Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2681 / 3601
(#) Ge Lee válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 21, 2016 /

Ez bizony így van, de azért voltak dokik akik ennek ellenére a páciens érdekit tartották szem előtt. Azt nem hajlandó kimondani senki, hogy - és az most lényegtelen hogy szándékosan vagy akaratlanul - az anyagi érdekek, a kapzsiság hozta ezt az egészet. Harsogják hogy azért van különféle bajod mert helytelenül táplálkozol, sok kenyeret meg húst eszel, stb. Öregeink még helytelenebbül táplálkoztak, mégis eléltek 90 évig, és úgy hogy orvoshoz sem nagyon jártak. Csak ők nem tömték magukba napi szinten az E-ket, hanem azt ették ami a kertben volt, meg ami az udvaron szaladgált. Próbáld ezt meg ma, főleg egy nagyvárosban. Amit a városban meg tudsz venni annak a nagy része (ha nem mind) külföldről érkezik. A rengeteg műanyag, tartósítószerek, ízfokozók, stb. mind a tömegtermelés hozadéka. Aztán ehhez jön még egy kis stressz, és már tele is van a dokinál a váróterem, minden nap. Az okát meg nem értik, vagy nem akarják érteni.
(#) Ge Lee válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Dec 21, 2016 /

Ha kereskedő vagy akkor elhiszem hogy nem érted, egyéb esetben nem. Nem arról van szó hogy valaki rátesz az ebay-es árra 10%-ot, bár ha úgy nézzük azt sem érdemes megvenni, mert míg az ebay nekem házhoz hozza ingyen, addig amit itt veszek arra már szállítási költség is jön. Hanem arról, amikor annak az árnak a duplájáért meg a triplájáért teszi fel az apróba. Olvass utána a BTK-ban a csalás fogalmának, mert ez konkrétan már kimeríti.
És elég szomorú ha te ebben irigységet vagy rosszindulatot látsz... Éppen azért szólogatok be, hogy a paraszt vegye észre magát, és ne húzzon le másokat (mert sajnos a tájékozatlanokat le tudja). És bizony néha észre is veszi magát, mert látom hogy fél óra múlva már nincs ott a hirdetése. Szóval nem biztos hogy teljesen felesleges...
(#) (Felhasználó 116638) válasza Ge Lee hozzászólására (») Dec 21, 2016 / 1

Idézet:
„Nem arról van szó hogy valaki rátesz az ebay-es árra 10%-ot, bár ha úgy nézzük azt sem érdemes megvenni, mert míg az ebay nekem házhoz hozza ingyen, addig amit itt veszek arra már szállítási költség is jön. Hanem arról, amikor annak az árnak a duplájáért meg a triplájáért teszi fel az apróba. Olvass utána a BTK-ban a csalás fogalmának, mert ez konkrétan már kimeríti.”

Akkor a Magyar webáruházak nagy részének is szólogass be nyugodtan. Meg az élelmiszerboltoknak
Tudod, mindenki annyiért adja a cuccát, amennyiért akarja. Ha nem kell annyiért, nem veszed meg.
Aki meg többszörös áron vesz meg valamit, anélkül,hogy tájékozódna, az a ő szegénységi bizije.
Nem hiszem hogy célravezető a beszólogatós, önkéntes rendőr-munkásőr hozzáállás, de Te tudod.
(#) Gafly válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 21, 2016 1 /

Idézet:
„Gafri a mikiegerböl még azt Is tudja melyik Kungfustilusba nyomom. Hallgathatsz rà is. Én hiszem, hogy felesleges a nagyotmondàs.”

Majd ezek után jön az új néven regisztrálás, gondolom...
(#) ronin75 válasza Gafly hozzászólására (») Dec 21, 2016 / 2

Ismered őt személyesen? Én igen. Jófej srác, bár kicsit furán tud fogalmazni írásban. Többször kitiltották, visszaregisztrált (nem párhuzamosan használja). Mi ezzel a baj?
(#) MikulaSan válasza Robin2 hozzászólására (») Dec 21, 2016 / 1

A döntés a páciens kezében van. Nem kényszer a disznótor!
(#) dokidoki válasza MikulaSan hozzászólására (») Dec 21, 2016 /

A malacka nézőpontjából pont az ellenkezője látszik.
(#) MikulaSan válasza dokidoki hozzászólására (») Dec 21, 2016 /

Eben igazad van de mint gondolom ismered hogy miként értelmezik mint szólás-mondás
(#) szamóca válasza ronin75 hozzászólására (») Dec 21, 2016 2 /

Ha egy kricsmiből kitiltanak, mert balhézom, de parókában, álszakállal, stb. visszajárok, mert a spanom szerint jó csóka vagyok, attól még onnan ki vagyok tiltva, csak letojom a szabályokat.
(#) kameleon2 válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 21, 2016 2 /

Kovidivi! Azt írod:
Idézet:
„te viszont egyáltalán nem értesz hozzá”
Mint említettem TB szakértő voltam és kórházak költségvetéséről döntöttem. Nem ártana elolvasni időnként amit leírtam korábban. Azt sem írtam, hogy megoperálom magam. Mindössze megkérdeztem pár kollégát a saját tapasztalataikról. Te és Robin2 kicsit túldimenzionáljátok a dolgot. Szó sincs kocsmában hallottakról és nincs vérre menő vita. vagy láttál felkiáltójeleket a mondataimban? Netán csupa nagybetűt? Beszélgettünk egy témáról. Ha valaki tudna mesélni az emberéletekről és az esélyekről - én tudnék. El tudnám mesélni milyen érzés volt a barátom szüleinek, amikor beidézték őket egészségügyi revízió címén. Azt a srácot aki 25 éve béna és tolószékben él. Akinek azért gyűjtöttek, hogy Németországban megoperálhassák, mert a TB- ezt nem finanszírozza. Berendelték őt 46 évesen és a nyugdíjas szüleit, majd az íróasztal mögül mordulta oda egy "orvos", hogy "Jöjjön már közelebb!" Amire szerencsétlen édesanyja sírva fakadt és csak annyit tudott kinyögni: "Én lennék a világon a legboldogabb ember, ha fel tudna kelni!". Vagy mesélhetnék a 300.000Ft-os műláb árán elszámolt 3000Ft-os nyikorgós falábról, amit kiírtak a TB-nél. A 3 napot a kórházban töltött betegekről, akik papíron 2 hétig feküdtek bent teljes ellátással. Mesélhetnék a 80 éves édesanyámról, akitől megvonták a rokkantsági igazolványát, pedig a köszvénye miatt nem tud sokszor lábra állni, miközben Liptai Klaudia rokkant igazolvánnyal parkolt a városban. Hidd el - értek hozzá. Olyan tapasztalatom van - ami sajnos sok orvosnak és egészségügyi dolgozónak sincs meg - gyakorlatból és emberségből. Itt és most feltettem egy olyan kérdést, amit bárki fel szokott tenni a közvetlen ismerőseinek. Aki ebbe többet lát, annak baj van a látószögével. Nem ártana kinyitnia az ajtót, hogy azon kilépve kicsit körülnézzen. Az összeesküvés elméleteket pedig nem kell erőltetni. Előbb-utóbb mindegyikről kiderül majd - igazak voltak.
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2016
(#) ronin75 válasza szamóca hozzászólására (») Dec 21, 2016 / 2

Mint minden hasonlat, ez is sántit. Nem jár álszakállban és parókában, szerintem többször is felvállalta, hogy ő q765, Simon mondja, Sam Seed. És nem azért jár vissza, "mert a spanom szerint jó csóka vagyok", de a többi stimmel.
Szerintem azért lehetne egyfajta tisztelet az is, hogy embereket nem spannak és csókának nevezel. De lehet, hogy a kricsmiben így szokás, nem tudom, nem vagyok rendes ember, nem járok oda.
(#) szamóca válasza ronin75 hozzászólására (») Dec 21, 2016 2 /

Bocsásd meg, hogy a zsenge lelked ily alpári szavak olvasásával felzaklattam.
(#) zolika60 válasza ronin75 hozzászólására (») Dec 21, 2016 2 /

De ugye többször regisztrált? Néhány kitiltás ellenére.
(#) ronin75 válasza szamóca hozzászólására (») Dec 21, 2016 / 2

Semmi baj, zsenge lelkem kibírja, ahogy az iróniát és a szarkazmust is. A stílus maga az ember.
(#) ronin75 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 21, 2016 / 2

(#) Sam Seed válasza szamóca hozzászólására (») Dec 21, 2016 / 1

Sziasztok!

Mivel telefonon próbáltam először válaszolni- és említettétek az írástudatlanságom, lejöttem a PC-hez. Ez a kariajándékom nektek. Főleg Zolikának, mivel a druszám. (megint elkopott a kínai mikrokapcsolóm az egéren. De eztis bevállalom miatta, hogy nyelvel érintgetem a kontaktust. )
Nem töcspad, lickpad. (Ennyit tudok csak nyalni.)

Gafri: Persze, hogy ismersz személyesen. Szerintem söröztünk is együtt.
Gábor, kösz.
Egyébként mindenki ismerhet. Én sohasem beszéltem mellé. Mindíg vállaltam magam, nem tántorodtam vissza egyetlen HE találkozótól sem.

Kricsmi? Marhára alázattal kezeltem, kezeltem a Hobbielektronikát. Szerintem ti is láttátok az elmúlt 10 év alatt, hogy visszaesett a bizalmam felé"je. Nem Topi miatt.
Amikor amatőrként kérdeztem, rosszul kérdeztem. - Blogoltam. (csoda, hogy Alkotó még tűri). Amikor Kérdeztem, hogy miért van ez - miért teheti meg más ugyanezt - akkor a tudatlanságom volt a kérdésemre a válasz.

MOst már nem kérdezek. Rájöttem, hogy lettek barátaim. Nem is szeretnék már itt szakmai kérdéseket feltenni. Egyre jobban azt látom, hogy akik itt szakmai kérdésekben válaszoltak nekem - most azokban a témákban Világnélküliek amikben én otthon vagyok.
Nekem sokat ért a segítségük - fejemen ugrálnak - ugrálnak . nem kérdeznének meg.

Egy segítség voltam a sok között. Senki nem morzsolódott le. Valaki elfogadott ilyennek, valaki nem. Én még mindíg ugyanaz az arcnélküli ember maradtam.

Apró: Nekem is tartoznak innen 2 hónapja pénzzel.
Fórum: Nekem is bezárták már témám.
Emberek: Nekem is volt képzeletberi barátom.
HE: Nekem még mindíg ugyanaz a képem az egészről - nem szúrtak bicskát a szívembe.
Úgy szeretek mindenkit itt, ahogy vagytok. Nem függ tőle az elektronikai mókuskerekem csapágyzsírzása.

Zoli.
(#) zolika60 válasza ronin75 hozzászólására (») Dec 21, 2016 2 /

Olvastam és erre válaszoltam. Szerinted a többszöri reg rendben van? Mondjuk nekem is ez a második, de technikai okokból és Topival megbeszélve.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 21, 2016 2 / 1

Hagyd, nem érti. (illetve érti, de nem akarja)
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Dec 21, 2016 2 /

A szabályzatot elolvasva nem találtam erre vonatkozó kitételt, tiltást.
De ezek szerint, szerinted akit egyszer kitiltottak az vonuljon remetének?
Részemről ennyi a történet, majd a spanjaid kivesézik még az elmém rejtett bugyrait.
(#) zolika60 válasza ronin75 hozzászólására (») Dec 21, 2016 2 / 2

Külön tiltás kell a kitiltáshoz? Ha valakinek azt mondod otthon, hogy többé ne jöjjön akkor holnap másik ruhában jöhet? Szerintem ezt nem gondolhatod komolyan.
(#) Gabó válasza eroth hozzászólására (») Dec 21, 2016 /

Nem védem az ebay és társait, de pl nekem is volt olyan cuccom, amit hasonló helyről szereztem be, több darab kellett, de a tervek nem jöttek be, és nem lett mind felhasználva. Itt el is adtam, persze nem úgy ahogy egyesek csinálják, hogy 200ftos terméket 2000ftért adnak el, hanem beszerzési áron. Hisz ha kell másnak, nekem meg itt porosodik, akkor csak jót teszek vele, mert nem kell neki hónapot várnia ha megrendeli. Szóval ez az ebay és társai kereskedés kitíltás eléggé nagy lutri lenne. Persze aki ezzel kereskedik, azt igenis töröljék, de aki (mint pl én is) csak a bent ragadt meghiúsult készletet akarja eladni normálisan, azt meg engedni kell(ene).

Tudod mit? Igazad van. Nem is értem mit keres még itt. Azonnali máglyahalált neki. Kérsz egy lájkot? Hátha spanok leszünk. Amúgy jó csóka vagy Te is. Sokat kell még tanulnom, szerencse, hogy itt vagytok, és mutatjátok a helyes utat. Köszönöm.
Igyekszem majd cikket írni és a börzékre is eljárni, mert azok az igazán rendes emberek.
(#) granpa válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 21, 2016 / 2

Na, megnyugodtam, pedig már majdnem megvédtelek. Van, aki megszokik, van, aki megszökik, és van, aki kitart!
(#) Sam Seed válasza granpa hozzászólására (») Dec 21, 2016 /

Kálmán. Pont neked nemkellett volna most idejönni. Márk, a budaiaktól már haragszik. Kálmán a pestiektől. Vezekelek. Ne higyjétek, hogy nekem ez így jó. Kálmán, beszélj a táliás cimboráddal, mert nem szeretnék vele rosszul beszélgetni. - félreértésekbe keveredni.
(#) granpa válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 21, 2016 /

Félreértetted, amit írtam, de sebaj.
(#) Moderátor hozzászólása Dec 21, 2016

Nono! Ne háborúzzatok légyszíves.
(#) Szárnyas hozzászólása Dec 21, 2016 / 2

Nem tudom mivel érdemelte ki annak idején Sam Seed barátunk a kitiltást, de szerintem nézzük el neki és ne hánytorgassuk föl állandóan a múltat, főleg így karácsony előtt. Mindenkinek voltak már botlásai.
(#) Sam Seed válasza granpa hozzászólására (») Dec 21, 2016 / 1

Nem Te vagy akkor az a Kálmán akit végtelenül tisztelek. Egyebet nemtudok mondani.
7 éve veled tekertem itt meg nagypapám trafóját. Te voltál az első aki tekerni tanított. Lehet ideges itt valaki, hogy félválról veszek itt mindent.. Felesleges. Nagyon sok ember hozzámnőtt itt . Végtelen segítségeket adtak ahhoz - hogy szívvel higgyem azt amit hinni szeretnék. Ez lehet másoknak fejfájás.

Ha szeretnék azok az emberek akik szekálnak a regisztációmmal kapcsolatban valamit, -hogy- beszéljek arról, miért fontos nekem a HE- és miért csináltam új nicknevet csak azért, hogy beszéljek itt a példaképeimről- akkor szívesen ragadok, nyalok tollat.

Nagyon sok emberről tudnék szépet, és virgácsot rakni a kezükbe.
Az ünnepekkor is szépnek tűnne.

Kálmán, lehet ezzel a képzelt attitűd miatt felbuzdulva meglepek mindenkit itt.

Melyik témába? Ti, ami biztos megérdemlitek a megköszönést. Ezért írtam kár voltál ide, mert pont te nemvagy az, aki ehhez ide való.
(#) Sam Seed válasza Sam Seed hozzászólására (») Dec 21, 2016 /

Nem írtatok ""10 percig.

Én hiszem, hogy én vagyok a HE gyermeke. Nevettek páran. Hályogkovácsolok, de itt a kárácsony. Azért képzelem ezt, mert tényleg nagyon szeretem ezt a zöldet- a zöld Hobbielektronikát. Topival kiöntöttünk már sok gulyást, ami nem fogyott el., és azért mert nekem sem lesz lassan lehetőségem már ittlenni. Lehet ezért lógok itt olyan sokat mostanába.
Nem lesz már lehetőségem mostanába ittlenni. Nem azért, mert nem szeretnék - félek nem lesz lehetőségem. Ha lenne regisztrálnék, de nem erről szól. Nagyon sajnálom. Én tényleg szeretlek titeket. Akármit csinálok látok itt valami változást. Magamnak egyből látok egy változást. Mindíg van valami amiért szeretlek titeket. Ez tényleg egy őszinte szeretet a részemről. Ez megkérdőjelezhetetlen. Tényleg szeretem ezt amit ti csináltok. Ezért vagyok itt még mindig. Gofrit is tényleg, tiszta szívből szeretem. Ez egy nagyon jó, (szekálható), baráti társaság. Tényleg szeretlek Titeket.
Következő: »»   2681 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem