Fórum témák
» Több friss téma |
Windows XP fut rajta? Mert akkor automatikusan kéne telepítenie és használnia az eszközt, W98 esetén, ezt manuálisan kell megtenni! Itt a BIOS-sal nem érsz semmit, legfeljebb egy megszakítást (IRQ) lehetne neki külön lefoglani, illetve az 1-es és 5-ös PCI csatlakozót üresen kell hagyni mert azon osztja meg a windows az AGP-el az IRQ-t. Magyarul, helyezd át a kártyát máshová,... és használni tudja a windows!
Sok sikert ! _ampervadasz_
Nah itt vok!
Kössz a tippeket holnap ujra nekiesek de Xp-van rajta Most W98 de odáig se jut el hogy valami megjelenyen Most kicseréltem az alaplapot egy ujjabra volt egy púpos kondi csere a régiből. proba el se indul nuku csak a HDD led világit folyamatosan a power is se csipanás se semmi holnap ujra megprobálom Irjatok valamit hogy mit tegyek köszi
Jahj és mindegyikbe megprobáltam bedugni semmi
Csináld azt hogy, totál szétkapod a gépet!
Ellenőrizd le a kondik állaptát az alaplapon! Ezt tedd meg a tápban is, meg a videokártyán is! Miközben ezeket a lépésket teszed még vedd ki a VBAT telpet(kör alakú lapos elem, olyan mint egy 10forintos), és csak utána cserélgess kondkat! A csatlakozók állapotát nézd meg, mert pl.: a régi IDE kábeleket fordítva is be lehet dugni! Ezért világt folyamatosan a led és nem csinál semmit. Ellenrizd a tápcsatlakozókat hgy nem kontaktos e! Illetve a jumereket! Rakd össze, kapcsold be! Del, vagy F2 nyomod! BIOS-ban ellenőrizni kell azt hogy felismeri e a lemezeket. Ha "feledékeny" mozgasd meg a tápkábelt, és ujra kersd! Ja az IDE kábel akkor van helyesen bedugva ha a piros/lila jelzés szál, a winyó tápcsatlakozója felé mutat, illetve ha az alaplapon az 1es vagy nyíl jelzés felén van a piros/lila jelzés. Ja a floppy meghajtóra is igaz! Az USB karit berakod meg amit még beakarsz rakni, de ne az 1-re vagy az 5-re! Elindítod, és ha minden okés, akkor jöhet a telepítés. Xp-t telepíts, és egyéb extra szolgáltatást vegyél le rólla. (start>vezérlőpult>teljesítmény és karbantartás>renszer>speciális>teljesítmény>legjobb teljesítmény>ok) (Ha ez nem segít akkor rituálisan szabadulj meg tőlle, alkatrészeket azért ki lehetene vadászni, pákával. Az alaplap meg jó dísznek. (Nekem 137db van!))
" (start>vezérlőpult>teljesítmény és karbantartás>renszer>speciális>teljesítmény>legjobb teljesítmény>ok)"
Legyél szives leírni angolul is (mármint angol Windowson ez merre leledzik, vagy képeket csatolj) Kösz. Üdv. Tóbi
Ok! van még egy kis dolgom aztán küldöm! Kb fél óra!
Köszönöm szépen!!!!
Holnap nekiesek szétkapom mint a sz*t és ösze rakom azután megirom hogy mi a helyzet. Amugy egy trágya de a winyó a szar mer lassú kicsi meg minden 1.6Gb elég régi lesz bele egy 40vagy 20Gigás (ingyen)nem költök rá
amugy a bioselemet cseréltem lemerült és azér.
szabad neki olyat?(lemerülni)
Ha régi akkor természetes hogy lemerül.
Amugy a gép paraméterei:AMD K6 500Mhz-n fut (hideg és 100%-on se melekszik 40fok felé)Valami Award biosa van
Van videókarim hozzá 3 az egyik egy NVIDIA 32Mb a másik valami 3Dfx 16Mb meg van egy 32valami k-betüs majd holnap leirom meg van 3 128Mb-s ramom bele(mind jó) Amugy azér nyultam bele jobban me ujraindult sokszor meg ilyenek
Lenne még 1 kérdésem a hővezető pasztát lehet valamivel pótolni?
muszáj venni? az ujba is kéne kicsi a videókarira nem sok van rajta de a procira se árt (van rajta de csak kevés) amugya valamibőlk kotyvasztani kéne vagy helyetesiteni
Kössz!GÉpzsir meg elovvad szerintem
Akármilyen masszát rákenhetsz akkor is hűvösebb lesz a processzor de ha melegszik akkor lehet hogy megfolyik pont rá az alaplapra. Inkább vegyél boltba valami ezüst tartalmút. Az még a hőt is jobban vezeti. Nem drága van vagy 300-400 forint.
Kösszi!MSN-ed nem adod meg?
Amugy bármely Pc-boltba megvehetem a pasztát?
Hasokáig nincsen használva akkor igen! De ha pénzérme alakú akkor azt nem kell kicserélni mert feltölti az alaplap tápjáról! Ha viszont egy bumszli 3,6V-4,5V azok is feltöltdnek de azok már egy idő mulva tönkre mennek, egy-kettő még az elektroiltot kifojatja!
Bármelyik PC boltban meg lehet venni!
Lennie kell minden boltban de lehet hogy készlethiány van. Vagy nem rendelnek mert nem veszik. De ha kell akkor biztos hoznak neked.
ampervadász jó a neved nem adod meg az MSN-ed privát ba?
Kéne hogy ott könyebben elérlek
Ez egy fórum. Inkább itt kéne megvitatni a dolgokat nem MSN-en.
Okés bocs csak azért kéne ha gyors segitségadás kell
Itt is kapsz gyors segítséget.
Okés kössz
Épp most próbálom szétkapni a gépet
Sikerül?
Sok sikert ozzá! Bocs hogy nem válaszoltam azonnal de még épen máshová is írtam!
Aszthiszem már felénél tartok csak sok itt a vezeték
Oksa semmi baj
aszem minden kinn van
kicsi a hely fekvő ház pakoljam át állóba? vagy meik a jobb szelőzésü? az álló nagyobb!!
Vagy állítsd fel a fekvő házat. Szerintem elhanyagolható a szellőzés, a ventilátorokon múlik. Nekem az álló ház jobban tetszik.
Az a ház ameikben nagyobb a hely, tud áramolni a levegő rendesen, vagyis az álló házba rakd át! sokkal jobb, a ventik legyenek okésak, a proci VGA közelében legyen egy a átuljában egy, közvetlen a táp alatt!
Meg elől hogy az befelé szívjon. Ja a hátsó is kifelé tolja a levegőt! Meg a tápból nyomasd ki a port!
akkor az álló lesz amugy van egy chip ami kivehető nem let forditva viszatéve de lehet ez a baj?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |