Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Sziasztok. Valaki meg tudná nekem csinálni ennek a nyáktervét? Előre is köszönöm.
Szia! Nem, mert a fele hiányzik.. mMellesleg nem nehéz próbáld meg..
Nem tudom mire gondolsz hogy fele hiányzik. Igaz nagyobb volt a rajz de nekem csak ennyi kell belőle.
Ez gondolom fordulatszabályozó. Hiányzik a potméter, amivel szabályozható, és így kapásból nézve nem jó.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Igen egy fordulatszabályzó a baloldali 470 ohmos ellenálláson csatlakozik egy arduinohoz és onnét kapja a pwm jelet.
Ha artuditóból jön pwm akkor minek kell ez? Artuditó egyből a fet előtti ellenállásra és kész..
Ez gyakorlatilag egy Fet meghajtó lenne így. Az ardu, lehetséges, hogy nem tudná meghajtani ezt a fetet jól.
Igen igazad van simán a fettet nem tudja rendesen hajtani az uno. Ezért kell ez.
Honnét tudom letölteni ezt a programot? Lehetőleg magyarul.
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2016
Remélem sehonnan, de amatőr szinten is értelmes áron megvásárolhatod.
A legális verzióhoz van magyarítás is. A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2016
Uraim, Sprint-Layout 6.0-át használok és a segítségeteket kérném, miszerint szükségem lenne egy-egy SD kártya mikró és normál méretű komponens tervére.
Ha sikerülne egy kis időt szentelnem rá, akkor elkezdenék végre az SD kártyával ismerkedni. Előre is köszi.. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2016
Kép alapján tervezd meg ...
Szia!
Szerintem neki egy makró kellene a pontos lábkiosztással.. Bár szerintem semmi értelme előre megtervezni, mert ahány gyártó annyi féle lábtávolság..
Itt a lábkiosztás ... és szerintem a kártyák szabványos méretűek.
Bővebben: Link
A kártyák igen.. De a fogalatok lábtávolsága nem egyforma, van vagy 10 féle.
És szerinted fel fogja forrasztani az sd kártyát a nyákra?
valószínű nem, de ha már pontosan nem tud leírni valamit, akkor sorry az egész ...
Amúgy rákeresne ... megvenné és megrajzolná
Bővebben: Link
Ne akadjatok ki ennyire.
Nyilván nem az SD alap kiosztása szorít meg Sok mindenben segít a google ezt is tudom, de jobb szeretnék nem keresgélni napestig, ha már valakinek a gépén amúgy is fent van, vagy már valaki ki kínlódott egy foglalati layert és nem rest megosztani, megköszönném. Tehát akkor, ha nem volt teljesen nyilvánvaló a kérdés, akkor ismételném magam, pontosítással: Amennyiben megtisztelnétek azzal, hogy megosztanátok velem egy már megtervezett SD kártya layer-t vagy ha jobban tetszik makrót, nyaktervet, akkor azt megköszönném. Nyilván ha nem, akkor ha lesz időm megtervezem magamnak, de ha lehet ezt a lépést kihagynám, felesleges újra feltalálni a spanyol viaszt. Köszi a segítséget.
Egy microsd makro Bővebben: Link
Bővebben: Link Itt ahogy látom megvan az SD makro is
Orbán Józsefnek, mert privát üzenethez nem lehet mellékletet csatolni.
Rövid töprengés után, azt javaslom, a kívánt helyekre tegyél egy akkora méretű forr-szemet (a teleföldes rétegen), ami azonos a furatmérettel, és természetesen a furata is legyen ekkora. Így egy perem nélküli forr-szemed lesz, aminek csak annyi értelme van, hogyha aktiválod a kívánt réteget (nálam most a kék), akkor tetszőleges elkerülő távolságot állíthatsz be. Az alsó három szemet alakítottam így, 2-1-0,5 mm elkerülő távolsággal. Ami még jó ebben, hogy ha egy ilyen szemet kijelölsz, és másolod az adott rétegen, akkor magával viszi a kikerülést is, így könnyű sokszorozni. Ha a panelgyártó technológiádban felmerülhet apró hiba, akkor a forr-szem és a furata lehet kisebb is mint a tényleges furat, így apró elcsúszás nem okozza a szem "félhold" szerű megmaradását. Lehet, van más megoldás is, de ez is garantáltan célra vezet.
Köszönöm, remélem elboldogulok vele. Így nem kell kis fúróheggyel kialakítani a telefólia oldalról a nem kívánt "anti forrszemet".
A felvetésed teljesen jogos, esetenként kellhet ilyesmi, ezért is lamentáltam rajta. Habár én kimondottan nem pártolom a mindenáron telefóliázási hullámot.
Van egy kedves Mentorom, aki átadott nyomtatási vázlatokat, ahol telifóliás a kialakítás.
Földelési, brumm szempontjából jónak tűnik, illetve Ő évtizedek óta gyárt így egy(több) fajta audio erősítőjét és hiba nélküli. Meg kényelmes (talán biztonságosabb is) is a föld vezetékezés optimális kialakítása helyett telefóliázni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |