Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Van erre megfelelő topik , ha oda átmész találsz információt bőven.
Jaja, kerestem servizkönyvet, nem találtam. Ha ez elfogadható megoldás, akkor ezt tettem Többforgású trimer, letekertem vagy 10 menetet, már jó a kép
Üdv!
Ismét volt időm foglalkozni a dologgal, kiderítettem miért nincs meg a 12V. Azért, mert a 12V stabkockát 9Vra cserélték (látszik a forrasztáson). De eddig is így ment. Gondolom nem ez a gond. (de teszek bele 12V-ost majd.) Mit érdemes még megnézni/mérni?
Cseréld ki a stabot , lehet , hogy kevés volt az , és egy idő után túlmelegedett , ami aztán letiltotta magát , azért indulhatott be a kikapcsolási folyamat.Csere után meglátjuk.
Kicseréltem, a gyanús forrasztásokat átforrasztottam, és működik!
Vagy is nem teljesen: megy kb 10 percet, azután elkezd hangosan sisteregni, és szétcsúszik a kép. és átvált stand-by ba. erre valami ötlet? (SCART csatin keresztül kapott jelet, azon kívül csak az antenna csati van, de azt nem tudom kipróbálni, mert nincs.)
Nagyfesz , illetve sorkimernő.Tápokat kellene mérni , ha azok jók , és nem másznak el , akkor lehet , hogy a sorkimenő belül átüt.
Nézd meg sötétben, a képcsőfoglalat is átüthet-
Köszi a választ!
Tápokat mértem, azok rendben vannak. Holnap készítek egy videót, hogy mit produkál. (szerintem nem olyan, mintha a nagyfesz lenne a gond. amikor elkezd ugrálni a kép, néha bevillan a hangyafoci, és a hang is torzul, elmegy.)
Sziasztok!
Nekem van egy Philips Flattv-m és kellene nekem bele ez az alkatrész ha lenne valakinek Ő kellene nekem A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2016
Szia!
Miért nem veszed meg az angoloktól?
Szia!
Mivel nincs jó angol tudásom így nem tudom megvenni meg nem tudom hogy adnak hozzá proceszort is vagy csak az alaplap van
Ebben nincs processzor... Azt kapod, mint amit a képen látsz, kompletten, szőröstül bőröstül.
Ha van hozzá szerszámod rendelj bele hibrid ic-t. Kb 6 ezerből megvan
Szép napot mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni, a képen látható jelenséggel kapcsolatban. Egy ki induló pont esetleg, hogy mikor jelentkezik ez a probléma.
Függőleges eltérítési hiba. A végfok körül a kondikat ki kell gyomlálni.
Jó napot stevepapa! A végfok körül!? El tudnád nekem ezt pontosabban magyarázni. Szoktam amatőr szinten ügyködni de tv témában nem nagyon vagyok otthon.
Szia!
Van benne egy LA78041 nevű IC?
Helló kadarist! Megvan, tehát ő körülötte kereskedjek.
Helló kadarist, stevepapa! Sikerült megoldani a problémát, szerencsémre a harmadik kondinál beletrafáltam. Nagyon szépen köszönöm nektek a segítséget. Boldog új évet!
Kellőképpen össze van barmolva Valaki már próbálta kiszedni, kellő felkészültség, felszerelés nélkül reménytelen a javítása. Bontott itthon is beszerezhető !
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2016
Hát igen az előző tulaj erről valahogy elfelejtett szólni
Akkor majd rendelek bele egyet és gondolom a többinek nincsen baja, sérülést illetve kokányolást nem látok a többi nyákon a trafókat bemértem jók
Remélhetőleg nincs más gondja. Ha még is keress privátban.[off][/off]
Rendben köszi szépen a segítséget Majd csak januárban
Sziasztok,elromlott a samsung tv-m usb csatlakozója,valami átalakítóval lehetne használni,az usb re töltök filmet,és itt nézem meg.
Rosszul írtam,pendrive-re töltök filmet.Kiáll a tv-ből apendrive oldalt,és véletlenül nekimentem,a z usb csatlakozóból kitörött egy kis műagyag lapocska,és a pendrive-be maradt.Kiszedtem belőle.De az aljzatot hogyan tudom kicserélni?Lehet hogy a szerelő azt mondja,vigyem el hozzá,elég nagy tv,nem szívesen hurcolom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |