Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Propeller Clock
Mit gondolsz ezzel sikerülhet a forrasztás
Ezzel biztos sikerül, nekem is ilyen van csak nem digitális.
Kell még hozzá egy, de nem árt ha kettő biztos szem meg kéz. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2017
Elkészült az új W-Power is..5V-ról már megy azzal is elbírja a 67 ledes rotort.Hátán a motor meghajtása is melyben a tervezett smd kerámia kondikat át kellett cserélnem ilyen műanyagokra mert ezekkel tökéletes csak..
Elég jól néz ki a szedvics
![]() Ez már az új fajta wpower?
Igen az új!Nagyon jól szuperál..5V 670mA ,6V 540mA,7V 460mA a 67 ledes áramfelvétele a labortápon.A motor az 3,5V 300mA körül megy úgy 1300-at.Már csak egy spéci állány kell neki.Amúgy nem látszik de elég kicsi 50mm átmérő (elfér a 67ledes öcsi mögött ez volt a cél) szélessége kb 30mm plussz a rotor az öcsivel.
Fekszik rajt az az MKP
![]()
Szerintem ott kukucskál a széle
![]()
Igen
![]() ![]()
Ránéznétek erre kérlek, hogy megfelelő lenne-e az új wpoverhez?
Ahogy néztem igen, de több szem többet lát. Eböl van kéznél jó néhány darab egy laptop alaplapján, és még helytakarékos is lenne, mert benne van a tokban a gate lábra szükséges zenerek. A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2017
Ez a wpower nem egy alkatrész kritikus cucc. Szó szerint bármivel elmegy. Ez is jó lesz.
24 V 1W zenereket javasolok!! Nekem így megy 9V-ról stabilan.A többi cucc nem kritikus kivéve a hangolókondit de oda olyat tettem mivel a szofita jól világított és a nyugalmi áram sem volt sok..
A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2017
Jól látom, hogy az induktivitások színkódja barna-fekete-barna?
Jól látod
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2017
Jóreggelt clockvédek
Azt szeretném kérni mindenkitôl hogy ha kérdése van felém az óráról és az mûszaki természetû akkor azt a forumon tegye. Nagyon sok priv üzenetet kapok olyan témában ami mást is érdekelhet. Ráadásul rendre ugyanazokat a kérdéseket kapom....miért nem szeretitek haszálni a fórumot? Szerintem nem ciki itt kérdezni és ráadásul nem is off. Vagy féltek a modiktól? Vagy Csináljak egy saját fórumot,moderáció nélkül? Remélem nincs örihari ......... ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2017
Ez egy nagyon jó ötlet ha csinálnál egy fórumot ami csak a te órádról szólna és nem lenne moderáció
![]()
Végre elindult a 127 ledes RGB órám is, vagyis még egy helyben áll, de már csak a forgatásra vár.
![]() Köszönet Kly-nak az eddigi közreműködéséért. Videó A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2017
Jól haladsz , lassan utolérsz
![]() Hogy tudj átvitelt tesztelni RFM75-el,itt a PI re való cucc v1 verziója. Csak másold fel egy üres SD kártyára. FAT ra legyen formázva ! Forgás nélkül is villogni fognak a ledek ha működik az átvitel. Amit tud eddig : Futószöveg,LAN DHCP, NTP timesync, analóg óra, offset állítás. hajrá ![]()
Működik a kommunikáció a PI és az óra között, most már tényleg meg kéne forgatni, hogy lássak is valamit
![]() Nem foglak utolérni mert te mindig egy lépéssel előttünk jársz, meg ugye SW nélkül csak egy darab panel tele alkatrésszel ![]() Egy nem túl jó minőségű VIDEÓ a működésről.
Szia!
Nekem is pont ilyen értékűek vannak kéznél. Még annyit kérdeznék, hogy nem-e tudod, hogy a C4-C5 milyen feszültségtűréssel kell rendelkezzen? A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2017
Én 63V MKP kondikat raktam az bírja..Szerintem minimum 25 V .Minél nagyobb wnnál jobb..
Gyári ajánlás mezei kerámia kondi ,mégcsak nem is nagyfeszültségű. Nekem kerámia van benne 0805 smd X7R
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2017
Örülök,hogy megy ! A pörgetőt dobd össze..
Értem, és köszönöm!
Hát készítettem egy nyákot hozzá tesztelés képen, mivel nem foglalkoztam a WP átvitellel így gondoltam nem árt a próba. A ferrit egy még a 886 korszakból megmaradt törött darab, amit most megtekerek aztán majd kiderül... Diódából csak 1A áramú volt kéznél sajnos. Még szerencse hogy a fetekböl van bőven egy laptop alaplapján...
Nincs tapasztalatom kerámiával..Itt azért nagyobb áramokat nyomunk át mint egy mobil töltéskor.Én a tápot is emeltem 9V-ra így közvetlen a stabil 9V duótápról megy..A cx nagyon nem mindegy milyen én próbálgattam többfélét azt mepyikkel lígjobban világítotö a szofita az maradt.Kell peósze néőni,hogy az üresjárati áram ne nagyon emelkedjen..
Igen de ha megnézed a rajzot azon a részén minimális áram folyik.
Igen xc a valóban kritikus lehet.
Apropó!A ferrittörés..Én szándékosan szorítóban,satuban törtem el a ferriteket mivel másképp nem tudtam kiköszörüoni méretre a belsejét.Így is izzott a szerszámköszörű korongján mire kiszedtem a felesleget. Ha kész csapágyragasztóval össze fél óra és megköt..
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |