Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor hiszem majd el ha már itt a kezembe lesz az ára, muszáj lesz neki mivel ez a fal az ő tákolmánya volt. Egyből csináltam róla képet is időponttal meg dátummal hogy még véletlenül se tudjon belém kötni. Nem kívánom senkinek se azt az érzést, hogy mikor belép a garázsba és egy ilyen látvány fogadja, nem volt kellemes
Dobj össze egy szerződés szerüséget (ha van gyakorlatod, akkor ez wordban két perc), és írasd alá, ahol tanusítja, hogy milyen kárt okozott, mert még képes lesz letagadni, vagy azt mondani, hogy Te akarod a fejére varni a saját hibádat.
Egy papír a kezedben, és máris nyugodtabb vagy.
Sziasztok! Tapasztalataitok szerint mi manapság a legmeggyőzőbb codec pack?
Szia, Mindenkinek van Favorit. Nekem a K-Lite Codec Pack Full válott be. Még nem volt olyan film ami nem ment volna a gépemen! De ne szóljam el magam. (holnap talán egy tucat lesz ami nemmegy
Ace mega Codec Pack legújabb verziója - sztem.
Hello!
Egy árbecslési kérésem lenne! Van egy KAMERA , amit be tudnék számítani egy más értéktárgyba. Vajon mennyit érhet? A típusa: Canon V75 Hi8 ,ez egy 8mm-es gép. Ismeri ennek a gépnek az árfekvését valaki? Átbújtam az egész netet, de semmi adatot nem találtam róla... Kapnék hozzá még hordtáskát, és állványt is. Szerintetek? Köszi!
Az jó ötlet írok is valami szerződés félét, tényleg pár perc alatt meg van. Köszi szépen ez nagy segítség volt
Ha kell segítség, szólj, viszonylag jól otthon vagyok jogi dolgokban.
Sziasztok!
Van olyan törvény/szabályozás egyéb, ami meghatározza a diplomával rendelkezők minimálbérét?! Köszi! g.
Állítólag van valami ajánlás, ami nem törvény, de ha van, akkor erre magasról tesz a legtöbb munkáltató...
Legalábbis ez az én észrevételem.
Hát az lehet... Egyébként a tudodmihez még nem volt lelkierőm
Sejtettem a lelkierő hiányát Én vagyok még így, csak a jelentések írogatásával... Pedig azokért követelőznek is rendesen.
Hali!
Már nagyon unom a borászatot, most indulok egy elektronikai céghez állásinterjúra. Szorítsatok!
Ezt találtam:
Idézet: „a diplomás minimálbér mértéke tényleg le van-e fektetve valahol, vagy csak ajánlott érték van” Idézet: „továbbra sincsen jogszabályba foglalva a „diplomás minimálbér” mértéke, továbbra is csak OÉT ajánlásként szerepel. Jelenleg a legalább középfokú végzettséget, illetve a szakképzettséget igénylő munkakörben foglalkoztatott munkavállalók számára állapítottak meg a minimálbérnél magasabb összegű garantált bérminimumot, tehát ez a középfokú végzettségűekre vonatkozik és nem a diplomával rendelkezőkre.”
Szia,
Nálunk van Romániában valami törvény erre! Megérdeklődöm pontosan, de ha jól emlékszem, akkor minél több "Pappír" van a zsebedben azzal arányosan adnak az alapfizetésnél többet. Például egy simma középiskolát végzett diák kap 500xy összeget, akkor egy egyetemet végzett kap 700xy összeget, ha meg doktorija is van akkor már egyből fölugorhat 1500xy -ra.
Hír: A Magyar Nemzeti Bank 2008. március 1-étől kivonta a forgalomból az 1 és 2 Ft-os érméket.
Tegyük fel, hogy megéheztem, (előfordul az ilyesmi az emberrel) és elmegyek a sarki kisboltba, venni 4 (négy) db. zsemlét. A zsemlék darabja 22,- Ft. Megveszem a 4 zsemlét, ami ugyebár 4*22=88,- Ft, a kerekítés miatt 90,- Ft. Azám, de én takarékos vagyok! Megtehetném, hogy bankkártyával fizetek, ekkor ugyebár "csak" 88,- Ft-ot kellene fizetnem, és a bank sem von le a bankkártyás fizetésért egy fillért sem, de ez több akadályba ütközik: 1. Utálok bankkártyával fizetni 2. Elég snassz, hogy 88,- Ft-ot bankkártyával fizessek, és 2 (kettő) Ft megtakarításért cserébe PIN kódot ütögessek, meg alírjak 3. A sarki kis boltban nincs POS terminál Ezért, meg azért, mert mint feljebb írtam takarékos vagyok, a zsemléket EGYENKÉNT vásárolom meg, agy minden egyes zsemléért csak 20,- Ft-ot fizetek (kerekítés: 22,- Ft = 20,- Ft), és máris 10,- Ft-ot megtakarítottam! Mégiscsak van valami jó ebben a MNB intézkedésben...
Én komolyan elgondolkodtam rajta, hogy veszek ellenállást. Egy darabot, 2 Ft/db. De ugye lefelé kell kerekíteni...
Benzinkútnál:
- Kérem! Mennyibe kerül egy csepp benzin? - Egy csepp? Ugyan kérem, semmibe. - Rendben, akkor kérem, csepegtesse tele a tankot!
Erre én is gondoltam, de én arra jutottam, hogy felmegy az ára 5 forintra...
Sziasztok!
Van egy Logitech egerem és az a baj hogy mindig kikapcsol. Szóval húzom és egyszercsak megáll a kurzor. Pontosabban kialszik benne a "lámpa". USB-ről megy és hiába dugom a másik portba nem változik semmi , mindig újra kell indítani a gépet. Szerintetek mi lehet vele a probléma? Üdv!
Egyszer hajdanán ezzel indult a Topic: "Minden ami elektronika és komoly dolog, annak itt helye nincs."
Optikai Patkányos Topic
Azota volt benne néhány ilyesmivel kapcsolatos hozzászólás ezért gondoltam hogy ez sem lesz probléma.
Úgy halkan jegyzem meg, hogy a KIT-ként elérhető dallamcsengő, hála a szép mennyiségnek, a nyák okán olcsóbb lett...
Bővebben: Link Nem reklám, csak figyelem felhívás
Szerintem reklámozd nyugodtan, úgyis nekünk lesz jobb sőt! közérdekűbe is felraknám, hiszen ez fontos hír! És komolyan mondom amúgy!
Hát egy kisebb faluban már biztos mindenkinek ugyan olyan a csengője
Van egy rossz hírem... Én még nem hallottam arról, hogy valaki Domaszékről ilyet rendelt volna, pedig vagyunk vagy 6000-en. :smoke: Egyébként meg lehet kérdezni, hogy eddig hol áll az eladásszámláló? vagy titkos? Köszi!
Egyet értek veled. Ugyanis egy hete voltam vásárolni. Vettem mindent: ellenállásokat, tranzisztorokat és mindegyiknek az ára szép kerek 5-re meg 10-re végződött.
De nem a végösszeget kerekítik?Például ha 996 ft-ért vásárolsz akkor 1000-et fizetsz,nem?
Szerintem is csak a végösszeget kerekítik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |