Fórum témák
» Több friss téma |
Hali
Lakkozott rézhuzalt 1mm-eset hol lehet kapni? (Szolnokon lenne a legjobb de ha nem tudtok jó lesz Pest is csak legyen házhozszállítás.
Üdv! Bocs hogy ilyen későn válaszoltam! Bármeiket kiszedheted mert le kell tekercselni teljesen!
Rátekered a másik vezetéket aztán, a hat láb valameikére rákötöd. Utána már csak be kell forraszatani.
és a belső ferritmag az hogy van?
letekerem, rárakok 6 tekercset 0.6 os rézből, azt megpróbálom behangonli... ennyi, azt kész?
Üdv! Szerintem 0,8-as rézhuzalall kéne csinálni két menetet rá tekerni ahogy a korábbi képen látható.
Utána már neki lehet állni az élesztésnek!
Keresek a címben említett R6532-es IC-t!
Netán tudna-e valaki segíteni abban hogy hol tundnám beszerezni? Vagy netán van-e neki helyettesítője!
4 db kellene, ha tud valaki légyszíves szóljon.
A Tinny2313 nem jó helyette.
Szia!
Esetleg próbáld meg a www.ret.hu-s oldalon lévő cégtől érdeklődni vagy a www.mscbp.hu-s oldalon lévőtől. De úgy tudom hogy megszűnt a gyártása, szóval gyakorlatilag beszerezhetetlen.
Ilyen potméter nem tudjátok hol lehetne kapni? Recseget eleinte és rászorult a forgatógomb és ahogy meghúztuk kiszakadt tengelyestől. Képet csatoltam.
hellósztok
nem tudjátok hol lehet kapni eredeti tip 142-es és tip 147-es tranyókat? mert amit most vettem azok kb csak 30másodpercig birták aztán átmentek rövidzárba
"120W" -os erősítőben használod?
gerjedékeny cucc! Nekem elment 5 pár, utána letettem... Üdv
igen abba használom csak nem jól szigeteltem el egymástól és egy pár tranyóm bánta amit én vettem az meg +-40volt melkllet és 8ohmos terheléssel fél percig birta
szerintem gagyik voltak amúgy szerintem ennek az erősitőnek nagyon jó hangja van
Sziasztok.Halottam egy ismerősömtől hogy lehet direkt hangváltónak való nagyfesz kondit kapni.Ami sokkal jobb hangzást biztosít + stb.
Szerintetek?? üdv.
Üdv! Meg van még a Király ut 80 szám alatt az Illyés és Társa alkatrész bolt?
Hellóztok!
Lenne egy fontos kérdésem! Az lenne a problémám hogy keresek az Attila által készített táphoz egy bizonyos REF198GP nevű IC-t! De nem találok sehol! Valaki tudna nekem esetleg mondani elsősorban Budapesti olyan boltokat ,ahol lehet ilyet kapni? Köszönöm szépen a gyors segítségeteket!
Elnézést!
De a hozzászólásom rossz volt,mert nem írtam oda hogy az SMD kft.-ben nem volt ilyen alkatrész most! És ezért kérdeztem megint meg hátha valaki tud másik helyet! Bocsánatot kérek érte,de én kérdeztem rosszul!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy hol lehet kapni ezt az ic-t magyarországon?:"CD74HC40103M" Köszi
Köszi ezt én is megtaláltam, tudom hogy azt nem mondtam de nekem soic tokba kellene.
Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet kapni HD44780 kompatíbilis 2x16-os LCD kijelzőt aminek a kivezetései két sorban vannak (2x8 vagy 2x7 aszerint, hogy van e háttérvilágítás vagy sem) és a kijelző bal oldalán található.
Helló!
Tudja valaki mi a neve, és hol kapható, annak a műanyagbázisú festéknek, amit a buszokon a kapaszkodó csövek festésére használnak?
Ajajj! Én egyszerűbnek hittem. Sajnos ez házilag nem kivitelezhető.
Köszi az infót aflmor!
Olyan érinkezőt keresnék amit a panlebaforrasztva, egy mobiltelefon akkumlátorral érinkezne.
Az akku végén vannak a csatlakozók. Az a bosszantó hogy pár napja láttam valahol, és most sehogy sem tudok ráakadni. Köszönöm a segitséget előre is !
tessék:
Bővebben: Link
Hello mindenki!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy airsoft puskám amibe akupackot szeretnék csinálni de nem találok hozzá seholsem csatlakozót.Remélem tud valaki segíteni a képen mellékelem , hogy hogy néz ki a csati. Segítséget előre is köszi.
Modell-makett boltokban nézz szét. :yes:
Sziasztok!
Egy Mio A701 "okostelefongoz" keresek GPS antennat. (mellekelek rola egy kepet)Kép: Hivatkozás Csak a beepitett erdekel (mivel a kulsonek a csatlakozoja is le van torve, ugyan ezen a panelen van) Elore is koszonom a segitseget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |