volt:
"Milyen jól jár a családja,ha maga meghal..."
Apám válasza a következő volt:
"Járjon jól a maga családja!"
István
(#) Bakman válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 28, 2016 /

Ha azt a 280 J-nyi energiát egy év alatt nyeli le, akkor nem olyan sok
(#) nagym6 válasza BarnaPili hozzászólására (») Nov 28, 2016 /

Igen tahó ügynököket tudnak alkalmazni. Nálam elkezdett számolni, ha egy lábamat vesztem ennyit kapok, két láb hiánya duplájánál is több, ha tolókocsiba kerülök... Itt nyúltam a seprűért, mert csak azzal tudtam kihajtani lakásomból.
(#) Orbán József válasza BarnaPili hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Karinthy a következő tartalommal írta meg ezt anno: Jön az ügynök és mondja: Ha Stenmencs meghal... Akkor az ő családja milyen vigaszba, biztonságban marad, stb.
A végén tűnődik: De hát ki lehet ez a remek, önzetlen férfi -Stenmencs - aki ilyet, ennyit megtesz az ő családjáért...
Istenmencs
(#) bbalazs_ válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Be sem kell engedni ilyeneket.

De ezek szakallas, szazeves viccek, a kabare hoskoraban voltak ilyenek:
- Ha urasagod eltori az egyik karjat, mi fizetunk onnek 50 pengot!
- Ha urasagod netalan a labat vesziti el, ketszaz pengo uti a markat!
- Ha pedig urasagod netalan a nyakat szegi - hat On egy kesz, befutott ember!!!
(#) fongab válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Szia
Van olyan is ami nem soros ellenállással van.
Ez a vezetéket használja trafónak.
ez két diódát használ
De itt van több megoldás:Bővebben: Link

Nekem gyári van mert ott van túlfeszültség levezető is (koax, és UTP kábelra is. )
üdv.
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2016
(#) Buvarruha válasza fongab hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Olvasd el mégegyszer amit írtam. Nem soros ellenállás alapján nézi, hogy van-e terhelés, hanem a saját áramkröeit üzemelteti soros ellenállásokkal, egy sima power led mellett is két darab 2W ellenállás van.
(#) zolika60 válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 29, 2016 /

Ez egyre viccesebb.
(#) Gafly hozzászólása Nov 29, 2016 /

Ma reggel láttam (felénk -2 fok volt).
Ugye rá van írva a kukára, hogy forró dolgot ne tegyenek bele.
Mit látok: Kuka tetejére rakva alumínium tálca, púposan megrakva füstölgő parázzsal
(#) zolika60 hozzászólása Nov 30, 2016 / 9

Eredeti verzió:

A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette- szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végig múlatta a nyarat. Eljött a tél, a hangya nem fázott és nem éhezett, ám a tücsök élelem és szállás híján a hidegben lelte halálát.

Humánus verzió:

A hangya a nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végig múlatta a nyarat. Eljött a tél, és a tücsök bekönyörögte magát a balek hangyához, ahol tovább mulatozott.

Modern verzió

A hangya a nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végig múlatta a nyarat. Eljött a hideg tél, és a nélkülöző tücsök sajtótájékoztatót hívott össze azt a kérdést feszegetve, hogyan lehet az, hogy míg egyesek kint fagyoskodnak a hidegben, mások úgy élnek, mint a hangya.
Az RTL Klub, és a TV2 is felvételeket mutatott be a didergő tücsökről, és a melegben, terített asztal mellett henyélő hangyáról.
A világ döbbenten konstatálta az égbekiáltó különbséget. Hogyan lehetséges, egy ilyen jól fejlődő, épülő országban a tücsköt így sorsára hagyni?
A NZSZ (Nemzetközi Zöld bogarak Szövetsége) vezetői több hírműsorban is "zöld ellenes elfogultsággal" vádolták a hangyát, és felhívták a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy a világon sok tücsök áldozata ennek a kirekesztő mozgalomnak.
Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és mindenki könnyekre fakadt, amikor az "Azért Vannak A Zöld barátok" című slágert énekelték.
A Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon támogatásukról biztosították a tücsköt, és olyan javak juttatását helyezték kilátásba, amiből a tücsök az előző kormányzati ciklusban kimaradt; ahogy a miniszterelnök fogalmazott: "...hogy ne süvölthessenek újra az előző rendszer szelei.
Egy politológus a "Mély víz" adásában kifejtette, hogy a hangya a tücsök kárára szépen meggazdagodott, és egyúttal az ilyen típusú jövedelmek elvonását célzó adójogszabály szükségességét hangoztatta az "egyenlő közteher viselés" szellemében.
Végül, az "Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós közreműködése nyomán a hangyát visszamenőleges hatállyal megbírságolták, mert nyári munkái közben nem foglalkoztatott elegendő számú zöld bogarat, adótartozásait behajtották, és házát az állam elkobozta.
A történet végén látjuk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó téli élelemtartalékait a kormánytól kapott házban (ami nemrég még a hangyáé volt), a hangya pedig eltűnik a hóban.
Másnap reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült teljesen felélnie a hangya vagyonát) elindul egy újabb hangyát keresni.

Ha a valósággal bármi összefüggést vélsz felfedezni, az csak a véletlen műve!
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 30, 2016 /

Pechem van, én hangya vagyok. Rám 3-4 tücsök is jut.
Habár jobb így, tücsöknek lenni nem lenne bőr a pof.mon.
(#) jocko válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 30, 2016 /

Nagyon tetszik a modern verzió! Viszont én a szociológusokat és a Hollywood-i filmipart is beleszőttem volna,utóbbit azért,mert szerintem nem csak az a "tücsök" aki semmit nem csinál és ennek ellenére jól él,hanem az is ,aki aránytalanul van megfizetve,a látszólagos munkájáért.Mert ugye az életben minden relatív. (?)
A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2016
(#) zolika60 válasza jocko hozzászólására (») Nov 30, 2016 /

Nem én írtam, csak valahol rábukkantam és bemásoltam ide.
(#) Gigapixel válasza sznyeg hozzászólására (») Nov 30, 2016 / 1

A Commodore-verzió
(#) fongab válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 30, 2016 /

Szia
Elnézésed kérem, de írtad hogy építeni akarsz, arra reagáltan. De ezek szerint te sem olvastad el az én hozzászólásomba lévő kapcsolásokat sem. Idézek proli007 tollából.: " ÉS közben beugrott, hogy milyen egyszerűen is lehet Master-Slave kapcsolást készíteni. Igaz, nincs áram beállítás, meg késleltetés, viszont pár alkatrészből áll, és nincs segédtáp sem.. " idézet innen származik: Link
Felhívnám a figyelmedet, a aláhúzott részre.

üdv.
A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2016
(#) sonajkniz válasza jocko hozzászólására (») Nov 30, 2016 /

Ha már itt tartunk.
Egy Hollywood-i színész még mindíg többet tesz le az asztalra a valóban irreális jövedelméért, mint bárakármely focista.
Következő: »»   736 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem